bosaniyorum :(((

Ama suçlu olan sen değilsin ki ne özürü Nasıl sinirlendim şimdi yaa bu ne hadsizlik. Ne ablaymış arkadaş! Hayır özür falan dileme. Dilesen ne olacak sanki ablası yine trip yine özür beklemeler. Düzeleceğine inansam inan düşün derim. Fazla önemsemişler kendilerini ailecek. Gerginlik yapan ablası ayrıca derdi niye size düşüyor? O abla dediği yaratık nasıl rahat rahat geziyor kendi yüzünden hamile bir kadın bu hale gelmiş. Kaynanan gelinine saygısı olmasın torununun annesini merak eder hiç değilse. İnsan değil bunlar ya.

Gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm Senin koca da çok afedersin ama çok öküz çıkmış be kardeş

Tam beni anlatmissin ben kimseyi kirmak istemeyen biriyim hele eşimi nebilim hep alttan aldim böyle daha mutlu olurum diye düşündüm ama tepeme cikacagini dusunemedm. Ablasi desen saygılı davrandm evlenmeden once yanina giderdn arardm falan ama evlendikten sonra işler değişiyor sorumluluk var firsatmi buluyor insan bide onun bana laf sokmalari uzaklastrdi ister istemez kiz cocugum olacak diye bile laf soyledi benmi ayarlıyorm bunu. Gelde böyle birini ara . Arayamam ya kendime saygim kalmayacak ben aciz biri değilim bu evlikik sirf ablasini aramadm diye bitersede hiç üzülmeyecem. Kalbim ve aklim bitsin diyor ama vicdanim kizini babasiz bırakma diyor..

Bence güçlü olmalısın ben sana yorum yapan herkesle aynı fikirdeyim bence bir ders alması şart. Her şeyi geçtim kaç gün ağladın kim aradı kim merak etti hastaneye yatmasan kocanın bir arpa boyu ilerleyeceği yoktu. Bende 6 senedir konuştuğum kişiyle şuan nişanlıyım yakında evleneceğim okuyunca hayrete düştüm bana hep diyorlar ki evlenince tanıyacaksın şuan tanımıyorsun falan diyorlar Rabbim herkese güzel yazı yazsın sen canını sıkma su akar yolunu bulur herkes ettiğini elbet bulur. Rabbimin adaleti var görümcen de bu ettiğini elbet çeker.

Allah yardımcın olsun inş.rabbim eşini geç olmadan islah etsin yıla getirsin inş.sakın arama benim düştüğüm hatalara sende düşme.şımartma onu

Hamile halinizle size boyle davraniyorsa defolsun gitsin..cok kiziyorum bu durumlara kusura bakmayin.. siz su an cok ozelsiniz.size yada bebeginize bisey olsa ablasi bunun vebalini karsilayabilecek mi..esiniz cok ama cok ayip ediyor

Bence sakın ablasını arayıp özür dilemeyin taviz tavizi doğurur suçun hiç yok senin kendileri sana af dilesinler ayrıca çok geçmiş olsun ve söylemeden geçemeyeceğim abine helal olsun nasıl abiler var maaşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…