- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi Perizekaaaali
-
Daha 6 aylk evliyim ve bosaniyorum sebebi ise gorumcem. Zaten daha öncede yazmistim bilen bilir nasl biri oldugunu. Neyse konuya geleym kuzenimin dugunu var davetiyeyi bama verdiler ver die bende k.v verdm dakikamda yok arayamadm kimseyi anne sen verirsn dedm dun kuzenimin kinasi vardi oraya birakti esim hemen gorumcem aradi sen nasl beni aramazsn bilmem ne agzina geleni dedi bende esime dedm ben vermedmmi annene neden boyle yapiyor diye sen benim ablami saymiyonda bilmem ney bitti s.ktr git anannin evinde kal bitti bu is dedi. K.v aradm kizin yuzunden bu evlilik bitti saolsn dedm kadn ben dedm ona bide senmi arayacan dedi. Neyse kocam msjlar atti yarn esyalarini yollayaxam diye bende tamam dedim abimlere soyledm daha onceden yaptiklarinida anlattm abim aradi onu istemiyorum dems abimde pazartesi davayi aciyorz dems. Karnimla kizimla ortada kaldim. Kizim babasiz büyüyecek kocamla evimde iyiym ama ailesi yüzünden herzaman böyle yapar. Dun geceden beri uyumadm atesim cikti. Bebegime zarar veriyorm biliyorum ama dayanamiyorm. Babasiz bi cocugu nasil buyutecegim hic bilmiyorum.
Abime dedim çünkü ben kinadaydim orda oldu olay agliyordum haliyle herkes gordu amcam falan ben demesem diyeceklerdi zaten. Ama bana s.ktiri ceken adamami yalvaracaktim annemin evine geldigimde abim yine duyacakti zaten kendi dedi bitsin istemiyorum diye bende kadinim grurum var haketsem tamam derim susarim ama ben haketmedim karnimda cocugumla babamin evine yollayan adamimi alttan alacaktim bidr dun gecr msj atmis altimlari yollayacam diye istemem dedim doğumda kullanirsin dedi nasl bi insan ya cocugunjn dogumunla bile ilgilenmeyecek simdiden dusundugune bak bende beni cocugumla kabul eden babam dogumumu da karsilar dedim. Ben bu adamla 6yil ciktim hic tanimamisim hic.
Iclerinde zerre kadar vicdan olsa bunlari yapmazlardi. Boyle birinden koca da olmaz baba da. Hamilelik bana da erken geldi. Normalde uzun sureli flort yasayanlar nasilsa bu kadardir beraberiz yeterince tanidik birbirimizi deyip hemen cocuk yapiyorlar. Ama evlilik oyle birsey ki. Dun tanistigin adamla 10 yildir tanidigin adami da ayni derecede taniyorsun aslinda. Peki daha onceden kizkardesiyle arasi nasildi? Birde kaynana kayinpeder ne diyor kizinin kardesinin yuvasini yikmasina?
Evlenmeden önce cok iyiydik gorumcemle ne zaman nisan oldu degismeye basladi sürekli laf soktu takmadim acik acik dedi umursamadm alttan aldm huyudur dedm ama bu sefer hic bise yokken benim ailemin yaninda huzursuz etti biliyor bide hamilelikten surekli agladigimi bilerek yapti ben kendi evimde olsaydim susardm ama ister istemez ailem girdi isin içine çünkü yanlarinda oldu. Abim karisti çünkü kocam demis benm bacim kiymetli bitane herkesi silerim onun icin falan oda dayanamamis artk daha ne dediyse söylemedide benimde kardesim kiymetli demis. K.v aramadi dun olay olunca aradm beni hakli gormstu ama bgn aramadi gelmedide bilmiyorum ama kaynim falan hep beni tutmus eltim dedi bu kadarmi seref yoksunuyuz hamile kadin baba evine gidermi ne olursa olsn demis ablasinada hasta demis.
Saolun arkadaşlar allah razı olsun herkesle konusamiyosn iste iyiki burasi var annemin yaninda aglamayim diyorum uzmeyim kadini olmuyor. Babaannem var 75yasinda bgn oda duydu kadin agladi karsimda onu o halde görünce bi kat daha nefret ettim esimdende ablasindanda. Güçlü değilim malesef surekli agliyorm bebegime bise olcak diye korkuyorum
Cok kötüyüm geceden beri agliyorum.. esim abime evimde huzurluym ama ablama saygisizlik etti kaldiramam dems abimde benimde bacima sen saygisizlik ediyosn bende kaldiramam demis. Neyse bosanmak istedigini soylems abimde benim kardesim ne diyorsa o olur cocuguda bize yuk değil. Ama benimde esim var annem ve kardeslerim tabiki kıymetli ama esimde kiymetli asla birbirlerini karistirmam ve haksizsa esim yine tepkim bu olmaz sen karini küçük bi sebepten birakiyorsan zaten ne kocaligi biliyosn ne babaligi demis. Geldi bana abim ne dersen arkandayim cocugunada bakariz dert etme dedi. Calismiyorum ama aike durumum iyi babam almanyada durumu iyi annemde arada oraya gidiyor arada burda benm yüzümden gidemiyordu bi suredir simdi hic gidemez. Babama daha demedik ama biliyorum oda yanımda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?