bu forumu severek takip ediyorum.yapılan yorumlar gerçekten yol gösterici. ben çok üzgünüm şu anda. eşim de ben de öğretmeniz.daha 1 yıllık evliyiz. ben nevşehirliyim eşim manisanın bir ilçesinden biz de evlendiğimizde manisanın başka bir ilçesinde yaşıyoruz. eşimin ailesiyle aramızda 45 dk mesafe var. aileme çok düşkün bir insanım ben başta zor alıştım buraya ama çalışma hayatıydı bilmem ne şimdi alıştım baya sorun etmiyorum. uzak olduğum için ailemi sürekli görme imkanım yok. ancak tatillerde gidebiliyorum. bir hafta önce kuzenim geldi benim yanıma burda kalmaya evimi görmeye. bizim adetlerimize ailemize göre bu çok mormal zaten kuzenimle biz beraber büyüdük kardeş gibiyiz. geçen pazar geldi cuma günü eşim ne zaman gidecek biletini alalım ben onun görünüşünden hoşlanmıyorum eğer gitmezse yarın yüzüne karşı söyleyecem gibi şeyler söyledi benim de tepem attı ayrılmak istiyorum dedim kuzenim olayı duydu ve dün gitti ben böyle bir hayat yaşamak istemiyorum o kadar uzun yoldan gelen aileme ben nasıl diyeyim 5 gün oldu hadi artık gidin diye. ve eşim yaz tatilinde yarıyıl tatilinde benimle birlikte hiç benim aileme gelmek istemiyor. ailemle eşim arasında kalıyorum sürekli ilerde daha fazla sorun çıkaracak bu konu benim başıma boşanmayı göze alıyor ama benimle beraber oraya gelmeyi göze alamıyor. şimdi de maddi konulara takılmış anlaşmalı boşanacakmışız altınları ben almayacakmışım hakkım neyse onu alacakmışım ne cevap vereceğimi şaşırdım daha ailemin haberi bile yok . ben ne yapmalıyım lütfen yardımmmmmmm