boşanıyorum...

40 yıl düşünsem kirli çamaşırı eldiven takıp makineye atmak aklıma gelmez, gayette temiz biriyim;tartışmada sinir krizi geçirip kendimi de dövmedim çok şükür;sizin evlilik artık ızdıraba dönmüş.....İlk bir yıl herkes sorun yaşar ama siz belliki biraz abartmışsınız,aşırı hayal kırıklığından ailesine fazlaca sarmışsınız gibi geldi!Ama tabi siz daha iyi bilirsiniz,sadece biraz uzaklaşmanız eşinizi ve kendinizi gözden geçirmeniz gerek bence!boşanacağım diye değil, bir süre ayrı kalalım diye gidin; yoksa dönünce gerçekten saygınlığınızı yitiriyorsunuz!

10 aylık evlisiniz sanırım. Tükettiniz sanırım birbirinizi..
Nasıl evlendiniz peki?

Gondermiyodu.. Bundan önce çok istedim olmuyor.. Asla boşanmam diyor.. Artık bu yola girdin ya benim sözümü dinlersin mutlu olursun yada böyle üzülürsün diyor

Agır hakaret var o kadar basitlestiki rahat rahat sinirlennce hersey söylüyo bi kaç kez tokatıda oldu bıktım artık

Artık hiçbsy bnm isteklerim dogrultusında gitmyor .. Zorbalkla zaten olmuyor cok kotuyum

Ya üstü kapalı göz dağları hiç hoş değil ; ya sözümü dinlersin ya böyle üzülürsün ... Paşa paşa !

Yok ağır hakaret , tokat ... zorbalık .

Ha boşanmayacaksın , bunu anladım . O zaman gelince boşanıyorum deme gözünü seveyim .

Sen hatalarını anlayıp , dönene kadar ben yokum de . Bir müddet bensiz kal , düşün de .

Senin her dediğine , yanlış olduğunu bile bile uyamam benim de bir karakterim var de.

Sı...m karakterine derse ; kapı orda !

Sana bir şans veriyorum , hakketmediğin bir şans belki ama sana güveniyorum , düzeleceksin de !

Ha bunları niye de biliyor musun ? Bakalım gidebilirsem yazdığın için . Boşanmak istemiyorsun çünkü . Düzelsin istiyorsun sen .

Bir de böyle rest çekerek dene .

Biraz önce kocam evdeydi evde kıyamet koptu ve bu defa o cinnet gecrdi

En iyisi kafanız da kararınızı oluşturana kadar uzak durmak eşinizden isterse kriz geçirsin boşverin uzaklaşın o evden.

Hayır anlamıyorum ne ara bu dereceye geliyorsunuz 10 ayda vallahi pes. Herşeyi bırakıp birbirinizi mi gozetliyorsunuz nerden saldirsam diye mi plan yapiyosunuz anlamadım gitti.
Eşim çok titiz bi adam ben onun kurallarına ıymaynca problem cikiyor.. Bnde biktim artık

Hayır anlamıyorum ne ara bu dereceye geliyorsunuz 10 ayda vallahi pes. Herşeyi bırakıp birbirinizi mi gozetliyorsunuz nerden saldirsam diye mi plan yapiyosunuz anlamadım gitti.
Aynen ya!
10 aylık evlilik nedir ki?
Sabah akşam muck muck olacakları zaman.
Nasıl cinnet geçirecek konu buluyorlar anlamıyorum?

Aynen ya!
10 aylık evlilik nedir ki?
Sabah akşam muck muck olacakları zaman.
Nasıl cinnet geçirecek konu buluyorlar anlamıyorum?
4 yıllık beraberlgmz var artk brbrmzi aynı konularda uyarmaktan bıktık

Eşim çok titiz bi adam ben onun kurallarına ıymaynca problem cikiyor.. Bnde biktim artık
Nasıl ya?
Sen eldivenli gelin değil misin?
Ayol senden daha titizini nereden bulacak?
Yok yok bu adam hasta!
Kavga çıkaracak yer arıyor!
Çık git güzel kardeşim,durma o evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…