- Konu Sahibi Perizekaaaali
-
Canmm bu saatte bu konuyu actigina gore gerçekten dertlisin... bende gecen hafta gorumce yuzunden bi konu acmistim oku istersen... sen evde iyiyim filan demissin ama ben esini haksiz buldum.. unutabilirsin ne var yani sanki bunda .. cok ayip... esin dogru duzgun sormamis bile sana.. ve de hamile bi kadina ayiptir ya.. o cocukta boyle bi babayla buyuuecegine birak senle buyusun . Calisiyor musun bilmiyorum ama kiz kardesimi saymadin s. Git ne denek ya ben esimin ailesiyle hic gorusmuyorum ama esim bana agzini acip asla boyle bisey demez.. cok ayip etmis esin..
Daha 6 aylk evliyim ve bosaniyorum sebebi ise gorumcem. Zaten daha öncede yazmistim bilen bilir naslEşiniz oldugunu. Neyse konuya geleym kuzenimin dugunu var davetiyeyi bama verdiler ver die bende k.v verdm dakikamda yok arayamadm kimseyi anne sen verirsn dedm dun kuzenimin kinasi vardi oraya birakti esim hemen gorumcem aradi sen nasl beni aramazsn bilmem ne agzina geleni dedi bende esime dedm ben vermedmmi annene neden boyle yapiyor diye sen benim ablami saymiyonda bilmem ney bitti s.ktr git anannin evinde kal bitti bu is dedi. K.v aradm kizin yuzunden bu evlilik bitti saolsn dedm kadn ben dedm ona bide senmi arayacan dedi. Neyse kocam msjlar atti yarn esyalarini yollayaxam diye bende tamam dedim abimlere soyledm daha onceden yaptiklarinida anlattm abim aradi onu istemiyorum dems abimde pazartesi davayi aciyorz dems. Karnimla kizimla ortada kaldim. Kizim babasiz büyüyecek kocamla evimde iyiym ama ailesi yüzünden herzaman böyle yapar. Dun geceden beri uyumadm atesim cikti. Bebegime zarar veriyorm biliyorum ama dayanamiyorm. Babasiz bi cocugu nasil buyutecegim hic bilmiyorum.
Cok kötüyüm geceden beri agliyorum.. esim abime evimde huzurluym ama ablama saygisizlik etti kaldiramam dems abimde benimde bacima sen saygisizlik ediyosn bende kaldiramam demis. Neyse bosanmak istedigini soylems abimde benim kardesim ne diyorsa o olur cocuguda bize yuk değil. Ama benimde esim var annem ve kardeslerim tabiki kıymetli ama esimde kiymetli asla birbirlerini karistirmam ve haksizsa esim yine tepkim bu olmaz sen karini küçük bi sebepten birakiyorsan zaten ne kocaligi biliyosn ne babaligi demis. Geldi bana abim ne dersen arkandayim cocugunada bakariz dert etme dedi. Calismiyorum ama aike durumum iyi babam almanyada durumu iyi annemde arada oraya gidiyor arada burda benm yüzümden gidemiyordu bi suredir simdi hic gidemez. Babama daha demedik ama biliyorum oda yanımda olacak
Esin mutlaka geri dönüş yapacaktır. Su an senin karninda bebeginle gidemeyeceğini ona yalvaracagini saniyordu ama istedgni elde edemedi...mutlaka yumusayacaktr..
İnanin şuan yernzde olsam o gorumceyi arar içimde disimda ne varsa dokerdim... eğer barisirsaniz size iki adim dahi yaklasamasin ne varsa dokun içinizde..
Eşin ablasina saygi bekliyorda karninda bebeği olan bir kadına nasil s..git diyebiliyor nasil saygidan bahsedebiliyor birde...
Ve esiniz gelirse kurallarinizi net koyun sinirlarinizi kabul etmezsen hic baslamayacagim diyin sakin olduğu gibi kabul etmeyin
Cok kötüyüm geceden beri agliyorum.. esim abime evimde huzurluym ama ablama saygisizlik etti kaldiramam dems abimde benimde bacima sen saygisizlik ediyosn bende kaldiramam demis. Neyse bosanmak istedigini soylems abimde benim kardesim ne diyorsa o olur cocuguda bize yuk değil. Ama benimde esim var annem ve kardeslerim tabiki kıymetli ama esimde kiymetli asla birbirlerini karistirmam ve haksizsa esim yine tepkim bu olmaz sen karini küçük bi sebepten birakiyorsan zaten ne kocaligi biliyosn ne babaligi demis. Geldi bana abim ne dersen arkandayim cocugunada bakariz dert etme dedi. Calismiyorum ama aike durumum iyi babam almanyada durumu iyi annemde arada oraya gidiyor arada burda benm yüzümden gidemiyordu bi suredir simdi hic gidemez. Babama daha demedik ama biliyorum oda yanımda olacak
Daha 6 aylk evliyim ve bosaniyorum sebebi ise gorumcem. Zaten daha öncede yazmistim bilen bilir nasl biri oldugunu. Neyse konuya geleym kuzenimin dugunu var davetiyeyi bama verdiler ver die bende k.v verdm dakikamda yok arayamadm kimseyi anne sen verirsn dedm dun kuzenimin kinasi vardi oraya birakti esim hemen gorumcem aradi sen nasl beni aramazsn bilmem ne agzina geleni dedi bende esime dedm ben vermedmmi annene neden boyle yapiyor diye sen benim ablami saymiyonda bilmem ney bitti s.ktr git anannin evinde kal bitti bu is dedi. K.v aradm kizin yuzunden bu evlilik bitti saolsn dedm kadn ben dedm ona bide senmi arayacan dedi. Neyse kocam msjlar atti yarn esyalarini yollayaxam diye bende tamam dedim abimlere soyledm daha onceden yaptiklarinida anlattm abim aradi onu istemiyorum dems abimde pazartesi davayi aciyorz dems. Karnimla kizimla ortada kaldim. Kizim babasiz büyüyecek kocamla evimde iyiym ama ailesi yüzünden herzaman böyle yapar. Dun geceden beri uyumadm atesim cikti. Bebegime zarar veriyorm biliyorum ama dayanamiyorm. Babasiz bi cocugu nasil buyutecegim hic bilmiyorum.
açıkcası bir davetiye yüzünden yaşadığınız bu duruma gerçekten çok üzüldüm zaten bu evlilik bu şekilde çok fazla yürümezz eşiniz biraz dengesiz yada sizi istemiyor sudan bahanelerle hemen babanın evine git ne demek ben olsaydım açardım boşanma davasını ve korkularımla yüzleşirdim belkide eşiniz blöf yapıyor ve böyle yıllarca devam edecek bu durum en başından çareyi bulmak en iyisi değilmidir eğer blöf yapıyorsa boşanma davasını görünce kendini geri çekecek belkide size yalvaracak eğer siz onu iknaya çalışırsanız bilinki bu durum daima sürüp gider eğer sizi seviyorsa ve ayrılmak istemiyorsa zaten kaybetmekten korkup size dönecektir. Dönmüyorsa da zaten en küçük şeyde tekrar aynı sıkıntılarla yüzyüzesiniz hemde daha fazlalaşarak ...........
eşinin tavrı çok kırıcı ama geri dönecektir mutlaka..çünkü ailenin sana kucak açmayacağını düşünmüş..sana tavsiyem fırsat bu fırsat ara görümceni içinde ne varsa saydır,hiçbir şey kalmasın içinde..saygısızlık yaptın demiş ya eşin görsün saygısızlık nasıl oluyor...emin ol ne dersen de eşin gene sana dönecek...senin için sızlayacağına görümcenin içi yansın...ve arayı tamamen boz...siz bir araya gelirsiniz gibi geliyor eşinle,ama bu sorunlu görümceyi çıkar hayatından...
yazan: görümceden çok çekmiş ama şu anda görümcesine çektiren bir gelin)))oh be ne huzurluyum..iki kere açtım ağzımı yumdum gözümü,şimdi ne arıyor ne soruyor...ve muhabbet edersekte bir seviyeli bir seviyeli ,ne yol kat ettim ben be ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?