Bosaniyoruz galiba

Lutfen kirici olmayalim hanimlar. Ben bir anneyim kaygilarim var yuvam yikilmak uzere cocugum hasta yanlizim pskolojim alt ust durumda bebegim caniyla ugrasiyor ben darmadaginjm caresizim neyi dusunecegimi bilmiyorum sıkıstım kaldim.

Neden yalnizsin.Kocan olacak iskele babasi cocugu bogmacayla caninin derdindeyken nerde ? Tamam hassas bir durumdasin da kendini bu kadar da salma.cocugun Allahin izniyle iyilesince adam akilli dusun.Es dedigin esinin yaninda olur,baba dedigin cocugunu. Yaninda olur.Bunlari bir dusun.Cocugun ileride cok daha harap olucak bu evlilikle haberin olsun.

Lutfen kirici olmayalim hanimlar. Ben bir anneyim kaygilarim var yuvam yikilmak uzere cocugum hasta yanlizim pskolojim alt ust durumda bebegim caniyla ugrasiyor ben darmadaginjm caresizim neyi dusunecegimi bilmiyorum sıkıstım kaldim.
Ne düşünmeniz gerektiğini sayfalarca yazmışlar,hepsini okudunuz mu?
Bir de ben yazayım;
Bebeğinizi düşünün bebeğinizi!

Yuva kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz galiba. Insanın bir yere veya bir evliliğe yuva demesi için orada huzurlu mutlu olması gerekir. Sizinki yuva değil hanımefendi. Aklınızı başınıza devşirin. KP sizi dövüyor eşiniz size küfredip aşağılıyor ve kp sizi döverken susuyor siz hala seviyorum diyorsunuz. Bence hayatınız boyunca hiçvir erkek sizi sevmedi size şefkatle dokunmadı öyle olsa şu anki durumu sevgi sanmazdınız

sen zor duurmdayım bu durumda boşanamam süreci atlatmalıyım demiyorsun ki, sen kocamı seviyorum diyorsun. babasından dayak yediğin kocanı (!) senın neyıne anlayış gösterelim biz

Amacim kirici olmak degildi. Ben de bosanmis cocuklu bir anneyim. Seni anlayabiliyorum. ama bosaninca hersey su yasadiklarindan daha kotu olmayacak inan bana.

Onun icin Sadece cocugunu düsün koca cok ama evlat BAska, Hele de bebegin kolunu morartiysa suratina Bakmam o insanlarin Hele de Bebek su durumdaysa...daha nefretimi artirirdi
Insallah bebegin ilesir Allah dan sifa diliyorum minik yavruya

fake hesap mı ne ya bu dalga geçer gibi... ailem arkamda dıyor hem de yuvam yıkılmasın dıyor ortada yuva mı var. o yuva hiç kurulmamış zaten neyı yıkılacak ki
Bende suphelenmistim ama degilmis keske fake olsaydi

Yani biryerlerde 2aylik bebe (bizim kucagimiza alirken acaba koluna bacagina zarar verirmiyiz diye elimizin titredigi bir bebek )aile siddetinin ortasinda nasibini almis
Insallah abartiyordur kendimi dr rapor verirken bebegin cok kucuk oldugu ve son zamanlarda artan cocuga siddet ve tacizide goz onunde tutup hastane polisine bildirmis olurdu bu kadar rahat soyleyemezdi diye teskin ediyorum

fake hesap mı ne ya bu dalga geçer gibi... ailem arkamda dıyor hem de yuvam yıkılmasın dıyor ortada yuva mı var. o yuva hiç kurulmamış zaten neyı yıkılacak ki
Hanjmefendi sizi daha fazla dinliyemicem derdimi paylastim daha kirici olmadan konusmak yerine kendinizi birsey sanip uzerjme oynuyorsunuz burada boyle seylere musade edilmedigini saniyorum bir hakaret etmediginjz kaldi onuda yapin isterseniz.
Mune Mune

Son düzenleme:
Amacim kirici olmak degildi. Ben de bosanmis cocuklu bir anneyim. Seni anlayabiliyorum. ama bosaninca hersey su yasadiklarindan daha kotu olmayacak inan bana.

Onun icin Sadece cocugunu düsün koca cok ama evlat BAska, Hele de bebegin kolunu morartiysa suratina Bakmam o insanlarin Hele de Bebek su durumdaysa...daha nefretimi artirirdi
Insallah bebegin ilesir Allah dan sifa diliyorum minik yavruya
Cok sagolun allah razi olsun. Evet Beni birtek ayrilmis cocuklu anneler anlar durumum Cok kotu gelecekte nasil bir yol izlerim bilmiyorum Cok uzgunum kirginim onlar icin yaptigim fedakarliklara ve onlarin bana yaptiklarina. Butun hata suc bende bunlarin sebebi Benim koruyamadim kizimi ve kendimi. Ama bundan sonra hayatimi kizima adayip yoluma bakicam herseyi devlete birakiyorum Butun haklarimj da alicam hepsini.

Herseyi devlete birakiyorum demissin.O zaman bosaniyor musun? Umarim oyledir ve kararindan vazgecmezsin.

Sadece küçük bebege üzüldüm. Siz gibiler yüzünden ayrı ama mutlu bi hayat sürmektense kavga ve şiddetin olduğu ortamda büyüyüp psikolojisi bozulacak yavrucagin. Yazık

Cok sagolun allah razi olsun. Evet Beni birtek ayrilmis cocuklu anneler anlar durumum Cok kotu gelecekte nasil bir yol izlerim bilmiyorum Cok uzgunum kirginim onlar icin yaptigim fedakarliklara ve onlarin bana yaptiklarina. Butun hata suc bende bunlarin sebebi Benim koruyamadim kizimi ve kendimi. Ama bundan sonra hayatimi kizima adayip yoluma bakicam herseyi devlete birakiyorum Butun haklarimj da alicam hepsini.

Ben ayrilmadim esimden, esim cok Iyi bir es ve baba, Bana ve cocuguna cok Iyi sahiblik Eden bir Insan, Bizim Icin Yani bizi kabulenmiyen annesiyle bile görüsmüyor bizi istemedigi Icin, ama Yinede bu kadar Iyi bir esim olmasina Ragmen önce cocugum gelir...
Bundan sonra cocuguna sahip cik madem ailen arkanda daha ne olsun? Calisir büyütürsün cocugunu.
Böyle bir ortamdan daha iyidir hayirsiz bi esin olacagina Hic olmasin, yanliz deyilsin ailen var kizin var...

Back
X