bosaniyorum :(((

boyle karaktersiz bir esin boyle karaktersiz bir kiz kardesi olmasi sasirtici degil. ayrica esin icin karnindaki bebegin gorumcenin tirnagi kadar degeri yok. boyle bir babayla buyuse ne olur, buyumese ne olur?

sucun buyugu eşinzde.
yakın zamnda gorumcem yuzunden bızde kavga ettık, kavga da denemez sinir krizi gecırdım resmen ve hamıleyım.cocuguma bişey olsaydı sorumlusu oydu.ama esim hamıle halımle benı suclayıp boşanalım demedı benı sakinlestrdı yanımda oldu, küste kalmadık şimdi aramız cok iyi..abinize helal olsun hıc arkanıza bakmayın.ben olsam affetmezdım benı hamıle halımle haksız yere suclayıp boşanmaya kalkan adamı..

naptın sen canım yaaa tamam eşin ve görümcen baştan sona yanlış ama sende yanış yapmışsın canım neden hemen ağbine dedin belliki önceden sorun yaşamışın görümceyle bu işlerin yaşanacağı belliydi ve sende bunu kabull ettin evlendin ama bu derece düşünmüyodun haklısın ama keşke ağbine söylemesydin her evlilik sınavlar yaşıyo ağbine anlatman herşeyi bitirmiş sakinleşince eşin belki hatasını anlardı çok üzüldüm inşallah hayırlısı olur

YUH!! kaynanan bile sana hak verirken ESINE NE OLUYO!! Ama sen melegini dusun! Rabbim onu korusun kotuluklerden belalardan hastaliklardan. Cocugum babasiz buyucek diyede uzulme! Okadar cocuk var anasiz babasiz buyuyo, tabi aci bisey ama sen varsin sen hem anasi hem babasi olucaksin! Oyle babada olmaz olsun zaten! Bak ailende arkanda sen once kendini dusun birak esinide ne hali varsa gorsun! Hem emin ol sizin o evlilik hayatinizda cocukla beraber olsaniz o cocugun piskolojisi alt ust olucak!

Abime dedim çünkü ben kinadaydim orda oldu olay agliyordum haliyle herkes gordu amcam falan ben demesem diyeceklerdi zaten. Ama bana s.ktiri ceken adamami yalvaracaktim annemin evine geldigimde abim yine duyacakti zaten kendi dedi bitsin istemiyorum diye bende kadinim grurum var haketsem tamam derim susarim ama ben haketmedim karnimda cocugumla babamin evine yollayan adamimi alttan alacaktim bidr dun gecr msj atmis altimlari yollayacam diye istemem dedim doğumda kullanirsin dedi nasl bi insan ya cocugunjn dogumunla bile ilgilenmeyecek simdiden dusundugune bak bende beni cocugumla kabul eden babam dogumumu da karsilar dedim. Ben bu adamla 6yil ciktim hic tanimamisim hic.

bence dogumu düşündügünden degil simdiden pisman ama söyleyemiyor ve senin onu düsündügünü sanmanı istiyor düsünceli tavır sergiliyor. canım benimde görümcemle cok sorunum oldu ama esim herdefasında gitti karımla ugrasma dedi bebegime bişey olursa karısmam dedi her defasında her lafı dedi cünki huyunu biliyordu kardesinin. ama annesiniyle tartıssam belki kızar ama kardeste ne tabiki haksızda olsan seni savunması gerekir bosanmak bi kardes için olacaksa varsın bosasın hiç üzülme bana deger vermemiş de kendi kendine.benim esim bana derdi seni kim üzerse tavrını koy derdi eve alma gerekirse oglumla oynamasın derdi onada evime gelme cocugumuda sevme derdi ve görümcemzamanla mecbur yola geldi

eşinizin davranışı kabul edilir degil, iyi yapmıssınız baba evine gitmekle. sizin alttan alıp hemen sineceginizi dusunmus.
hamile eşine üzülmesin diye özen gosterecegi yerde evliligi bitirmek icin bahane arar gibi davranıyor.
bu cocuk sizin oldugu kadar onun da cocugu, sizi dusunmuyorsa bile bebek icin daha duzgun davranmayı bilmeliydi!
kusura bakmayın ama esşinizin kendi kontrol edemeyen dengesiz biri oldugunu dusunuyorum....
dolayısıyla siniri yatıstıgında size donme ihtimali de yuksek geliyor.

Babasiz bir cocugu buyutecek gucunuz olmadigini bildigi icin bu kadar rahat artistlik yapiyor zaten...
Kizkardesi size trip atti diye evliligi bitirebilecek bir adam kocaniz, nasil mantikli bir adim bekliyorsunuz...
En ufak bir seyde annenin evine git demesi ne kadar igrenc...
Madem normalde iyisiniz disarida tutacaktiniz aileleri, baksana gorumceler abiler havada ucusuyor...
Cok gecmis olsun ne diyeyim, sizinkiler isin icine girmese blof derdim ama bilemiyorum ne olur...
Umarim sizin icin en iyi ne ise o olur...
Siz guclu durmaya calisin, bebeginiz icin...

Boyle bir kavgada evlilik bitiren adam ne sana koca, ne de cocuguna baba olabilirdi. Bugun barissaniz, yarin baska bi sebepten yine basar gider bu. Sahiplenme yok, his yok..

Iclerinde zerre kadar vicdan olsa bunlari yapmazlardi. Boyle birinden koca da olmaz baba da. Hamilelik bana da erken geldi. Normalde uzun sureli flort yasayanlar nasilsa bu kadardir beraberiz yeterince tanidik birbirimizi deyip hemen cocuk yapiyorlar. Ama evlilik oyle birsey ki. Dun tanistigin adamla 10 yildir tanidigin adami da ayni derecede taniyorsun aslinda. Peki daha onceden kizkardesiyle arasi nasildi? Birde kaynana kayinpeder ne diyor kizinin kardesinin yuvasini yikmasina?

Böyle acı bir tecrübe yaşamanız hamileyken kötü olmuş ama erkenden görmüşsünüz yüzünü afferderseniz emin olun tekrarlayacaktır. Şimdi sadece bebeğinizi düşünün. yaptıklarına bakılırsa geri dönmenizi isteyecektir yakında gelir yalvarır pişman olur ağlar sizde ona dayanamaz dönersinişz her kadın gibi sonra yeniden aynı olaylar yaşanır. emin olun böyle oluyor keşke affetmeyecek gücünüz olsa onu da görse gününü

Evlenmeden önce cok iyiydik gorumcemle ne zaman nisan oldu degismeye basladi sürekli laf soktu takmadim acik acik dedi umursamadm alttan aldm huyudur dedm ama bu sefer hic bise yokken benim ailemin yaninda huzursuz etti biliyor bide hamilelikten surekli agladigimi bilerek yapti ben kendi evimde olsaydim susardm ama ister istemez ailem girdi isin içine çünkü yanlarinda oldu. Abim karisti çünkü kocam demis benm bacim kiymetli bitane herkesi silerim onun icin falan oda dayanamamis artk daha ne dediyse söylemedide benimde kardesim kiymetli demis. K.v aramadi dun olay olunca aradm beni hakli gormstu ama bgn aramadi gelmedide bilmiyorum ama kaynim falan hep beni tutmus eltim dedi bu kadarmi seref yoksunuyuz hamile kadin baba evine gidermi ne olursa olsn demis ablasinada hasta demis.

Allah Allah cok sasırdım ve de uzuldum...
Esın nasıl bır ınsanmıs kı hamıle esıne s...gıt dıyor cevız kabugunu doldurmayacak nedenden dolayı...
Herkes hakettıgını bulacak uzulme canım sen...Her ne kadar uzulme desem de bos yasadıgın sey cok acı...
Bende bu hamıle halımle sana dua edıyorum en ıcten sekılde ınsallah hakkında hayırlısı olsun ve kım haksızsa Allah bıldıgı gıbı yapsın...

benim görümcede aynen böyle laf sokardı durmadan.167 boyumla cüce mi demedi bana (kendiside benden baya kısa üstelik), çocuğum kız olacak diye laf mı koymadı bana, evimi eşyalarımı mı karıştırmadı,gizli gizli cep telefonumu mu karıştırmadı vs vs:-((( ve bunların hepsini kardeşinin yanında yaptı...eşim hiç ses çıkarmadı..

sana tavsiyem sakın boşanıyorum falan moduna girme,bunlar senin tepkilerini ölçmek için yapılıyor..eğer bunca lafın üzerine dahada sen ve ailen isteseydiniz bu evliliğin devam etmesini, tekrar koca evine gittiğinde çiğ çiğ yerlerdi artık seni..çünkü her şeyi alttan alan sen olurdun...ama şükret abine vermiş ağzının payını,sarıl bir boynuna,yap bir kahve otur dertleş..eşin demiş ya altınları yollayayım halen senin tepkini ölçüyo adam...boşan demiyorum çünkü hepimiz evliliğimizde yeri geliyor göz yumuyoruz ama sonunda ben rayına oturttum herşeyi...sabret bekle,sakın alttan da alma,daha çok ezerler...kararlı,dik dur,onlar yalvarsın artık..bir davetiyeden iş hamile eşini evden kovmaya geliyorsa bırak o yansın bundan sonra...6 ay çok çok yeni bir evlilik için

Saolun arkadaşlar allah razı olsun herkesle konusamiyosn iste iyiki burasi var annemin yaninda aglamayim diyorum uzmeyim kadini olmuyor. Babaannem var 75yasinda bgn oda duydu kadin agladi karsimda onu o halde görünce bi kat daha nefret ettim esimdende ablasindanda. Güçlü değilim malesef surekli agliyorm bebegime bise olcak diye korkuyorum

senin halini o kadar iyi anlıyorumkii... herşey boğazında düğümleniyor insanın böyle durumlarda,birde eş seçimini sen yapmışsan ailene karşı boynun bükülüyor,için daralıyor...ama şunu bil geçiyor hepsi...karşı taraf gelip eşek gibi özrünü de diliyor,barışmak için on taklada atıyor,atmak zorunda çünkü suçlu olan kendi...

sana tek tavsiyem evde durma,dışarı çık,aklına getirmemeye çalış,kendini üzüpte bebeğine zarar verme...sen ve bebeğin herşeyden kıymetlisiniz bunu unutma.herşey yoluna girip düzeliyor sadece kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz 6 yıllık evliliğimde bunu öğrendim ben.

bir kuzen düğünü nelere sebep oldu.bilirim ben o erkekleri.kendi kuzenlerinin,akrabalarının düğününe zorla gönderirler ama sözkonusu kız tarafı olunca kızın akrabaları,kuzenleri olunca küfürler,şiddetler falan filan.

iyi yapmışsın canım.arkadanda duran abin var senin.blöf mü yapıyor gereçketen mi yapıyor bilemiyorum canım ama sen boşanma davası açarak iyi yaptın.hamile eşine o küfürü söyleyen bir adam yarın çocuğunun önünde sizi dövede bilir.sonuçta arada olan saygı sevgi bir küfürle yerini nefrete bırakıyor.eğer onu çocuğunuz için affetseniz bile her yüzüne baktığınızda o küfürü göreceksiniz yüzünde.
iyi düşün kararını ver ama o görümceğede dünyayı dar et.herhalde kendi görümcesi tarafından çok çekmiş ve sizede görümcesinden örnek alarak görümcelik yapmak istiyor.

çok şanslısın abin ailen yanında.vallahi gözüm korkuyo böyle görümceleri kötü kalpli insanları görünce resmen aranızı bozmuş.ama eşin çok ayıp etmiş ama arada sevgi varsa bilmiyorum eğer pişman olup afdilerse bi şans daha vermeli misin acaba ?çok iyi düşünmen lazım canım eşinin değişme umudu varsa evliliğini belki kurtarabilirsin

canım bence barışırsınız ya. bu kadar kolay mı evliliği bitirmek. sen saygısızlık yapmamışsın bir de , aramamak konusunda hatan biraz olsa bile o şekilde söylenmezdi sen de bir insansın, ona rağmen yine ağzını bozmamışsın, böyle devam et bence kimseye hakaret vs etme kimsenin seviyesne düşme.. eşinle de inşallah barışırsınız üzülme şmdi bebeğin de hisseder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…