- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi Perizekaaaali
-
Dun gece hastanede kaldim doktor yatış verdi kac gündür yemek yemedm hep aglamkatan cok güçsüz kalmisim bebeğim iyi ama. Neyse kocam duyms geldi konuştuk hala burnundan kil aldırmiyor biraz sesini yükseltti ben kriz gecirdim sinir krizi agliyorm nefesm daraliyor korktu biraz alttan almaya basladi. Yarn detaylı konuşuruz dedi seni seviyorum falan ama bu olay yanlis anlasilmaymis ablasiyla konusup çözmem lazımmış boyle bir gerginlik istemiyormus. Aramam dedim sinirlendi ama belli etmedi yarn konusuruz dedi neyse sonra annem geldi odaya onlada konustu annemden Özür diledi ben yanlış anladım ama ablamdir buyugumdur böyle gerginlik olmasin falan filan iste. Cok dusundm tamam çocuğum var bosanmak cok kötü ama benm hatam yokken ablasini neden ben arayacam hastanede kalan benim hamile olan benim ama ben arayacakmisim büyümüş. Bilmiyorum hic aramak istemiyorum zaten kocamida affetmek gelmiyor içimden. Annemde bida düşün diyor. Hic içimden gelmiyor. Iki karardanda pisman olmak istemiyorum
Daha 6 aylk evliyim ve bosaniyorum sebebi ise gorumcem. Zaten daha öncede yazmistim bilen bilir nasl biri oldugunu. Neyse konuya geleym kuzenimin dugunu var davetiyeyi bama verdiler ver die bende k.v verdm dakikamda yok arayamadm kimseyi anne sen verirsn dedm dun kuzenimin kinasi vardi oraya birakti esim hemen gorumcem aradi sen nasl beni aramazsn bilmem ne agzina geleni dedi bende esime dedm ben vermedmmi annene neden boyle yapiyor diye sen benim ablami saymiyonda bilmem ney bitti s.ktr git anannin evinde kal bitti bu is dedi. K.v aradm kizin yuzunden bu evlilik bitti saolsn dedm kadn ben dedm ona bide senmi arayacan dedi. Neyse kocam msjlar atti yarn esyalarini yollayaxam diye bende tamam dedim abimlere soyledm daha onceden yaptiklarinida anlattm abim aradi onu istemiyorum dems abimde pazartesi davayi aciyorz dems. Karnimla kizimla ortada kaldim. Kizim babasiz büyüyecek kocamla evimde iyiym ama ailesi yüzünden herzaman böyle yapar. Dun geceden beri uyumadm atesim cikti. Bebegime zarar veriyorm biliyorum ama dayanamiyorm. Babasiz bi cocugu nasil buyutecegim hic bilmiyorum.
valla böylelerine insan demeye dilim varmıyor kusura bakma.. hadi terbiyesiz oğullarını geçtim, görümce zaten niyeti belli etmiş ama kayınvalide nasıl aramaz arkadas? yani sadece sen değilsin mevzu bu kadının torunu var senin karnında. su dönem senin en hassas olduğun dönem, gerek psikolojik gerek fizyolojik bi sürü sıkıntın var ve bunlar bebeğini etkiliyor. kendi de tasımıs karnında 9 ay, bu nasıl gaddarlık..
canım sen su an hepsini unut, dünyaya getireceğin güzel kızına odaklan. ben adım kadar eminim ki onlar pişman olup özür dileyecekler hatta yalvaracaklar sana dönmen için. hem eşin hem kayınvaliden, görümceyi bilemiyorum. sen belli ki bu 6-7 yıllık süre içerisinde cok yüz vermişsin, ne yaparlarsa yapsnlar affedeceğinden emin gibiler o yüzden bu en ufak sinirde rest çekmeler. ne de olsa bi lafımıza bakar geri dönmesi diye düşünüyorlar. o yüzden bu kez şaşırt şunları.kapına geldiklerinde sen reddet. iş işten geçti artık de ve sevgili ablasıyla muyluluklar dile kocana. seni öyle güçlü gördükçe anlasınlar öyle kolay lokma olmadığını. kafanda özür dilerlerse dönerim gbi bir düşünce varsa dibine kadar kullan bunu, dönüşün çok zor olsun ki bir daha evden kovmaya kalkarken 3 kere düşünsün
Tam beni anlatmissin ben kimseyi kirmak istemeyen biriyim hele eşimi nebilim hep alttan aldim böyle daha mutlu olurum diye düşündüm ama tepeme cikacagini dusunemedm. Ablasi desen saygılı davrandm evlenmeden once yanina giderdn arardm falan ama evlendikten sonra işler değişiyor sorumluluk var firsatmi buluyor insan bide onun bana laf sokmalari uzaklastrdi ister istemez kiz cocugum olacak diye bile laf soyledi benmi ayarlıyorm bunu. Gelde böyle birini ara . Arayamam ya kendime saygim kalmayacak ben aciz biri değilim bu evlikik sirf ablasini aramadm diye bitersede hiç üzülmeyecem. Kalbim ve aklim bitsin diyor ama vicdanim kizini babasiz bırakma diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?