Eşimi seviyorum hala.bu boşanma kararını alırken bu yüzden çok acı çektim ama düzelmiyor.ben seni seviyorum o yüzden seninle evlendim dedim.ve ben gerçekten sevgimi çok hissettiririm ona küçük notlar yazardım sevdiğimiz bi şarkı bi sevgi cümlesi sağa sola koyardım onu sevdiğmi çok iyî biliyo zaten.sevdiğim için de affettiğimi ..bu durumu kullanıyo artık..nasılsa affediyor diye düşünüyor heralde...eşlerinizi kıskanmayın demiyorum ama bir suçla itham etmek çok kötü!beni işyerinde yakıştırmadığı insan kalmadı ..bu çok yıpratıcı..kızıyla çok iyi anlaşıyorum ona bile tahammülü yok halbuki sevinmesi lazım bu duruma ..kızına sen ona anlatıyosun sorunlarını bana anlat diyen biri..valla bilemiyorum ben kendimi de ölçüyorum tartıyorum niye böyle yapıyo ben mi yanlış bişey yapıyorum diye ama yook evlendiğimden beri her erkek arkadaşımdan kendimi geri çektim.hep gözünün önündeyim zaten ..durup dururken telini ver der hemen veririm maillerimi kurcalar kontrol eder içi rahatlasın derim ses etmem ..daha ne yapabilirim ki..ilk defa şifremi değiştirdim o da boşanma kararımla.