- Konu Sahibi Nuynuydila
-
Herkese merhaba ..33 yaşındayım üniversite mezunuyum.Çevrem tarafından hep aklı başında diye bilinen biriydim taa ki evlenene kadar.hiç evlilik yapmamış biri olarak daha önce evlenmiş boşanmış üstelik çocuğu olan biriyle evlendim.başlarda herşey güzel gitti.çocuk veya eski eşle ilgili bir sıkıntım olmadı herkes bunun problem olacağını sanırken beni en çok yıkan yıpratan eşim oldu.aşırı derecede kıskançlık mı hastalık mı bilemiyorum ama benim üzerimde aşırı baskı kurdu.ikimizin aynı şirkette çalışıyor olması da cabası!iş arkadaşlarımdan herkesten herşeyden beni kıskanır duruma geldi başlarda uyum sağlamaya çalıştım biraz kendimi geri çektim inssnlardan ama gün geçtikçe durum daha kötüleşti daha çirkinleşti eşim bana iftiralar atmaya başladı açık açık sununla aranda ne var bununla aranda ne var demeye başladı birisi bana selam verse o da görse ne konuşuyodun onunla ne var aranda demeye başladı ..çok konuştum çok çabaladım ama artık psikolojim altüst oldu.aramızda bir tartışma çıksa konu hep bana attığı çirkin iftiralarla sonlandı!hiç birzaman kendini suçlu görmedi.affettiğim zamanlar niye böyle yapıyosun insan karısına böyle şeyleri yakıştırır mı senin bana güvenin yoksa boşarsın dedim yada varsa bişey ispatlarsın dediğimde kapat tamam özür dilerim dedi ama yine tekrarladı yine yaptı!artık affedemiyorum o kadar çok sıkıntı çektim ki sadece bu olsa ailesinden de kendinden deboşanalım tamam diyo aradan biraz zaman geçiyo sarılıp öpüyo tamam yapmıycam diyo..bu sefer buna izin vermiycem.şimdi yine sessiz bir dönem..güçlü durmak istiyorum boşanma sonrası kötü şeyler yaşar mıyım tek korkum bu..boşanmış kadın olmak nasıl?
Sevgili kurabiyeleriseverim ,bana neden güvenmiyosun diye çok sordum cevap yok ki hep hakaret hep suçlama.bunları genelde sıkıştığı zaman yapıyor zaten mesela parayla ilgili bir durum var onu tartışırken bu konuyla ilgili bi hatası varsa( bi kere kredi kartımı benden izinsiz alıp arkadaşlarıyla yemiş içmiş)bunun akabinde bana böyle suçlamalar yapıyo asıl konu kapanıyo hayda ben bi bakıyorum iftiralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?