Boşanıyorum.

Leopardesenlitayt

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
127
126
3buçuk yıllık evliyim. 6ay öncesine kadar borç içindeydik. Yeni düzeliyoruz. Ve dün gece eşim ilk defa bana neden bu kadar ilgisiz olduğunu açık açık söyledi: içinden gelmiyormuş. 7 yıllık ilişki bitiyor. Delirmek üzereyim. Kimseye anlatamıyorum. Benimle ilgilenmemek için boşanmayı istiyor. Kendime yediremiyorum. O kadar emek verdim, sıkıntı çektim, destek oldum ve durum bu.
 

adventurerpassenger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.066
1.538
36
Bazen yasanan bu gibi olayların bizim icin cok daha hayırlı oldugunu goruruz...cok zaman kaybetmeden itiraf etmesi guzel en azindan...sizi istemeyeni siz de istemeyin...tabi su an duygulariniz cok yogundur uzgunsunuzdur ama belki cok daha iyisine layik oldugunuzu anlayacaksiniz zamanla...ayrica erkeklefe fedakarlik yaramiyo hicbir zaman...biraz kendinize donun umursamayin...zamana birakin..
 

Kirpicik

sarkastik kirpi uye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
3.900
8.653
İşte bu yüzden diyorum hep erkeklere emek çektirin. Özellikle evlenirken. "Bi ucundan da ben tutayım " "ikimiz birlikte... bla bla" diye başlayınca neyse sustum.
+1 gecekten. Forumda gordum ki deveye diken kurali isliyor hayatta. Konu sahibi cool ol hic ezik durma kocanin karsisinda ve neden gibi sorular sorma.
 

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.911
3.123
24
Sanırım sıkıntılı dönemi tek başına atlatmakla uğraşmamak için bekledi, rahatlayınca da döktü içini. Çok gıcık oluyorum böyle şeylere. Kadınlar olarak hep emek veriyoruz fakat karşılığı da hep mi kötü olmak zorunda? Sizin için çok üzüldüm. Umarım en kısa sürede toparlanırsınız. Zaten böyle bir şey söylüyorsa sizi haketmiyordur.
 

geceninbanaoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
143
91
Benim bir tanıdığım (kocası ağzına bakar, evde kocasından çok sözü geçer ve babasının maddi durumu çok iyi kendi de mesleği elinde tahsilli bir kadın) bana evlenirken demişti ki ASLA TOK GÖNÜLLÜ OLMA! Cidden fedakarlığa gerek yok bazılarına.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 125 gün geçti.

Leopardesenlitayt

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
127
126
Sevgiliyken çık iyi ilgili alttan alan süper biriydi. Ama evlendik resmen sabahında değişti. Berbat bir balayı geçirdim. Her gün ağladım neredeyse. İlk aylarda her ay bir borcu öğrendim, asla bozdurmam dediğim altınlarımdan gram kalmadı, yetmedi işe girdim ki lisans öğrencisiyim ve evlenmeden önce ailesi 'sizi borçsuz evlendirilen ki sen oku demişti ' olmadı tabi. ( okuluma ara vermiştim) çalıştım ailem hala daha yardım eder bize ama baktım ben fedakarlık ettikçe daha fazlası geliyor çıktım işten. Bir buçuk yıldır evdeyim okuldayım.
 

printemps

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.066
1.094
Allah yardımcın olsun. En azından çocuğun yok. Birşeyde diyemiyorum ki. Ama sizi istemeyeni istemeyin dicem.ben zamanknda ilk evlilik zamanlarında kavgalarda boşanmak içinmi evlendim diye basbas bağırdım. Ama siz kaç senedir tanıyorsunuz birbirinizi. Bana sorarsanız. Gururunuzu inciltmeyin. Tamam sen bilirsin de. Kimse hint kumaşı değil. Yalvarmanımı bekliyor anlamadım ki.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1416 gün geçti.

Leopardesenlitayt

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
127
126
Evet kilo aldım ama ne zaman sorsam alakası yok der inanmam pek ama. İlk defa dün gece içinden gelmiyor dedi bu hep böyle gidecek boşanalım dedi. Sırf bana ilgi göstermemek için boşanmak istiyor. Çok sinirliyim