- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi elifhemsiree
-
Önceki konuyu şimdi okudum tel den giriyorum farkedememisim...Allah yardımcısı olsun...Konu sahibi defalarca dayak yemis ve okumasi engellenmeye calisiliyor. Neyine yapici olalim?
Dün ikinci kez kalan eşyalarını toplamaya geldiğinde ağlayarak beni çok sevdiğini, boşanmak istemediğini ben söylediğim için kabul ettiğini söyledi. Ve 1-2 hafta ayrı kalıp düşünelim dedi. Neyini neresini düsüneyim, niye böyle karar değiştirdi bilmiyorum. Kafam allak bullak oldu. Ot gibiyim. Dersteyim hiç bişey almiyo kafam. Bi kez daha Pişman olmaktan korkuyorum. En çok düşündüğüm şey neden net değil. Bana seni istemiyorum dese bu kadar üzemezdi heralde. Kararsızlık ve ne istediğini bilmeme. Bu çıkmaza benide sokuyo
Dün ikinci kez kalan eşyalarını toplamaya geldiğinde ağlayarak beni çok sevdiğini, boşanmak istemediğini ben söylediğim için kabul ettiğini söyledi. Ve 1-2 hafta ayrı kalıp düşünelim dedi. Neyini neresini düsüneyim, niye böyle karar değiştirdi bilmiyorum. Kafam allak bullak oldu. Ot gibiyim. Dersteyim hiç bişey almiyo kafam. Bi kez daha Pişman olmaktan korkuyorum. En çok düşündüğüm şey neden net değil. Bana seni istemiyorum dese bu kadar üzemezdi heralde. Kararsızlık ve ne istediğini bilmeme. Bu çıkmaza benide sokuyo
Desteğiniz için teşekkür ederim hepinize. Bi de bişey daha sormak istiyorum. Üzüldüğüm kırıldığım için mi hassas davranıyorum bilmiyorum. Sanki cevremdeki insanların tepkisi yaklaşımı değişmiş kimsenin umrunda değilmişm gibi hissediyorum.
hep bu ruh halinde olacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Şu an kendimle anlamsiz bi mücadelem var. İçimde kopan fırtınaları anlatamam Size. Nasıl bu duruma geldim, neden ben. Neyi düşünmem normal neresi değil. Cozemiyorum hiç bişeyi. İlerde insanlara umut ışığı olucam tedavi bakım güler yüz. Kendine yetemeyen biri insanlara ne yapsın diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.
Evet haklısınız çok sağlıklı düşünemediğim bi dönemdi şimdi kendime gelmeye beni uzmekten baska bi ise yaramayan duygularımı bi kenara alıp dışardan bakmaya çalışıyorum.Yani dayak varsa sözün bittiği yerdesin sevgi saygı olsaydı dayak olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?