- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
bence kararlı ol. her ne yapacaksan kararlı ol. sen kararlı olmazsan hakaret de eder diğerini debi kaç kez tokatıda oldu bıktım artık
Gondermiyodu.. Bundan önce çok istedim olmuyor.. Asla boşanmam diyor.. Artık bu yola girdin ya benim sözümü dinlersin mutlu olursun yada böyle üzülürsün diyor
Agır hakaret var o kadar basitlestiki rahat rahat sinirlennce hersey söylüyo bi kaç kez tokatıda oldu bıktım artık
Artık hiçbsy bnm isteklerim dogrultusında gitmyor .. Zorbalkla zaten olmuyor cok kotuyum
Sana bir şey yaptı?Biraz önce kocam evdeydi evde kıyamet koptu ve bu defa o cinnet gecrdi
Bana değil evi mahvettiSana bir şey yaptı?
Cevabın evet ise lütfen gidip darp raporu al hemen!!!
Çok kötü oldu ama heryere saldırdı vurdu kızdıEn iyisi kafanız da kararınızı oluşturana kadar uzak durmak eşinizden isterse kriz geçirsin boşverin uzaklaşın o evden.
Bana değil evi mahvetti
Çok kötü oldu ama heryere saldırdı vurdu kızdı
Eşim çok titiz bi adam ben onun kurallarına ıymaynca problem cikiyor.. Bnde biktim artıkHayır anlamıyorum ne ara bu dereceye geliyorsunuz 10 ayda vallahi pes. Herşeyi bırakıp birbirinizi mi gozetliyorsunuz nerden saldirsam diye mi plan yapiyosunuz anlamadım gitti.
Aynen ya!Hayır anlamıyorum ne ara bu dereceye geliyorsunuz 10 ayda vallahi pes. Herşeyi bırakıp birbirinizi mi gozetliyorsunuz nerden saldirsam diye mi plan yapiyosunuz anlamadım gitti.
Babama sölemedmŞiddet eğilimi var belli..
Baba gelmedi mi hala?
Aaaaa pardon ben baba yolda diye anlamışım pardon?Babama sölemedm
4 yıllık beraberlgmz var artk brbrmzi aynı konularda uyarmaktan bıktıkAynen ya!
10 aylık evlilik nedir ki?
Sabah akşam muck muck olacakları zaman.
Nasıl cinnet geçirecek konu buluyorlar anlamıyorum?
Tamam artık olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.4 yıllık beraberlgmz var artk brbrmzi aynı konularda uyarmaktan bıktık
Siz de boşanmaya bi merak var maşllhAaaaa pardon ben baba yolda diye anlamışım pardon?
Çık git o zaman babanın evine.
Durma orada artık.
Nasıl ya?Eşim çok titiz bi adam ben onun kurallarına ıymaynca problem cikiyor.. Bnde biktim artık
İyi ya boşanma madem!Siz de boşanmaya bi merak var maşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?