normalde bana çiçek gönderir beraber gezeriz sever yanımda oturur ağlamama kıyamaz...sinir mi insan sevdiğine sinirle seni sevmiyorum der mi...işte bunu söylediği an içim koptu..
Işte bütün kadınların neredeyse ortak sorunu aileler!!bende eşimle hep onlar yüzünden tartışıyorum benim sonumun da senin gibi olmayacağı ne malum ..hani çok seviyolardı hani ilk sırada biz vardık aile deyince bambaşka oluyor benim eşimde .bende 7 sene sevgili oldum 1.5yıl nişanlı kaldım ahhh bi bilsem sonumun böyle olacağını ....
2 haftadır ayrıyız ama daha 2-3 gün önce seni seviyorum aşkım diyordu bana bugün telefonda seni sevmiyorum senden soğudum boşanıcam yeter artık dedi bize ailem 8 senedir destek oluyor maddi manevi...bana bugün söylediğini toprağa girsem unutmam canımın acısını tarif edemem içim koptu oysa ne büyük fedakarlılar üstüne kurduk bu evliliği....inşallah senin yuvan kurtulur canım inan bana boşanmak sadece dile kolay..ama yüreğe cok zor cooookkkkkkkkk
Tabiki bi anlık sinirle de söylenmiş olsa çok kötü bi söz ama hani diyosun ya bana kıyamaz diye acaba o da bu problemlerden dolayı çok mu doldu? Benimde kayınvalidemlerle ilgili çok fazla sorunum var ama yok sayıyorum onları. Yaşamıyorlar gibi. 2-3 ayda bir gideriz 2 saat o kadar. Eşim bana yansıtmaz da biliyorum annesinin dolduruşlarını. Acaba sende yok sayamaz mısın onları? Çocuk varken bu kadar kolay olmamalı ayrılmak.
ışte bütün kadınların neredeyse ortak sorunu aileler!!bende eşimle hep onlar yüzünden tartışıyorum benim sonumun da senin gibi olmayacağı ne malum ..hani çok seviyolardı hani ilk sırada biz vardık aile deyince bambaşka oluyor benim eşimde .bende 7 sene sevgili oldum 1.5yıl nişanlı kaldım ahhh bi bilsem sonumun böyle olacağını ....
2 haftadır ayrıyız ama daha 2-3 gün önce seni seviyorum aşkım diyordu bana bugün telefonda seni sevmiyorum senden soğudum boşanıcam yeter artık dedi bize ailem 8 senedir destek oluyor maddi manevi...bana bugün söylediğini toprağa girsem unutmam canımın acısını tarif edemem içim koptu oysa ne büyük fedakarlılar üstüne kurduk bu evliliği....inşallah senin yuvan kurtulur canım inan bana boşanmak sadece dile kolay..ama yüreğe cok zor cooookkkkkkkkk
tabiki zor canım umurumda değil diyen etkilenmiyorum diyen yalan söyler .kuran-ı kerimde bile yazıyor kadın erkek boşanınca yerle gök titrermiş düşnsene şuan herkes boşanıyor rabbim kimseyi o evreye getirmesin yok sayılmıyor işte aileler ben kocamı şu hayaytta en çok seviyorum ama tek sorun aile ya bi insan bu kadar düşkün olurmu ya ben hiç yrulmuyorum sanki annesi bi iş yapsın hemen yardım et aşkım diyorsözde beni çok seviyor ölür benim için ama ailesindende vazgeçemiyor..yani aile yok sayılmıyor allah hakkında hayırlısını versin gerçekten çok zordur tahmin ediyorum yüreğin yerinden çıkıcak gibi olur insanın( bi kavga ettiğimizde bile öyle oluyor benim de) düzülir belki belli mi olur gerçekten sinirden söylemiştir benim eşimde öyle sinirlenince ağzından ne çıktığını hatırlamıyor bile
Işte bütün kadınların neredeyse ortak sorunu aileler!!bende eşimle hep onlar yüzünden tartışıyorum benim sonumun da senin gibi olmayacağı ne malum ..hani çok seviyolardı hani ilk sırada biz vardık aile deyince bambaşka oluyor benim eşimde .bende 7 sene sevgili oldum 1.5yıl nişanlı kaldım ahhh bi bilsem sonumun böyle olacağını ....
anlamıyorum bu anlayıssız aileleri insan çocuklarınn mutlulugnu ister söyledikleri çok agır ben olsam bende kaldıramzdım ama çocugun var birde eşini sewiyorsun yuva kolay kurulmuyor eşini doldurmuşlar bence vazgeçme çocugunda var dirayetli dur yuvana sarıl fırsatcılara meydan verme eşinn bu şekilde birden değişmesi normal değil nedenlerini sor hemen pes etme sakın ailesiylede konuş neden böyle yapıyor oglunuz falan de benim babamda ailesi anneme neler yaptı hala onları savunur hep annemi ezer oysa insann artık yuvası eşi çocukları önce ilk planda onları tutmalı benim eşim kimse için benmle kötü olmaz zaten annesi öldü babasını hiç tanımamş birtek kardeşleri görümcemle problmm oldu beni savundu şuan durum farklı annesi öldü ailenn enbüyügü oldugundan görümceme destek oluyor nede olsa kardeşi
Işte bütün kadınların neredeyse ortak sorunu aileler!!bende eşimle hep onlar yüzünden tartışıyorum benim sonumun da senin gibi olmayacağı ne malum ..hani çok seviyolardı hani ilk sırada biz vardık aile deyince bambaşka oluyor benim eşimde .bende 7 sene sevgili oldum 1.5yıl nişanlı kaldım ahhh bi bilsem sonumun böyle olacağını .....
Ben Gecen esimle oyle bi Kavga ettimki defol seni sevmiyorum Git dava ac ayrilalim dedim.Oda bana saydi biseyler. (tabiki sinirle soyledim Oda oyle. Soylenmemesi gerek Ama Insan sinirlenince agzindan her laf cikiyor) diyecegim Su ki bence sinirle soylemisdir. Ortada aldatma vs.yoksa neden sevmesin. Ins duzelir araniz merak etme Sen dua et.
7 sene birliktelik 8 sene evlilik sonucu boşanıyoruz sebeb mi??? Aldatma yok dayak yok ailesi yüzünden problemler vardı gün önce herne olursa olsun seni seviyorum diyen adam bugün seni sevmiyorum senden boşanıcam soğudum senden dedi !!!! çok ağırıma gitti ççokkk bi de 6 yaşında kızımız var...bunca emek fedakarlıktan sonra bana bunu nasıl söyledi anlamadım..içim acıyor nefes alamıyorum gözyaşıma kıyamayan adam bana bunu nasıl söyledi anlamadım..
Sevgi bu kadar çabuk bitebilir mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?