Bosaniyorum...

senbensema

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
628
-13
48
Ankara
Kizlar selam. Bosanmakla bosanmamak arasında parcalaniyorum. Bir yanim bosan bu hayat boyle olmaz diyor,diğer hanim evladin var yuvani yikma diyor. Bizim sorunlarimiz esimle iki uç sene öncesine dayaniyor. 6 senelik evliyiz,4yasinda evladimiz var. Eaim bundan bir sene önce buradaki işinden istifa edip ailesinin yasadigi sehire abisi ile ortak is yapmaya gitti.sorunlar olduğu için ben de git dedim.ve evlendigimizden beri ailesi hep baski yapiyordu onların olduğu sehire gitmemiz için.ben gitmesin esinle,bir sene sonra falan bakariz dedik.ama bu arada Esim beni çok ihmal etti.benim iyi bir isim ve yeterli maasim var diye beş kuruş göndermedi ben de istemesim

Sadece bunlarsa asilabilir gibi duruyor. Cocugunuz cok kucuk cunku dusunerek hareket edin

Bu arada iyice soguduk önceli sorunlar da olunca. Bi kış boyunca aksam beni arar da isten eve rahat geldin mi der diye bekledim aramadi. Sadece cani istediğinde ve kiziyla konuşmak için aradi.neyse uzatmayayim.ben coknkirildim iyice sogudum bundan. Ama elimden geleni yaptim iyi olalim diye. En son ramazan bayramında farkettim ki aldatiliyorum. Belli bi ilişkisi yok. Faceden tanismis konuşmuş mesajlasmis bir iki gün biriylebir iki ggün iriyle. Buyutmedim konuyu. Ama bu hafta geldiğinde ne göreyim..kendi calisani olan bir adamin karisiyla sabahlara kadar mesajlasmalar telden,faceden sohbetler neler neler... Bosanalim diyorum seviyorum diyor.nasil yaptin bunu deyince bosanalim diyor. Dengemi bozdu

arada çocuk var diye boşanma düşüncenizi askıya almayın.. eger istiyorsanız ne kadar erken olursa o kadar iyi olur sizin için.. annem 25 senedir arada çocuk var diye boşanamıyor.. ha büyüdü büyücekler.. ha okula gitsinler.. ha üniversiteyi bitirsinler vs hala çeker bu derdi bizde onla beraber tabi.. eger kararlıysanız çocugunuz için en hayırlısıdır zaten bu..

Canim kararli olamiyorum. Nedendir yapamiyorum ve bu daha çok yipratiyor. Ne kadar gururun kirildi anlatamam. Ki ben asla kabul edemem derken ne hale düştüm.. Çok ikilemde kaldim. Zor bir surecmis bu

Adam iş kuracağım diye gidiyo, ne arıyo ne soruyo yani kocalık vazifesini yapmıyo bi'yerde. O senin arkadaşın değil canı istediğinde arama olayını yapamaz.
Üstüne yetmiyo aldatıyo, gününü gün ediyo.
Bence direk boşanmalık durum.
Çocuk böyle evli kadınlara bakacak kadar kafayı bozmuş bi'babayı zaten aklı erse istemez.

Aralarında bisey olmamis sadece dertlesmislee.. Allahim ne günlere kaldik. Ahlaksizligin adi dertlesmek olmuş. Simdi de bana mesaj atiyor ona ahlaksiz dedim diye. Ahlaksiz olan benmisim,onun yanina gitmemisim yalniz birakmisim çocuğu dusunmemisim vs...

Valla ben bekarım sevgilim şu lafı dese sen kendini akıllı mı sanıyosun derim.
Evli bir adam, evli bir kadınla öyle çatır çatır mesajlaşacak kadar arkadaşsız mı kalmışlar?
Sırf bu olsa hani bi'ihtimal pollyannacılık oynardın ama adam niyetli belli.

OTE="blackwhiite, post: 36649233, member: 609627"]Valla ben bekarım sevgilim şu lafı dese sen kendini akıllı mı sanıyosun derim.
Evli bir adam, evli bir kadınla öyle çatır çatır mesajlaşacak kadar arkadaşsız mı kalmışlar?
Sırf bu olsa hani bi'ihtimal pollyannacılık oynardın ama adam niyetli belli.[/QUOTE]
Öyle dedim canim ama gel gör ki sanirim ben güçsüz bir kadinim,boşanma düşüncesi olasiya itiyor beni...boşanmak korkutucu geliyor,düşüncesi bile hoşuma gitmiyor..oysa ne hayallerimiz vardi..

Ah

Aha tipik benim koca profili.bir bakmissin sana bagirip cagiriyor.seni sucluyor bir de.yavuz hirsiz ev sahibini suclarmis.sen bakkala diye cik arkana bakmadan kos.bu adamdan koca olmaz.bak bana saat sabahin dordu ben buralarda kafa dagitmak icin yaziyorum.gozume uyku girmiyor.yarin oburgun baska biriyle yazismayacagini gorusmeyecegini mi saniyorsun.sen ona dort dortluk karilik yap o yine bunu yapacaktir.cunku bu sorun bir karakter sorunu.evlilik sorunu degil.allah yardimcin olsun.allah sevgisiyle seni kusatsin.

Bir lafiniza cok sinirlendim BOSANAYIM MI?BOSANMAYAYIM MI?bizden izin mi? Aliyon kizzzzz boyle yapan bir adamls kizininahlakini bozacak bosan yok kizim icin dyrsan bosanma BOYLE HIYARA ANCAK CACIK OLUR derseniz kalin ama esiniz tam anlamiyla ÖKÜZ...

Öyle dedim canim ama gel gör ki sanirim ben güçsüz bir kadinim,boşanma düşüncesi olasiya itiyor beni...boşanmak korkutucu geliyor,düşüncesi bile hoşuma gitmiyor..oysa ne hayallerimiz vardi..[/QUOTE]

Benim de ne hayallerim vardi.olesiye severek evlenmistim.duygusalliga baglama.mantikli dusun.ben simdi 17 yillik evliyim.adama esyalarimi topladim bitti diyorum o bana gomlegimi yikadinmi diyor.niye artik gidecegime inanmiyor cunku.ama gel gor beni öldüm artik.perdeleri acmadan oturuyorum.cok bunaldigimda intihari bile dusunuyorum.simdi benden ogluma ne yarar gelir ki artik.toparlamaya calisiyorum.ama artik cok yoruldum.sen benim gibi olma.bende esime oyle fedakarliklar yaptim ki.ama onlar anlamazlar.simdi bana ne diyor biliyor musun.on yil oncede seni aldattim niye benden ayrilmadin da simdi ayriliyorum diyorsun.artik beni adamyetine koymuyor bile.sem hayatini bitirirsin baska bir sey olmaz.halallerin gerceklesmesi diye de bir sey yol arkadasim

İyi dedin arkadasim.agzina saglik.okuz okuz kaliyor.sen iki boynuzla kalacaginimi saniyorsun.daha kac boynuz takacak sana.bir de soruyor.bosanayimmi bosanmayayimmi diye.aklini basina al .ekonomik ozgurlugun varsa dedim ya arkana baadam cocugunu al git.daha da dusunme.dusunecek ne var ki

Bosanmak isteyen ben degilim kizzzz
b

Boşan ya da bosanma diyemem ama sanki aranızda restlesmeler olmuş. ..Esin iz ailesiyle ortak is kuracağı için kalan hayatını memlekette mi sürdürecekti? Eger ki öyle ise siz neden gitmedin? ya da gitmesine izin verdiniz? Orada is kurduğuna göre eninde de sonunda gitmeyecek miydiniz? Kimbilir yanında olmadığınız için ne tepkiler almıştır? ve erkekler özellikle böyle yeni atılımlar da kendilerine destek beklerler? O size kızıp aramamistir siz onun aramasını beklemissinizdir vs.araya soğukluk mu girdi acaba? Çalışanın eşiyle dertlesiyor demişsiniz gerçekten yazılanlar o yönde mi yoksa aşkımı canımı mi?maalesef erkeklerin bu tarz boşlukların da arkadaş gibi yaklaşıp ayartani oluyor...Eğer böyle birşey se eşiniz yine elbette haksız. ..Ancak aldattığı dair kesin kanıtıdır var mı? sakinliginizi koruyabilirseniz oturup bir daha konuşun bence?

ilk anlattıklarınızda bir şey yok aşılabilecek problemler
ama sonradan yazdıklarınız çok mide bulandırıcı ...
evlilikte en önemli şey bence güvendir ayrıl yada ayrılma diyemem
Çünkü boşandığınız zaman her şeyi siz sırtlayacaksınız .
Ama bence bu evlilikte çekilmez...

Çocuk, aldatma ahlaksızlığına göz yumdurmamalı bence.

Oh ne ala memleket..
Paran var, işin var çok şükür.
Temiz bir aşk, ilgi senin de hakkın..

çok üzüldüm hem size hem çocuğunuza hakkınızda hayırlısı neyse olsun . allahda o kadınıda sizin eşiniz olacak adamda ıslah etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…