- Emoji Skoru
- 758
- Puanlar
- 163
ailen sanki bu durumu daha önceden bekliyorlarmış gibime geldi, tava bile söz konusu olmuş:) Hey Allahım neler var.
eşine de bu kdr acıma ilerde acınacak hale düşersin. Madem seviyordu seni biraz kendini toplardı, hatta boşandıktan sonra
bakmışın o hayatını doldurmuş biriyle sen baka kalırsın, vay be ben bundan böyle mi ayrıldım diye, kimseye güvenme
eşini sevdiğin için böyle düşünüyorsun. Biraz acımasız oldu bu yorumum ama durum böyle. Kadınlar acılarının arkasında duruyorlar ama
erkekler o mahkemeden çıkınca aşklarından ölmüş gebermiş bile olslar kadınlardan daha çabuk yeni bir hayata başlıyorlar.
Genel durum böyle. Kendinden başkasını değerli görme şu aşamada.
çok doğru söylemişsin ama işta yapamıyorum. onada kıyamıyorum. ben zaten onun çabuk toparlayacağına eminim hatta geçen konuşuyorduk dedim sen hemen evlenirsin diye. yok hayatta evlenmem, ben seni unutmam falan dedi. ama işte böyle konuşandan korkacaksın en çok. yinede olsun o mutlu olsun sıkıntı yaşamasım ben yaşarım.. çok saol tavsiyen için ama gördüğün gibi benim hala gözüm kör, kafamda kıt azıcık. aşkımdam başka hiçbişey düşünmüyorum. nasıl yaşayacaksam artık..