boşanıyorum..

elifhemsiree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
63
90
88
Dün akşam tartıştık tekrar hiç olmayacak bi konu yüzünden ve artık karar verdim ayrılıyorum. Eşyalarını toplamaya başladı. En çok canımı yakan 3 yıl beraber yaşadığım adam şu an sokaktan geçen birinden farksız. Kokusu geliyo burnuma içim yanıyo, nefes almak ne zamandan beri bu kadar zorlaştı

## Bugün adliyeye gidip belgeleri verdik 16 aralığa gün aldık. Daha iyiyim çok şükür. Bana hiç bişeye acımadığımı ve üzülmedigimi söyledi. Bende bana haksızlık ettiğini geçen 3 yılıma üzüldüğümü ve boşanmak için verdiğimiz paraya acıdığımı söyledim. Allah bozmasın iyiyim çok şükür. Bu süreçte olan herkese allah yardım etsin.

Son düzenleme:
Sebep nedir?
Uzuldugunuze gore her sey bitmemis henuz sizde.
Bosanacaginizi dusunmedim, sanki bir anlik bir karar alinmis gibi.
Yine de Allah yardimciniz olsun

Esyalarini topluyo olması bosanmak istiyo anlamına gelmez ki belki bi süre ayrı kalmak istiyodur. Detay vermediğiniz için bilemiyorum yani

Önceki konularinizi da biliyorum sizin. Aman bırakın toplasn esyalarini da siz de rahat edin.
Bakın siz benden kucuksunuz ve benim okulumun bitmesine daha bikac yil var. Ki siz daha once is hayatina baslycaksnz ve cok guzel bir mesleginiz olacak. Emin olun karsiniza cok cok daha iyisi cikacaktır.
Babanız size destek oluyor, bir de ayaklarinizin ustunde durdunuz mu görün bakın nasıl adamlar çıkıyor karşınıza.

Gitsin de derin bir nefes alın

Bu ne acele...yuva ciddi önemli bir olgu...pat diye yapilmamali...sabır..biraz özveri...yani konuşup anlaşılmalı ...hep dizi etkisi ...topla bavulu vur kapiyi cik...olmamali....lütfen yapici konusun

Ne olduki

Vedalaştık az önce. Yarın dilekçe vermek için görüşücez sadece bi de mahkemede. Daha önce konu açmıştım. Nasıl yönlendiricem bilmiyorum. Ama artık dayancak gücüm kalmadı.

Sürekli dayak yemişsin tabi ki boşan .
Kurtulduguna sevinmelisin .
Dayak yiyerek yasamak zorunda değilsin .

Peki neden bu kadar zor ? Yani bu kadar zor olmaması gerekmez miydi. Niye acı çekiyorum.

Kolay degil bir evlilik bitiyor. Ama devam ederseniz suan yasadiginiz mutsuzlugunuz yasayacaklariniz yaninda hic kalacak. Ayrica bu gecici birsey. Haketmediginiz seyler yasamissiniz kolay degil. Esiniz keske kiymetinizi bilseymis ama bilmemis.

Senin uni okuman zoruna gitmiş sanirim komplekse girmis kayinvalidene yorum bile yapmiyorum o insan olamaz hakkimda hayirlisi canim 21 yas cok kucuk bunu atlatirsin hele bi okulunu bitir meslegini yapmaya basla bu gunler gececek bu şiddet bu eziyet bu asagilama ömür boyu cekilir mi hic?

Bu ne acele...yuva ciddi önemli bir olgu...pat diye yapilmamali...sabır..biraz özveri...yani konuşup anlaşılmalı ...hep dizi etkisi ...topla bavulu vur kapiyi cik...olmamali....lütfen yapici konusun
siz hanfendinin onceki konularini okudunuzmu

Ne acelesi gec bile kalmis. Rica ediyorum Elifhemsire'nin bütün detaylari verdigi önceki actigi konuyu okuyun.

Sen dayak yemişsin 3 kez, eğitimine engel olmaya çalışıyor lafla, boşan tabii ki boşan ve hemşireliğini yap, daha 21 yaşındasın hayatın yeniden başlayacak, kurtul o adamdan.
SAKIN AFFETME BAK DÖVMÜŞ SENİ 3 DEFA ! Zorla okulu da mesleği de bıraktırır daha yol yakınken dön kendine bunu yapma ! Çocuk da yok bak.

Konu sahibi defalarca dayak yemis ve okumasi engellenmeye calisiliyor. Neyine yapici olalim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…