boşanıyorum..

O eşim dediğin subeygiri hiç bir zaman eşin olmamış senin, azrailin olmuş. Şiddet gördüğün adama üzülmek nedir, bence gevşe rahatla ve uzaklaş onun tüm tiksindirici tavırlarından.

Adam aşağlık komplesine girmiş sen üniye gitmeye başlayınca sonra dayak , daha neyine katlanacaksın ailede berbat vicdansız eniyisi ayrılmak sence artık bundan sonrada dengin olan ve vicdanlı olanla ol , ayrılman doğru karar birde biriktirdiğiniz paraları elin oğluna söylemeyin sizin sırınız olsun ,

O eşim dediğin subeygiri hiç bir zaman eşin olmamış senin, azrailin olmuş. Şiddet gördüğün adama üzülmek nedir, bence gevşe rahatla ve uzaklaş onun tüm tiksindirici tavırlarından.
Üzüldüğüm o degil de daha çok kendi uğraşlarm. Gereksiz fedakarliklar tavizler. . Çok şükür bugünüme. Bu da geçer :)

Şu okul bitsin de araba almayi düşünüyorum kısmetse. Biraz kendim için yaşıycam artık bunu kendime borçluyum :))

Öyle yap be canım yurtdışı seyhatine git, yıl başında yurtdışı çok güzel oluyor , kayak dersi al , biraz erkeklerdende uzak dur hemşiresin ya sana bankamatik gözüyle bakarlar , içinde kalmasın yapmak istediklerin pasta kursuna katıl, yapacak çok şey var yeter ki ne istediğini bil , mutluluklar sana
Şu okul bitsin de araba almayi düşünüyorum kısmetse. Biraz kendim için yaşıycam artık bunu kendime borçluyum :))

Sagolun bu sitede bana iyi geliyo :) önerileriniz güzel ve farklı. Degerlendiricem :)

Allah yardimcin olsunzaten güzel bir meslek seni bekliyor bir bayanin kendi ayaklari uzerinde durmasi cok güzel birsey fakat üzülme Rabbim bir kapayı kapatiyorsa baska güzel bir kapı acar

Diğer konularına bakıp öyle geldim
İyiki dövüyor ama seviyor furyasına katılmamışsın
Sen aklı başında ve güçlü bi kadınsın
Üniversite hayatı güzeldir derslerini ihmal etmeden aktivitelere katıl, yeni yerler ,yeni ilgi alanları keşfet
Sakın kendini soyutlama yeni hayatına o adamdan hiç birşeyi taşıma
Kısa sürede toparlar hep mutlu olursun inşallah

Suan zor geleblir ama emin ol 1 kac sene sonra iyiki ayrilmisim dersin

hayatina seni sevip deger verecek birisi girer gercek biryuvada gercek bir evlilik yasarsin ve yasadigin hersey silinip gider beyninden ruhundan

İyi dilekleriniz için teşekkürler bu aralar geziyorum kitap okuyorum alışveriş yapıyorum ders çalışıyorum. Herşeyden önemlisi bunları yaparken çok mutluyum huzurluyum. Allah bu süreçte olan herkese ferahlık kolaylik versin. Herşeyi arkada bıraktım geç bile kaldık belki ama yaptım. Artık yeni bi ben ve yeni bi hayat :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…