- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi elifhemsiree
-
Amin inşallah 10.40tan sonra bekarım :))Allah kurtarsın :)
Teşekkürler inşallah hepimizin :)Her şey gönlünüzce olsun inşallah...
Teşekkürler şimdiden mutluyum zaten. Allah bozmasın :))Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşaallah bir an önce hayatına dönersin, evliykenden daha da mutlu bir insan olursun
Teşekkürler iyi dilekleriniz için :) evet az önce ananesi beddua etti bi dünya. Allah senin yuvanı bozsun muradına erdirmesin içtiğin 1 bardak su bile helal olmasın. O kadar fazla değer vermisim ki. Bana hayat tecrübesi oldu. En azindan yaşıtlarıma göre ne beklediğimi ne istediğimi kime nasıl davranmam gerektiğini öğrendim. Baba nasihatiyle olmuyo maalesef. Bedel ödemek zorunda kalıyoruz. Aslında pislik yapıyodu ama hakim karşısında araya girdim :) en son tehditi yanında birini görürsem açık giyinirsen ağzını burnunu kırarım oldu. Klasik bi maganda. Ona hayal dünyasında mutluluklar diler yoluma bakarım :))Geçmiş olsun arkadaşım. Yüreğim ağzımda okudum Son anda bir pislik yapacak, işi zora sürecek diye. Esas hayatın şimdi başlıyor. Allah karşına güzel insanlar çıkarır umarım :)
Teşekkürler Moral oldu gerçekten. Evet yani bundan daha kötü ne olabilirdi ki. Hayatımın sonuna kadar ( onun dediği gibi )biri çıkmasa dahi onunla bi ömür paylaşmaktansa yalnız yaşamak sanırım daha iyi. Çok güçlü hissediyorum başarmış gibi. Savaştan çıktım sanki yorgunum ama zafer çanları benim için çalıyor.) Vicdanen o kadar huzurluyumki elimden gelenin fazlasını yaptım hak etmediği bi şekilde. Kendime fatura kesmiyor um artık. Yeni bi başlangıç beni bekliyo :)eski konularınızı okudum ve o adamdan size koca falan olmayacağını ben bilee taaa buralardan gördüm siz ve babnızda anlamışsınız zaten hiç üzülmeyin üniversitenin tadını çıkarın ilerde çok güzel bir hayat sizi bekliyor bence..
babanız arkanızda bu çok güzel bir başlangıç bence..
benimde babam arkamda durdu ve 8 yıllık evliliği iki çocukla bitirdim yani bi kangreni kestim attım çok şükür her gün kendine teşekküğr edeceksin vazgeçme duygusallığa kapılma metanetli dur.
Teşekkürler inşallah :)Hadi bakalım hakkinizda hayırlısı olsun. İnşallah bundan sonra mutlu huzurlu olursun
AlışkanlıktırPeki neden bu kadar zor ? Yani bu kadar zor olmaması gerekmez miydi. Niye acı çekiyorum.
Zaman lazım hersey için. İnşallah hersey daha iyi olcak..Alışkanlıktır
Sonuçta 3 yılın geçmiş hemen normale dönemezsin ama çabuk atlatırsın eminim 21 yaşındasın
Üniversitenide bitir miissss gibi
KesinlikleZaman lazım hersey için. İnşallah hersey daha iyi olcak..
Teşekkürler Moral oldu gerçekten. Evet yani bundan daha kötü ne olabilirdi ki. Hayatımın sonuna kadar ( onun dediği gibi )biri çıkmasa dahi onunla bi ömür paylaşmaktansa yalnız yaşamak sanırım daha iyi. Çok güçlü hissediyorum başarmış gibi. Savaştan çıktım sanki yorgunum ama zafer çanları benim için çalıyor.) Vicdanen o kadar huzurluyumki elimden gelenin fazlasını yaptım hak etmediği bi şekilde. Kendime fatura kesmiyor um artık. Yeni bi başlangıç beni bekliyo :)
Geçmiş olsun kurtulmussun sadaka ver... benim eski de ayrılınca kursunluyorduTeşekkürler iyi dilekleriniz için :) evet az önce ananesi beddua etti bi dünya. Allah senin yuvanı bozsun muradına erdirmesin içtiğin 1 bardak su bile helal olmasın. O kadar fazla değer vermisim ki. Bana hayat tecrübesi oldu. En azindan yaşıtlarıma göre ne beklediğimi ne istediğimi kime nasıl davranmam gerektiğini öğrendim. Baba nasihatiyle olmuyo maalesef. Bedel ödemek zorunda kalıyoruz. Aslında pislik yapıyodu ama hakim karşısında araya girdim :) en son tehditi yanında birini görürsem açık giyinirsen ağzını burnunu kırarım oldu. Klasik bi maganda. Ona hayal dünyasında mutluluklar diler yoluma bakarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?