Boşanıyorum

Bir insan ne ise, karşısındakini de öyle zannedermiş... Fazla söze gerek yok, belki ilk eşini de bu yüzden kaybetmiştir.

3 gündür barışma çabasında eşim,aklı başına daha yeni gelmiş!ben bitti dedim boşanma kararım kesin dedim o sadece oyun oynamış!ilk defa şok oldu..reddettim affetmedim inanamadı belki en başında yapmalıydım bunu!sarılmaya çalışarak tek kelime etmeden özür diliyo!!ne kadar yanlış bi adamla evlenmişim!özürse bu onu bile başaramıyor!pişman olduğunu görsem belki bi şans daha verirdim ama pişmanlık değil onunki kandırmaca!dün onu reddettim bugün yine hakaretler dini nikahı bozdu kendince beni üzecek msjlar atıyo rada tehditvari cümleler günah çıkartmalar!pişman olan adam bunu mu yapar!!

Eğer kararınızda ciddiyseniz mesajlarını ki özellikle de tehdit mesajlarını silmemenizi öneririm

İnanın evlilikten korktum soğucam nerdeyse. Bu nasıl birşeydir ya kızıyla bile iyi anlaşman ona affedersin batıyor. Dünyanın en güzel duygusu annelik duygusunu bile yaşatamayan bir eş var karşınızda: 'bebek benden değil' düşüncesini empoze etmiş size. Yazık ki ne yazık.

Boşanmayın dicem ama bilemedimki ama öncelikle uzman kişiden destek almanızda fayda var, doğru yönlendirme olcağına inanıyorum. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…