bosaniyorum :(((

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Daha 6 aylk evliyim ve bosaniyorum sebebi ise gorumcem. Zaten daha öncede yazmistim bilen bilir nasl biri oldugunu. Neyse konuya geleym kuzenimin dugunu var davetiyeyi bama verdiler ver die bende k.v verdm dakikamda yok arayamadm kimseyi anne sen verirsn dedm dun kuzenimin kinasi vardi oraya birakti esim hemen gorumcem aradi sen nasl beni aramazsn bilmem ne agzina geleni dedi bende esime dedm ben vermedmmi annene neden boyle yapiyor diye sen benim ablami saymiyonda bilmem ney bitti s.ktr git anannin evinde kal bitti bu is dedi. K.v aradm kizin yuzunden bu evlilik bitti saolsn dedm kadn ben dedm ona bide senmi arayacan dedi. Neyse kocam msjlar atti yarn esyalarini yollayaxam diye bende tamam dedim abimlere soyledm daha onceden yaptiklarinida anlattm abim aradi onu istemiyorum dems abimde pazartesi davayi aciyorz dems. Karnimla kizimla ortada kaldim. Kizim babasiz büyüyecek kocamla evimde iyiym ama ailesi yüzünden herzaman böyle yapar. Dun geceden beri uyumadm atesim cikti. Bebegime zarar veriyorm biliyorum ama dayanamiyorm. Babasiz bi cocugu nasil buyutecegim hic bilmiyorum.

Esiniz ani tepki vermis hatasini anlayacaktir

Canmm bu saatte bu konuyu actigina gore gerçekten dertlisin... bende gecen hafta gorumce yuzunden bi konu acmistim oku istersen... sen evde iyiyim filan demissin ama ben esini haksiz buldum.. unutabilirsin ne var yani sanki bunda .. cok ayip... esin dogru duzgun sormamis bile sana.. ve de hamile bi kadina ayiptir ya.. o cocukta boyle bi babayla buyuuecegine birak senle buyusun . Calisiyor musun bilmiyorum ama kiz kardesimi saymadin s. Git ne denek ya ben esimin ailesiyle hic gorusmuyorum ama esim bana agzini acip asla boyle bisey demez.. cok ayip etmis esin..

Cok kötüyüm geceden beri agliyorum.. esim abime evimde huzurluym ama ablama saygisizlik etti kaldiramam dems abimde benimde bacima sen saygisizlik ediyosn bende kaldiramam demis. Neyse bosanmak istedigini soylems abimde benim kardesim ne diyorsa o olur cocuguda bize yuk değil. Ama benimde esim var annem ve kardeslerim tabiki kıymetli ama esimde kiymetli asla birbirlerini karistirmam ve haksizsa esim yine tepkim bu olmaz sen karini küçük bi sebepten birakiyorsan zaten ne kocaligi biliyosn ne babaligi demis. Geldi bana abim ne dersen arkandayim cocugunada bakariz dert etme dedi. Calismiyorum ama aike durumum iyi babam almanyada durumu iyi annemde arada oraya gidiyor arada burda benm yüzümden gidemiyordu bi suredir simdi hic gidemez. Babama daha demedik ama biliyorum oda yanımda olacak

Esin mutlaka geri dönüş yapacaktır. Su an senin karninda bebeginle gidemeyeceğini ona yalvaracagini saniyordu ama istedgni elde edemedi...mutlaka yumusayacaktr..

İnanin şuan yernzde olsam o gorumceyi arar içimde disimda ne varsa dokerdim... eğer barisirsaniz size iki adim dahi yaklasamasin ne varsa dokun içinizde..

Eşin ablasina saygi bekliyorda karninda bebeği olan bir kadına nasil s..git diyebiliyor nasil saygidan bahsedebiliyor birde...

Ve esiniz gelirse kurallarinizi net koyun sinirlarinizi kabul etmezsen hic baslamayacagim diyin sakin olduğu gibi kabul etmeyin

Abine helal olsun... Çok sanslisiniz boyle bir abiye sahip olduğunuz için.... Simdi Birak esin dusunsun tasinsin...

Zaten şimdiden olayi çevirmeye baslamis sessizliğini koru mutlaka tipis tipis gelecektir..
O zaman da dediğim gibi kurallarini masaya koymati unutma...

Yok sanmam geleceğini dun gorumceme msj attm ben haksizsam allah bebegimi alsin sen haksizsan seninde evladini alsin ben yemin ediyorum sende edebilecekmisin dedim yuvami yiktin kizimla ortada biraktirdin rahatla artik yazdim cvp atmadi rahatlamistir. Esim aynen benim yalvaracagimi düşündü haksiz olsam telafi ederm ben hakliyim bu olayda bise yok takintili ablasını mutlu etmek zorunda değilim. Bide ailem destek vermez geri gonderir diye dusundu hangi anne kizinin gozyasina dayanirki

Canimmmm bak demesi kolay biliyorum ama aglama lutfen .. sen hamilesin bebeginde hisseder..boyle bi sebepten bosanilir mi yaaaa cocuk oyuncagi mi hayret bisey.. benim bu konuşanlardan anladigim su. Abin cok guzel konusmus mantikli konusmus. Ama esin sacmalamis ne demek ablama saygisizlik etti napmissin sanki alt tarafi unutmussun duyanda namusuna fln bi laf ettin sanacak mal midir nedir yaaa.. canim evliligin daha yeni anladigim kadariyla ve ilk zamanlar erkekler genelde ustunluk kurmaya calisirlar bence esinde noyle bisey yapmaya calismis ama agir olmus biraz keske ikiniz arasinda kalsaydi konu.. neyse masem bosanmak istemis sen sakin alttan alma bosanmayalim fln da deme hic sesini cikarma...... sakin. Yarin obur gun barisirsiniz bu seferde bunu basina kakar...... bence gaza gelmis esin bi kac gun bekle gelecektir.. ama hic orali olma ok ama uzulme de hayatta herşey olacagina varir biz ne yapsak kaderimiz degiameyecek iyi olsa da kotu olsa da bence biraz zaman ver...

evliliginiz gorumceniz yuzunden bitmemis.esiniz yuzunden bitmis.buna bu kadar tepki verilir mi cok sasirdim.insan hamile esine bu kadar basit bi konuda s.... der mi.daha onceden baska sorunlarinizdan birikimi olabilir belki.yoksa eger esiniz normal degil.bu ani karari bencede onu pisman edebilir.

Abim evlenme demişti hic istememisti ben seviyorum dedim gidersen dönüşün yok demişti ama en buyuk destekcim şimdi abim. Cocuk dogunca sakin verme onlara diyor vermem zaten dedim. Ben agladikca kizim hareket ediyor tekme atiyor sanki aglama anne der gibi. Karnimdaki cocugu bile huzursuz etti gerçekten allahin adaletine güveniyorum elbet herkes yasattigini yaşayacak.

açıkcası bir davetiye yüzünden yaşadığınız bu duruma gerçekten çok üzüldüm zaten bu evlilik bu şekilde çok fazla yürümezz eşiniz biraz dengesiz yada sizi istemiyor sudan bahanelerle hemen babanın evine git ne demek ben olsaydım açardım boşanma davasını ve korkularımla yüzleşirdim belkide eşiniz blöf yapıyor ve böyle yıllarca devam edecek bu durum en başından çareyi bulmak en iyisi değilmidir eğer blöf yapıyorsa boşanma davasını görünce kendini geri çekecek belkide size yalvaracak eğer siz onu iknaya çalışırsanız bilinki bu durum daima sürüp gider eğer sizi seviyorsa ve ayrılmak istemiyorsa zaten kaybetmekten korkup size dönecektir. Dönmüyorsa da zaten en küçük şeyde tekrar aynı sıkıntılarla yüzyüzesiniz hemde daha fazlalaşarak ...........

Cok doğru söylüyorsun dengesiz sinirli. Blof yapiyor bencede ama cok agir konustu benim kaldracagimdan cok fazla hamileyim ben yenu düşük tehlikem gecti. Bu yaptığı cok ayip gercekten affetmeyecem onu asla affetmeyecem

nasıl bir adam bu hamile karısına sudan sebeple bu kadar ağır laflar edebiliyor. sizi doğacak çocuğunu hiç mi düşünmüyor. yazık gerçekten. dik durun asla taviz vermeyin. yapılanları sineye ceke ceke çığ gibi büyütüyoruz arkası kesilmiyor. önce eşine nasıl davranması gerektiğini öğrenecek. simdi alttan alırsanız bu her küçük olayda yine basınıza gelecek. allah yardımcınız olsun.

eşinin tavrı çok kırıcı ama geri dönecektir mutlaka..çünkü ailenin sana kucak açmayacağını düşünmüş..sana tavsiyem fırsat bu fırsat ara görümceni içinde ne varsa saydır,hiçbir şey kalmasın içinde..saygısızlık yaptın demiş ya eşin görsün saygısızlık nasıl oluyor...emin ol ne dersen de eşin gene sana dönecek...senin için sızlayacağına görümcenin içi yansın...ve arayı tamamen boz...siz bir araya gelirsiniz gibi geliyor eşinle,ama bu sorunlu görümceyi çıkar hayatından...

yazan: görümceden çok çekmiş ama şu anda görümcesine çektiren bir gelin)))oh be ne huzurluyum..iki kere açtım ağzımı yumdum gözümü,şimdi ne arıyor ne soruyor...ve muhabbet edersekte bir seviyeli bir seviyeli ,ne yol kat ettim ben be))))

Ohh ne guzel kurtulmussunuz siz. Gorumceme icimde kalanlar var sustugum alttan aldigim cok sey var ama elbet o arayacak ozaman soyleyecem kaynanamlarda aramadi daha dun konustk sadece ne çabuk vazgeçtiler. Ben aramayacam kimseyi dediğin gibi alttan almayacam. Bosanirsakta olsun ilk ayrilan ben değilim karisini kizini atan adamdan ne hayir gelir. Yarin birgun yine yapar boyle eminim. Hakkimizda hayirlisi olsun

Hic usteleme
Esin hatasini elbet anlar.
Sen davayi ac bak nasil da yelkenleri suya indirecek.
Ha indirmezse de demek ki adam değilmiş de bosver onune bak...

Bu kadar kucuk sebepten bosanilir mi esin cok yazik etmis belki sonucun boyle olacağını tahmin etmemis bence.baska bi olay yoksa cok haklisin mesela farz et sen hatalısin diyelim hamile oldugun icin bile seni alttan almalari lazimdi cok dusuncesizlermis.sunu da bil erkekler ara sira aileleriyle ilgili haksız olsa da taviz vermiyorlar.bence esin geri dönecek sen sakin alttan alma gorumcenle konusma resmi ol.

Eşiniz ani bir sinir anında bu şekilde davranmış ama özellikle abiniz sayesinde anyayı konyayı görmüş. hiçççç üzülmeyin çok afedersiniz ama köpek gibi pişman olacağını düşünüyorum, inşallahta öyle olur. her şerde hayır gizlidir derler, belki bu vesile ile eşinizin gözü korkupta biraz daha düzgün davranmayı, karım demeyi öğrenir ama siz ne görümcenize ne kocanıza hiç bir şey yazmayın. Arasalar bile tlf cevap vermeyin... Ya adam gibi davranmayı öğrenip burnu sürtsün yada hayatınızı bu şeklide karartıp mahfetmesin. Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…