boşanıyorum

O adam senin yanında annesine "sizin yüzünüzden evlendim" demiş..Bu ne demek?! Ararsa affetmenin a sı olmamalı,kusura bakma..

Bir de babası imam degil mi ve sizi dövüyor!!Hakaret ediyor!! Utanmadan namaz da kılıyordur!!! Sen onu öyle bir boşa ki sil at hayatından!!

Merak etme bu karamsarlık,geçecek..Çok güzel günlerin olacak..Daha yeni evlisin yaşın gençtir.Tek başına işine gücüne,kendini mutlu edecek hobilere yönel,zamanla hayatına yeni insanlar girmeye başlar..Sen daha seçici olursun,bırak peşinde dolansınlar
Çok da mutlu olursun,saygı ve sevgi nedir evlilik nedir biliyorsun artık..

çok genç sayılmam 32 yaşındayım eşim benden 3 yaş küçüktü ve hep bunu bana kullandı babası annesi diyoduki senin hiç bişeyini sorun etmedi daha ne istiyorsun diyolardı ama ben yaşımı saklamadımki en başından beri biliyodu madem sorun edecekti evlenmese idi benle ah ahhhh daha neler duydu bu kulaklar ama napalım olmayınca olmuyor işte yürümüyor gitmiyor

Canım,mutlu olmak önemli olan..Değmezmiş..Sen emek vermişsin,kendinden maddi manevi tavizler vermişsin..Karşılığında ne görmüşsün..Böyle nankörlüğün acısı elbet çıkar.

Senin yapman gereken seni mutlu eden şeyleri yapmaya odaklanmak.. Yaşında büyük değil,insanlar 40 yaşından sonra boşanıp hayata sıfırdan başlıyor..Düşün,bunlara katlanmayı kabul etsen, kaç yıl katlanacaksın ve ne için? Zararın neresinden dönersen kardır. Allah gümüş kapıyı kapatırsa,altın kapıyı açarmış.. Emin ol,çok güzel günlerin olacak,"ne deliymişim çok bile katlanmışım" diyeceksin..

ay biraz rahatlıyor insan sizden böyle şeyler duydukca umarım işallah herşey iyi olur ha bide namaz filan kılması yoktu sadece lak laktı hepsininki konuşmaya gelince onlardan imanlısı yoktu ama uygulamada herşey sıfır çok ürkünç bi ortamdı allahım onların öyle davranmaları çok garipti garipsiyodum hepsi bi tuhaftı alışamadım alışamamıştım hiçbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…