bosaniyorum :(((

Tipis, tipis gelmesi neye yarar? Konu sahibi anlatiklarina göre daha öncede esin ailesi yüzünden sorunlar yasamis.
Bu küçük olayda bile s.ktir git annenin yanina diyen bir "erkege" nasil güvenilebilir? Istedigin kadar sinir koyabilirsin fakat
o "erkek" halen sorumsuz, anneci, karisini ezen kisi olacak.

Karnindada bebegi olan kadini gidip anne evine yolluyor ya! Bunun daha beteri varmi? Birde hiç ani tepki degilmis, ertesi gün
konu sahibin abisi ile halen ayni tepkiyi koruyor! Böyle "erkekler" ile hayat sürmez, hayatin mahv olur!

Cok doğru konusmussun saol canm. Bundan koca olmaz tehlikem vardi benim daha geceli 1hafta oldu ve ben iki gundr agliyorm hiç kimse merak edip aramadi beni gec ya bu onunda kizi onlarinda torunu gelinim diye aramadi k.v karimdir diye aramadi kocam. Cocugum ölse yemin ederim seviriler kurtulduk diye. Sizde annesiniz sizinde anneniz k.v bir kadin anne evine gonderilse ne neden olursa olsn aranmazmi gelinmezmi benim karnimda bebegim var üstelik. Artik herseyi cok net goruyorm cocugun icin donerm diyodum ama bu cocuk benden baska kimsenin umrunda deil.

Canım konunu bastan sona okudum.Bir davetiye işi buralara kadar getirmez.Öncesi.muhakkak vardır.
Eşinin yaptıgı cok büyük terbiyesizlik,o cocuk senin oldugu kadar onunda cocugu.
Canım aglama bak bebegini düşün.Sen üzülsende üzülmesende hersey olcagına varır.
Bebegini kaybedersen daha cok üzülmez misin?Hersey olur gecer ama bebek karnındaki can geri gelmez.
Babasızda olsa büyütürüm demişsin kızını düşün stres olma.....
Allah yardımcın olsun.Abin bak ne güzel konuşmuş...Sen içini ferah tut.Eşin seni deniyor....Ben cok denendim ordan biliyorum.Doldurmuşlar eşini.Cok yeni evlisiniz daha....

kardeş şaka gibi ya böyle bi sebepten boşanılır mı ? yani eşini suçluyorum ne saçma bi neden bu bunun altında başka şeyler yatıyodur bianda çık git falan olmaz yani ...

Allahın cezası adam, hamile kadını suçsuz yere nasıl ortada bırakabilir yaa
Allah insanlara vicdan merhamet versin.....
sakın dönmeyin o adama...
sizle birlikte karnınızdaki bebeği de kapı önüne koymuş bir adamdan babalık mı bekleyeceksiniz?

Sakin donme o pislik herife cocugunun da hayatini karartma. Babasiz buyusun daha iyi. Cocugunu da ezdirme

püüü rezil adam, karnında cocugunu tasıyan kadına dandikten bi sebepten s...r git ananın evine der heee!! kaldıkı saygısızlık etti dediği ne? sanki namusuna haysıyetıne bı laf ettin, sac bas bırbırınıze girdiniz, sanki bısey yaptın! kaynanana vermıssın vereydı kızına, ayrıca ınsan kuzenının kınasına davetıyeyle mı gıder, hıc aranmazmı teyze, hala, yenge neyse ya da direk kuzen! yardım edilmezmi hazırlıklara, zaten önceden herseyı bılınmez mi yahu? komsusu bıle bılıyordur, yerini saatını cartını curtunu!

iyi atmışsın o gorumcene mesajı! içimin yagları eridi okuyunca.

alma mazlum ahını cıkar aheste aheste aheste demişler. anlar yaptıgını merak etmesin.

abine de helal olsun. ne kadar sanslı oldugunun farkındasındır umarım.

o kocan olacak herife geri dönme, cocugun sımdı karnında, dogdugunda buyudugunde onun gozunun onunde s..r ceker sana, cocugunun gozunun onunde aglarsın, üzülürsün. oyle bı babası olacagına olmasın be! hem senı yollarken, bebegını de yollamıs, ona da sırt cevırmıs olmadı mı?

erkeklıkle adamlık arasındaki farkı bılmeyen odunun teki kocan! ondan ne koca olur ne baba. sen s...r git dersin mahkemede.

Son düzenleme:
bir davetiyeden ablasına değer verip vermemenizi çıkarmış

eşin pişman olsa ne yazar,ailen yanında ne güzel. varsın ablasının bebelerine babalık yapsın o zaman töbe yaa

Hamile eşine bunları yapan adamdan ne koca olur ne baba...boşuna babasız nasl büyütecegm diye üzülmeyn.. o da ablasıyla otursn artık!

Sinir oluyorum böylelerine!aileyse herkesin ailesi kıymetli..bir tapınma..bi toz kondurmama

Yemin ederim baska hic bir neden yok yazdığım neyse o. Daha öncesinden sorunumuzda yoktu gorumcemle ama takintili ruh sağlığı bozuk. Kaynanamda aramis halamda gitmis evine ben neden aramamisim ya benim aklima düğün mu geldi ki benimde niyetm yoktu düşük tehlikem vardi gidemem diyordum kiyafet bile almadm dusunun yani. Afedersiniz b.ktan bi nedenden birakti beni üstelik sinirle dese bu laflari 3.gun oldu gelsin arasin yok kimse aramadi gelmedi. Gelinimizdir deyip gelsin kaynanam dimi ama aramadialr bile.
Ben sinirli değilim ani kararda vermiyorum brn kirginim saskinim hangi dinde hangi kitapta yazar hamile kadina bunu yapmak simdi bebegimi de hissetmiyorum sıvı geliyor gobegm yumusamis gibi inşallah bise yoktur yoksa deliririm

Çok üzüldüm.. Bir kadın olarak çok da iyi anlıyorum seni, herkes üzülür. Bazen karşımızdaki ne olursa olsun seviyoruz, emek veriyoruz en önemlisi kendimizden veriyoruz ve bu kadar basit bir şey de bitmesi yıkar insanı. belki de kendimizden vermekle hatayı orada yapıyoruz ama kadın olmak da böyle bir şey herhalde. Ailen yanında olduğu için çok şanslısın. Beterin beteri var derler ya maddi durumu olmayıp her türlü aşağılamaya bir hiç uğruna katlanan kadınlar var. Ben senin yerinde olsam asıl bu adamı nasıl sevdiğimi, neden evlendiğimi düşünürüm. Öyle bir abim ve ailem olduğu için de gurur duyarım. Eşinin yaptığı çok ayıp. Sinirle vs demiş olabilir ancak bana göre hiç bir şey böyle lafların bahanesi olamaz. En kötü durumda bile denecek laf var denmeyecek laf var. Bebeğin için de hiç üzülme. Aksine dimdik ayakta dur, kendine güven ki aksini düşünmen için bir sebebin yok. Allah sana dünyaya bir can getirmeyi nasip etmiş, onun da vardır bir hayrı bilemezsin..

BU nasıl iş anlamadım bu kadar basit birşey için ayrılınır mı. Eşin hemen gözden çıkarmış seni asıl boşanma sebebi bu yani. Ya dışarıdan bir gözle bakıldıgında eşiniz sanki bosanmak için bahane bulmuş gibi duruyor. Bu yüzden size bunları söyleyıp evden kovması cok yanlış. sakın kendınızı suclamayın bu yüzdwen değil bence evden kovmasının sebebi. Başka biri olabilir mi sizce hayatında?

Eşiniz cidden enteresan. Hamile olan sizsiniz. Gereksız yere trip atması gereken sizsiniz hormonlarınız yuzunden. Ama esiniz buluttan nem kapıyor bu ne ya 3.kişi yüzünden evlılık mı bıtermıs kesınlıkle baska bısıy var bu işin içinde.

Son düzenleme:

Kusura bakma ama,saçma sapan kavgalarınıza evlatları ne diye karıltırıyorsunuz.Şimdi sen haklısın,sen haklısın diye Allah ona evlat acısı yaşatınca mutlu mu olacaksın.İnsan hayatını nasıl alet ediyorsunuz ya.Sen görümcene ne kusur buluyorsun.Senin suçlaman gereken kişi kocan.Seni karısı olarak benimseyememiş,kız kardeşinden dolayı saçma sapan birşey yüzünden bebeğinle defeden adamla evde ne huzuru yaşıyorsun Allah aşkına.
Bak görümcene dediğin lafa da tövbe et.Eceldir kadının çocuğuna birşey olur,seni ömür boyu lanetlerler.Sen de hamilesin,senin çocuğuna birşey olur,ömür boyu pişmanlık ateşiyle yanarsın.

İnsan kardeşi yüzünden evladını taşıyan bir kadına bunları yapıyorsa, çoktan insan vasfını kaybetmiştir.
Bu kişilikle değil evlat, pazardan alınan civciv büyütülmez. Sakın arkanıza bakmayın. Pişman olacaktır, hem de fazlasıyla.. Hiç sağa sola hakaret etmenize de gerek yok. Haklıyken haksız durumuna düşmeyin.
Ailemde pek çok kadın bu tarz şahsiyetsizler yüzünden ikinci evliliklerini gayet mutlu bir şekilde yaptılar, sürdürüyorlar. Çoğunun bir ya da iki çocuğu da vardı ilk evliliklerinden. Çocuklarda herhangi bir eksiklik yok, aksine bu tarz çocuklar daha kuvvetli tutunuyor hayata. Elbette şikayetleri oluyor, zaten hepimizin var. Herşey iyi olsa bile insanız, mutlaka bir eksiğimizi bulup ona tutunuruz, tutunmak istedikten sonra.

Bakın, evladın gerçekten babaya "çok ihtiyacı" olsa, iffet abidesi Hz. Meryem'i çocukla müjdelemezdi Rahman. Elbette baba olmalı, olabiliyorsa. Olgunsa, adamsa, büyümüşse, olmalı.. Hayatın kaidesi bu.. ama olamıyorsa, bir "Anne" daima yeter.
İçinizi ferah tutun, herşey her zaman en hayırlısına mutlaka varır.
Yalnız kaldığında, pişman olduğunda, kapınızı defalarca çaldığında yumuşamayın yeter...

Başka bir yuva diliyorum sizin için, öyle ki, mutluluktan başınız dönsün, o kadar çok mutlu olun ki, mutluluğunuz bulaşıcı olup tüm ailenize bulaşsın. Bu kötü vasıfsız kişilik arkanızda kalsın, hiç hatırlamayın bile..

inanamıyorum nasıl bir insan evladıdır bu adam..yuh olsun.
Cok doğru söylüyorsun dengesiz sinirli. Blof yapiyor bencede ama cok agir konustu benim kaldracagimdan cok fazla hamileyim ben yenu düşük tehlikem gecti. Bu yaptığı cok ayip gercekten affetmeyecem onu asla affetmeyecem
afeetme arkad aşım..gelsin ayaklarına kapasın kocan..affet desin..görümcen de gelsin özür dilesin..af dilesin ..afeedersin öyle..başka türlü olmazb.

bir de bir arkadaş yazmış..madem bitti , burayakadarmış,görümcenize telefon açın ağzınıza geleni söyleyin...içinizde kalmasın..tüm herşeyi söyleyin.o zaman kıymet biliniyor zaten.
yazık ya bak 6 yıl ..tanınmıyor iste arkadaşım..
sen üzülme..inşallah daha güzel olacak herşey

canım bir doktora görünmeni tavsiye ederim..
bebek tüm gün hareket etmeyebilir..tatlı birşeyler yediğinde hareketlenir genellikle ..ama karnının yumuşaması iyi değil diye düşünüyorum..doktora görün canım .

Son düzenleme:
Dun gece hastanede kaldim doktor yatış verdi kac gündür yemek yemedm hep aglamkatan cok güçsüz kalmisim bebeğim iyi ama. Neyse kocam duyms geldi konuştuk hala burnundan kil aldırmiyor biraz sesini yükseltti ben kriz gecirdim sinir krizi agliyorm nefesm daraliyor korktu biraz alttan almaya basladi. Yarn detaylı konuşuruz dedi seni seviyorum falan ama bu olay yanlis anlasilmaymis ablasiyla konusup çözmem lazımmış boyle bir gerginlik istemiyormus. Aramam dedim sinirlendi ama belli etmedi yarn konusuruz dedi neyse sonra annem geldi odaya onlada konustu annemden Özür diledi ben yanlış anladım ama ablamdir buyugumdur böyle gerginlik olmasin falan filan iste. Cok dusundm tamam çocuğum var bosanmak cok kötü ama benm hatam yokken ablasini neden ben arayacam hastanede kalan benim hamile olan benim ama ben arayacakmisim büyümüş. Bilmiyorum hic aramak istemiyorum zaten kocamida affetmek gelmiyor içimden. Annemde bida düşün diyor. Hic içimden gelmiyor. Iki karardanda pisman olmak istemiyorum

yani deminden beri yazıp yazıp siliyorum seni evden kovma seklini düşündükçe

ilk okuduğumda görücü usulü evlilik sandım son yorumlarda gözüme bir çarptı ki öncesinde koskoca 6 yıl varmış ! ve 6 aylık doğmamış bir bebek..

görümce yüzünden demişsin ama bence tek sebep o terbiyesiz kocan, aileyle sorunlar herkeste oluyor ama her akrabasıyla anlasamayan bosanmaya gitmiyor. 6 yılda mutlaka böyle biri olduğunun sinyallerini vermiştir ama hep son dk ya kadar düzelir, değişir diye beklemekten oluyor herhalde bunlar.

şimdi yine pişman olucak, özür dileyecek bir daha yapmıycam diyecek.. ortada bebek olmasa arkana bile bakma git derdim de karnında bebeğinle en iyi kararı sen vereceksin. bir süre telefonlarına dahi çıkma, reddet. bebeğin için barısacaksan dahi burnunu sürttür sonuna kadar.

işin çok zor Allah yardımcın olsun..

Aslında biliyordum böyle biri olduğunu ama herzaman ne benim ailem ne senin ailen icin biter bu evlilik önemli olan biziz derdi. Tabiki düzelir değişir umudum vardi bazi seyler degissede bazilari ayni kaldi. Bende arkama bakmak istemiyorum bidaha ne onun ne ablasinin ne aramayan annesinin suratini gormek istemiyorum bide ben eskisi gibi olamam ister istemez soğudm kocamdanda ailesindende. Tek derdim kizim icin en iyisi. Allah yardimcim olsun gerçekten zor. Teşekkür ederim.

geçmiş olsun canım.senin bir suçun yok ki neden sen arayasın görümceni.bence eşinle barışmak istesen bile hemen gitme.biraz burnu sürtülsün.bir kalemde silip atılmayacağını öğrensin

valla böylelerine insan demeye dilim varmıyor kusura bakma.. hadi terbiyesiz oğullarını geçtim, görümce zaten niyeti belli etmiş ama kayınvalide nasıl aramaz arkadas? yani sadece sen değilsin mevzu bu kadının torunu var senin karnında. su dönem senin en hassas olduğun dönem, gerek psikolojik gerek fizyolojik bi sürü sıkıntın var ve bunlar bebeğini etkiliyor. kendi de tasımıs karnında 9 ay, bu nasıl gaddarlık..

canım sen su an hepsini unut, dünyaya getireceğin güzel kızına odaklan. ben adım kadar eminim ki onlar pişman olup özür dileyecekler hatta yalvaracaklar sana dönmen için. hem eşin hem kayınvaliden, görümceyi bilemiyorum. sen belli ki bu 6-7 yıllık süre içerisinde cok yüz vermişsin, ne yaparlarsa yapsnlar affedeceğinden emin gibiler o yüzden bu en ufak sinirde rest çekmeler. ne de olsa bi lafımıza bakar geri dönmesi diye düşünüyorlar. o yüzden bu kez şaşırt şunları.kapına geldiklerinde sen reddet. iş işten geçti artık de ve sevgili ablasıyla muyluluklar dile kocana. seni öyle güçlü gördükçe anlasınlar öyle kolay lokma olmadığını. kafanda özür dilerlerse dönerim gbi bir düşünce varsa dibine kadar kullan bunu, dönüşün çok zor olsun ki bir daha evden kovmaya kalkarken 3 kere düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…