- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi Perizekaaaali
-
Abine helal olsun... Çok sanslisiniz boyle bir abiye sahip olduğunuz için.... Simdi Birak esin dusunsun tasinsin...
Zaten şimdiden olayi çevirmeye baslamis sessizliğini koru mutlaka tipis tipis gelecektir..
O zaman da dediğim gibi kurallarini masaya koymati unutma...
Tipis, tipis gelmesi neye yarar? Konu sahibi anlatiklarina göre daha öncede esin ailesi yüzünden sorunlar yasamis.
Bu küçük olayda bile s.ktir git annenin yanina diyen bir "erkege" nasil güvenilebilir? Istedigin kadar sinir koyabilirsin fakat
o "erkek" halen sorumsuz, anneci, karisini ezen kisi olacak.
Karnindada bebegi olan kadini gidip anne evine yolluyor ya! Bunun daha beteri varmi? Birde hiç ani tepki degilmis, ertesi gün
konu sahibin abisi ile halen ayni tepkiyi koruyor! Böyle "erkekler" ile hayat sürmez, hayatin mahv olur!
Cok kötüyüm geceden beri agliyorum.. esim abime evimde huzurluym ama ablama saygisizlik etti kaldiramam dems abimde benimde bacima sen saygisizlik ediyosn bende kaldiramam demis. Neyse bosanmak istedigini soylems abimde benim kardesim ne diyorsa o olur cocuguda bize yuk değil. Ama benimde esim var annem ve kardeslerim tabiki kıymetli ama esimde kiymetli asla birbirlerini karistirmam ve haksizsa esim yine tepkim bu olmaz sen karini küçük bi sebepten birakiyorsan zaten ne kocaligi biliyosn ne babaligi demis. Geldi bana abim ne dersen arkandayim cocugunada bakariz dert etme dedi. Calismiyorum ama aike durumum iyi babam almanyada durumu iyi annemde arada oraya gidiyor arada burda benm yüzümden gidemiyordu bi suredir simdi hic gidemez. Babama daha demedik ama biliyorum oda yanımda olacak
Yok sanmam geleceğini dun gorumceme msj attm ben haksizsam allah bebegimi alsin sen haksizsan seninde evladini alsin ben yemin ediyorum sende edebilecekmisin dedim yuvami yiktin kizimla ortada biraktirdin rahatla artik yazdim cvp atmadi rahatlamistir. Esim aynen benim yalvaracagimi düşündü haksiz olsam telafi ederm ben hakliyim bu olayda bise yok takintili ablasını mutlu etmek zorunda değilim. Bide ailem destek vermez geri gonderir diye dusundu hangi anne kizinin gozyasina dayanirki
inanamıyorum nasıl bir insan evladıdır bu adam..yuh olsun.Abim evlenme demişti hic istememisti ben seviyorum dedim gidersen dönüşün yok demişti ama en buyuk destekcim şimdi abim. Cocuk dogunca sakin verme onlara diyor vermem zaten dedim. Ben agladikca kizim hareket ediyor tekme atiyor sanki aglama anne der gibi. Karnimdaki cocugu bile huzursuz etti gerçekten allahin adaletine güveniyorum elbet herkes yasattigini yaşayacak.
afeetme arkad aşım..gelsin ayaklarına kapasın kocan..affet desin..görümcen de gelsin özür dilesin..af dilesin ..afeedersin öyle..başka türlü olmazb.Cok doğru söylüyorsun dengesiz sinirli. Blof yapiyor bencede ama cok agir konustu benim kaldracagimdan cok fazla hamileyim ben yenu düşük tehlikem gecti. Bu yaptığı cok ayip gercekten affetmeyecem onu asla affetmeyecem
yazık ya bak 6 yıl ..tanınmıyor iste arkadaşım..Abime edim çünkü ben kinadaydim orda oldu olay agliyordum haliyle herkes gordu amcam falan ben demesem diyeceklerdi zaten. Ama bana s.ktiri ceken adamami yalvaracaktim annemin evine geldigimde abim yine duyacakti zaten kendi dedi bitsin istemiyorum diye bende kadinim grurum var haketsem tamam derim susarim ama ben haketmedim karnimda cocugumla babamin evine yollayan adamimi alttan alacaktim bidr dun gecr msj atmis altimlari yollayacam diye istemem dedim doğumda kullanirsin dedi nasl bi insan ya cocugunjn dogumunla bile ilgilenmeyecek simdiden dusundugune bak bende beni cocugumla kabul eden babam dogumumu da karsilar dedim. Ben bu adamla 6yil ciktim hic tanimamisim hic.
sen üzülme..inşallah daha güzel olacak herşeySaolun arkadaşlar allah razı olsun herkesle konusamiyosn iste iyiki burasi var annemin yaninda aglamayim diyorum uzmeyim kadini olmuyor. Babaannem var 75yasinda bgn oda duydu kadin agladi karsimda onu o halde görünce bi kat daha nefret ettim esimdende ablasindanda. Güçlü değilim malesef surekli agliyorm bebegime bise olcak diye korkuyorum
Cok doğru konusmussun saol canm. Bundan koca olmaz tehlikem vardi benim daha geceli 1hafta oldu ve ben iki gundr agliyorm hiç kimse merak edip aramadi beni gec ya bu onunda kizi onlarinda torunu gelinim diye aramadi k.v karimdir diye aramadi kocam. Cocugum ölse yemin ederim seviriler kurtulduk diye. Sizde annesiniz sizinde anneniz k.v bir kadin anne evine gonderilse ne neden olursa olsn aranmazmi gelinmezmi benim karnimda bebegim var üstelik. Artik herseyi cok net goruyorm cocugun icin donerm diyodum ama bu cocuk benden baska kimsenin umrunda deil.
Yemin ederim baska hic bir neden yok yazdığım neyse o. Daha öncesinden sorunumuzda yoktu gorumcemle ama takintili ruh sağlığı bozuk. Kaynanamda aramis halamda gitmis evine ben neden aramamisim ya benim aklima düğün mu geldi ki benimde niyetm yoktu düşük tehlikem vardi gidemem diyordum kiyafet bile almadm dusunun yani. Afedersiniz b.ktan bi nedenden birakti beni üstelik sinirle dese bu laflari 3.gun oldu gelsin arasin yok kimse aramadi gelmedi. Gelinimizdir deyip gelsin kaynanam dimi ama aramadialr bile.
Ben sinirli değilim ani kararda vermiyorum brn kirginim saskinim hangi dinde hangi kitapta yazar hamile kadina bunu yapmak simdi bebegimi de hissetmiyorum sıvı geliyor gobegm yumusamis gibi inşallah bise yoktur yoksa deliririm
yani deminden beri yazıp yazıp siliyorum seni evden kovma seklini düşündükçe
ilk okuduğumda görücü usulü evlilik sandım son yorumlarda gözüme bir çarptı ki öncesinde koskoca 6 yıl varmış !ve 6 aylık doğmamış bir bebek..
görümce yüzünden demişsin ama bence tek sebep o terbiyesiz kocan, aileyle sorunlar herkeste oluyor ama her akrabasıyla anlasamayan bosanmaya gitmiyor. 6 yılda mutlaka böyle biri olduğunun sinyallerini vermiştir ama hep son dk ya kadar düzelir, değişir diye beklemekten oluyor herhalde bunlar.
şimdi yine pişman olucak, özür dileyecek bir daha yapmıycam diyecek.. ortada bebek olmasa arkana bile bakma git derdim de karnında bebeğinle en iyi kararı sen vereceksin. bir süre telefonlarına dahi çıkma, reddet. bebeğin için barısacaksan dahi burnunu sürttür sonuna kadar.
işin çok zor Allah yardımcın olsun..
Dun gece hastanede kaldim doktor yatış verdi kac gündür yemek yemedm hep aglamkatan cok güçsüz kalmisim bebeğim iyi ama. Neyse kocam duyms geldi konuştuk hala burnundan kil aldırmiyor biraz sesini yükseltti ben kriz gecirdim sinir krizi agliyorm nefesm daraliyor korktu biraz alttan almaya basladi. Yarn detaylı konuşuruz dedi seni seviyorum falan ama bu olay yanlis anlasilmaymis ablasiyla konusup çözmem lazımmış boyle bir gerginlik istemiyormus. Aramam dedim sinirlendi ama belli etmedi yarn konusuruz dedi neyse sonra annem geldi odaya onlada konustu annemden Özür diledi ben yanlış anladım ama ablamdir buyugumdur böyle gerginlik olmasin falan filan iste. Cok dusundm tamam çocuğum var bosanmak cok kötü ama benm hatam yokken ablasini neden ben arayacam hastanede kalan benim hamile olan benim ama ben arayacakmisim büyümüş. Bilmiyorum hic aramak istemiyorum zaten kocamida affetmek gelmiyor içimden. Annemde bida düşün diyor. Hic içimden gelmiyor. Iki karardanda pisman olmak istemiyorum
valla böylelerine insan demeye dilim varmıyor kusura bakma.. hadi terbiyesiz oğullarını geçtim, görümce zaten niyeti belli etmiş ama kayınvalide nasıl aramaz arkadas? yani sadece sen değilsin mevzu bu kadının torunu var senin karnında. su dönem senin en hassas olduğun dönem, gerek psikolojik gerek fizyolojik bi sürü sıkıntın var ve bunlar bebeğini etkiliyor. kendi de tasımıs karnında 9 ay, bu nasıl gaddarlık..Aslında biliyordum böyle biri olduğunu ama herzaman ne benim ailem ne senin ailen icin biter bu evlilik önemli olan biziz derdi. Tabiki düzelir değişir umudum vardi bazi seyler degissede bazilari ayni kaldi. Bende arkama bakmak istemiyorum bidaha ne onun ne ablasinin ne aramayan annesinin suratini gormek istemiyorum bide ben eskisi gibi olamam ister istemez soğudm kocamdanda ailesindende. Tek derdim kizim icin en iyisi. Allah yardimcim olsun gerçekten zor. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?