boşanıyorum...

Aileyle ilgili problem vardı demişsin ya acaba bi anlık sinirle mi söyledi? Normalde davranışları nasıl? Üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim.

normalde bana çiçek gönderir beraber gezeriz sever yanımda oturur ağlamama kıyamaz...sinir mi insan sevdiğine sinirle seni sevmiyorum der mi...işte bunu söylediği an içim koptu..

Işte bütün kadınların neredeyse ortak sorunu aileler!! bende eşimle hep onlar yüzünden tartışıyorum benim sonumun da senin gibi olmayacağı ne malum ..hani çok seviyolardı hani ilk sırada biz vardık aile deyince bambaşka oluyor benim eşimde .bende 7 sene sevgili oldum 1.5yıl nişanlı kaldım ahhh bi bilsem sonumun böyle olacağını .....

Her iliskide/evlilikte bu aile kavgalari oluyor ki Türkiyede daha fazla olan bir durum ..
Halbuki olmasa cogu evlilikler bitmeyecek..
Allah sabir versin canim Hayirlisi olur insallah hakkinda

normalde bana çiçek gönderir beraber gezeriz sever yanımda oturur ağlamama kıyamaz...sinir mi insan sevdiğine sinirle seni sevmiyorum der mi...işte bunu söylediği an içim koptu..

Tabiki bi anlık sinirle de söylenmiş olsa çok kötü bi söz ama hani diyosun ya bana kıyamaz diye acaba o da bu problemlerden dolayı çok mu doldu? Benimde kayınvalidemlerle ilgili çok fazla sorunum var ama yok sayıyorum onları. Yaşamıyorlar gibi. 2-3 ayda bir gideriz 2 saat o kadar. Eşim bana yansıtmaz da biliyorum annesinin dolduruşlarını. Acaba sende yok sayamaz mısın onları? Çocuk varken bu kadar kolay olmamalı ayrılmak.

Tabiki eşinin de hataları vardır ama ben bütün suçu ailede buluyorum ya siz görmüş geçirmişsiniz evladınızın beynini niye yıkıyorsunuz canım bence eşinin de beynini yıkamıştırlar klasik aile modeli yani

Öncelikler Rabbim kolaylık versin çok zor bi durum.. Zira bende benzer bi durumdayım.

Eşinin o sözü bi anlık sinirle söylediğini düşünüyorum.. Çok gergin olduğu bi zamansa ve senin canını bu şekilde acıtacağını düşündüğü
için söylemiş olabilir.

ben zaten yok sayıyorum onları..senelerce namusuma dil uzattılar hakaret iftira yalan ne ararssan var eşimin bunlara dur demesi gerekirken bana bunları söyledi seni sevmiyorum ne ağır bir laf...

bence eşinz için mücadele edin fırsatcılara fırsat werip sevindirmeyin asla eşinizi karşınza almayın yoksa kaybedersinz güzellkle anlatın ailesinn yaptıklarını duyunca erkklerin hepsi gerilir inanmak istemzler bunu onların görmesini sağlayın zor ama çabalayın

ah bacım cok gecmıs olsun.ıste bugun sevıyorum dıyen yarın olmuo maalesef.ınsan kocam dıe bıldıgı adamı bıle yerı gelıo tanıyamıor.zaten ben hıc ınanmıorum bır omur bırbırını sevecek olanlara.hersey bı karşılık hersey bı menfaat maalesef hayatta.hele erkek ıcın asla vazgecılmez olmuorsun maalesef.bu dünyada hıcbıseın garantısı yok evladın bıle.rabbım yardımcın olsun.son durumunuz nedır esınızle

Ben Gecen esimle oyle bi Kavga ettimki defol seni sevmiyorum Git dava ac ayrilalim dedim.Oda bana saydi biseyler. (tabiki sinirle soyledim Oda oyle. Soylenmemesi gerek Ama Insan sinirlenince agzindan her laf cikiyor) diyecegim Su ki bence sinirle soylemisdir. Ortada aldatma vs.yoksa neden sevmesin. Ins duzelir araniz merak etme Sen dua et.

bızdede böyle kavgalar oldu ee sımdı bosanıoruz.hey yarabbım bende nıe böyle oldu demekkı sevmıomus.aman bu konular cok derın.dusununce ınsan kafayı yıo.nıe oyle oldu hıcmı vıcdanı yoktu hıcmı sevmedı hıcmı ozlemedı......... demekkı hıc

doldurulmuş cnm heralde ahh bu erkekler anlamamış heralde sen ve kızının onun ailesi olduğunu bir türlü idrak edememiş belliki...yazıklar olsun..al işte sana eş ailesi yüzünden yıkılan paramparça olan bir aile dramı daha ne zaman benimsetecekler bu aileler eşleri acaba çok merak ediyorum...acaba aile demedimi oğlum napıosun o senin eşin namusun karın kızın var ortada...ayrıca ne demek sevmiyorum seni ona kim sordu sevgiyi ortada bi çocuk var ne sevgisi lanet olası..

Canım Allah sabır versin çok zor.. Eğer değeceğine inanıyorsan ve dolduruşa geldiğini düşünüyorsan eşin için, o olmasa bile kızın için bir kere daha dene derim! Herkes herşeye alışıyor yei hayatına kaptırıp gidiyor ama olan çocuklara oluyor. Keşke düzelse...

muhtemelen eşin dolduruşa gelmiş onlara olan öfkesinide bu şekilde senden çıkarmaya çalışmış.

eşini alıp karşına sakince konuş neden böyle davrandığını, sizi sevdiğini bildiğinizi ve neden sizi acıtmak içinde olsa böyle bir şey söylediğini sorun yuva zor kuruluyor ve dağıtması çok kolay oluyor..

bebeğinizde var üstelik seviyosunuzda evliliğinizi kurtarmaya çalışın kimseye fırsat vermeyin..

bence eşinizde pişman olmuştur fakat gururu engel oluyordur...

çocuğunuz için eşinizle konuşun bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…