- 25 Mart 2012
- 681
- 1.639
- 113
- Konu Sahibi elifff_____
-
Elif anlatsan roman falan olmaz.Yok zaten ayrıntı anlatmıyorum anlatsam roman olur
Ben de bunu anlamam. yani akilli telefonlarda artik yaptigin herseyi ama herseyi hemen silebiliyorsun. diyelim whatsappdan facebooktan biriyle konustu sadece belli cumleleri silip konusma oldugu gibi de durabilir. yani adam sadece 'aksam bos musun seni ozledim ' yazar. onu siler ama altindaki 'bizim mudur su dosyalari istedi' cumlesi kalir ayni konusma icinde. sen de saf saf aaa isten konusuyo dersin. Biriyle konusur hemen siler son aramalardan ya da ne bileyim birini eve girmeden engeller ise gidince acar. Daha da panikletmek degil amacim da telefona bakmak da cozum degil asla benim gozumde. O yuzden rahat olmak en onemlisi. Yapacak adam her halukarda yapar sen kendini yedigin ve erken yaslandiginla kalirsin.Saol cnm
Anladım, ama sen bışu boşuna bu kadar didiklemişsin eşin zaten bişey yapmıyomuş seni rahatsız edecek şanslısın
Bende bu kadar didiklemek istemezdim ama eşim mesafeyi iyi ayarlayan biri olamadı hiç
Bide yani tekefonlar hep ortada dursa ben onunkini istediğim an alıp baksam işte ver bakcam kimle konuşmuşsun v.s gibi değil de rahat olmak bişey saklamamak açısından daha iyi olurdu
Konu sahibinin ūstūne neden bu kadar gidildigini anlamiyorum..baziları resmen kızı stres topu yapmıslar...istemeyen yorum yazmasın ...hakarete vardırmış bazilari olayları..kimbilir bu kisiler kendi hayatlarinda ne kadar sorunludur acaba..buraya gelip ben yaparim ben ederim asarim keserim demek kolay tabi....
Elif anlatsan roman falan olmaz.
Olsa da ergenlerin tercihi olur muhtemelen o roman.
Allah aşkına ya ortada uydurma kıskançlık krizlerinden oluşan evliliğimsi bir şey var.
Onu sürdürmeyi bilmiyor olmanız senin şanssızlığın falan değil.
Sağlık sorunu değil, maddi sıkıntı değil, hayata tutunma çabası değil.
Gel anlatayım ben sana kimin hayatı romanmış.
Evlenmemesi gereken iki insan gitmiş evlenmiş.
Sonra dertler derya.
Azıcık düşünseydin şak diye nikahı basmadan.
Bu adam bana uygun mu değil mi diye.
Mühendisim. Ama nerede bir insana haksızlık görsem sessiz kalamam.Yazdırmasın efendim sıkmasın. Ayrıca avukat mısınız sormak istedim ?
neden haksızlık yapıldığını düşündün ki.Mühendisim. Ama nerede bir insana haksızlık görsem sessiz kalamam.
Aynen öyle...Konu sahibinin ūstūne neden bu kadar gidildigini anlamiyorum..baziları resmen kızı stres topu yapmıslar...istemeyen yorum yazmasın ...hakarete vardırmış bazilari olayları..kimbilir bu kisiler kendi hayatlarinda ne kadar sorunludur acaba..buraya gelip ben yaparim ben ederim asarim keserim demek kolay tabi....
Ne sormuştuneliff sorumu atlamışsın=?neden ki:))
Bazı üyelerinde benim açacağım konulara kota koyma lüksü yok rahatsız olanlar yazmasa artık keske bıktık diyip konudan ayrı kalamayanlar varBunu direkt olarak üzerime alınıp cevap veriyorum. Kendi hayatımda hiç olmadığım kadar huzurlu ve mutluyum. İkinci evliğimi iki sene önce yaptım. Elbette herkes gibi sıkıntılarımız oluyor ama aşıyoruz birlikte.
Ben yaparım ben ederim kısmına gelince. Evet ben aldatan kocamı boşadım. O da gitti üç ay sonra nişanlandı altı ay sonra evlendi.
Ayrıca ne Elif'in ne de sizin bu başlığa yorum yazacak üyeleri seçme lüksünüz yok. Çok rahatsız oluyorsanız görmezden gel seçeneği var sitenin ona tıklarsınız.
Ne 4 nicki ya ben sadece şu anda bunu kullanıyorum evt yeri geldi ikinci üyelik aldım en eski kullanıcı adımda şifremi kaybettim yada herneyse giriş yapamadım işte ama şu anda sadece bu var.ayrıca herkes adına aklı selim davrandık diye söyleme bence hakarete vardı bazı yorumlar bu kadarı fazlaneden haksızlık yapıldığını düşündün ki.
asıl elifin yaptığı haksızlıklar ne oalcak.
kendisi bilinen 4 nicke sahip.
bilinmeyen ise belki daha fazla.
her seferinde başka nicklerle gelip bdv ye akıl soran kendisi.
bu normal mi peki.
veya hakkı mı peki.
hoşgörülmeli mi peki.
öyleyken yine de aklıs elim davranıp yardım etmeye çalışıyoruz ki
aslen kendisinin ciddi bir tedaviye ihtiyacı var.
bak sorduğum sakin ve ılımlı soruya cevap bile vermedi.
çünkü yazacak bişeyi yok.
Hakkına girmek mi yuh artıkBurası "bir derdim var" topiği "bin takıntım var topiği" değil.
İnsanlar kafalarına takılan yada dert ettikleri şeyleri gelip paylaşıp fikir almak istiyorlar nacizane.
Tabiki yorum yapmak zorunda değiliz,ama bence artık cılkı çıktı.
Buraya konu açana kadar,asıl derdi olan insanların hakkına girene kadar,ehli kişilere gidip terapi görmek en iyisi olur.
Saol yorumun içinElifciğim bütün konularına göz attımda bence sende çok büyük özgüven eksikliği var, sonunu kendin hazırlamışsın diye düşünüyorum.Şayet eşini seviyorsan önce kendini sevmeyi ve kendine özgüven duygusu kazandırmalısın .Seviyorsan evliliğine sahip çık sevmiyorsan da sen bilirsin
Bunu direkt olarak üzerime alınıp cevap veriyorum. Kendi hayatımda hiç olmadığım kadar huzurlu ve mutluyum. İkinci evliğimi iki sene önce yaptım. Elbette herkes gibi sıkıntılarımız oluyor ama aşıyoruz birlikte.
Ben yaparım ben ederim kısmına gelince. Evet ben aldatan kocamı boşadım. O da gitti üç ay sonra nişanlandı altı ay sonra evlendi.
Ayrıca ne Elif'in ne de sizin bu başlığa yorum yazacak üyeleri seçme lüksünüz yok. Çok rahatsız oluyorsanız görmezden gel seçeneği var sitenin ona tıklarsınız.
dön bak soruya merak ediyosan.Aynen öyle...
Ne sormuştun
Bazı üyelerinde benim açacağım konulara kota koyma lüksü yok rahatsız olanlar yazmasa artık keske bıktık diyip konudan ayrı kalamayanlar var
Ne 4 nicki ya ben sadece şu anda bunu kullanıyorum evt yeri geldi ikinci üyelik aldım en eski kullanıcı adımda şifremi kaybettim yada herneyse giriş yapamadım işte ama şu anda sadece bu var.ayrıca herkes adına aklı selim davrandık diye söyleme bence hakarete vardı bazı yorumlar bu kadarı fazla
Ayrıca görsem cevap verirdim neye vericek cevabım yokmuş
Hakkına girmek mi yuh artık
İstersem onlarca konu açarım istediğim konuda bu foruma üyemiyim üyeyim bu hakkı bana veriyolar mı veriyolar.tamam bitti kimseye laf düşmez
Saol yorumun için
Flört etmiş olmuyorlar ama rahatsız oluyorum işte istemiyorum senebine gelince eşim böyle yüzlerine gülüp sohbetbet ettikçe onlar daha da cıvımaya başlıyolar ciddi olsa bunlara fırsat vermemiş olacak iştepekii.
beraber oturunca espiri yapıp gülünce karşılıklı sohbet edince ne oluyor elif.
flört mü etmiş oluyolar ki bu tabir akrabalar sözkonusu olduğu için ne kadar irrite edici durdu bak.yazarken ben rahatsız oldum.
insan akrabaları ile gülüp konuşup şakalaşamaz mı.
sen erkek akrabalarınızla oturup konuşmazmısın.
eşin konuşma adabını mı bilmiyor .
ne yapıyor konuşurken.çok mu laubali.sarkıyor mu flört mü etmeye çalışıyor nedir yani.
bak bunu hiç açıklamıyosun.
eşim konuşmasın da konuşmasın dedin kaldın.
ama içeriği nedir bu konuşmanın açarmısın biraz.
bi de tek kriterin bu mu.akrabaları ile emsafeli olunca hallolacak mı mesele.
1. Alın zaten sana söyledim..
2. Senin su anda mutlu olman baškaları uzerinden stres atmanı gerektirmez..ne bekliyosun yani insanlar plaket mi versin sana 8 senelik evliligini bitirdin diye... 'wauwww cok guclu kadinsin baskalarini ezerek egonu tatmin etmeye devam et' dememizi mi?
3..Zira yorumlarin kırıcı burası dert kösesi insanların sorunlarından faydalanıp ego tatmin etme kösesi degil...iyi bi insan olsan zaten kırmadan dökmeden yardımcı olmaya calışırsın...
4. Ha ayrica mutlu halin buysa mutsuz halini merak ettim...zira būtūn kk bireylerine saldırırdın heralde...
dön bak soruya merak ediyosan.
evet pek çok yazılıp çizilen senin yararınaydı elif.
gerçekten de çırpınan insanlar oldu anlaman için.
herneyse sana bi şey anlatmak havanda su dövmek gibi.
bak kardeşim-yaşça çok küçüksün benden-git sağlam bir terapi gör.
kendi iç dünyana bi ayna tut.
tedavini ol.
debelenip durma buralarda.
önce kendini topla sonra kurtarabilirsen evliliğini kurtar.
at gözlüklerini çıkar kendine dışarıdan bi gözle bak.
Flört etmiş olmuyorlar ama rahatsız oluyorum işte istemiyorum senebine gelince eşim böyle yüzlerine gülüp sohbetbet ettikçe onlar daha da cıvımaya başlıyolar ciddi olsa bunlara fırsat vermemiş olacak işte
yok yahu.:))Hayır lütfen kendi egonuzu Elif üstünden tatmin etmeyin. Burada Elif'in bin sekiyüzüncü konusuna hala yazıp akıl vermeye çalışan bizler değil Elif'i pohpohlayanlar haklı çünkü sadece. Kızın üstüne çok gidiliyor ne var ki halinde di mi ? Hepimiz mutsuz, sinsi kadınlarız Elif yazsa da masum kıskançlıklarına (!) saldırsak diye düşünüyoruz.
Direkt 4' e cevap vereceğim. Elif, Lorena ya da bilmediğimiz diğer nickleri ile 11566 tane konu açtığı için kimse de sabır kalmadı ben de dahil. 70. ci sayfalara dönerseniz görürsünüz yapıcı yorumlar da yaptım ama duvara konuşsan anlar bir yerden sonra Elif anlamıyor. Hatta kendi kıskançlıklarımdan da örnekler vermiştim yanlış hatırlamıyorsam espiri ile... Ama neyse...
Ayrıca siz bana sen deme hakkını nereden buluyorsunuz bunu da merak ettim ? Sen li ben li konuşacak ne bir muhabbetimiz oldu ne tanışıklığımız. Ve buradan bakınca da siz bana gayet saldırgan gözüküyorsunuz. "Mıtlı hilin buysa mıtsız hilini mirik ittim" falan. İnsanları neden mutlu ya da mutsuz olmalarından vuruyorsunuz ki ? "Plaket mi verelim napalım " demeler filan çok mahalle ağzı bana göre.
Kusura bakmayın ya kulvarım değilsiniz cidden. Elinizi belinizden indirin öyle konuşuruz.
yok yahu.:))
bu kadar kısa düşünen olmamalı.
delimiyiz biz:))
hele bende 3 çocuk var .yaş 40.
elife kendi kendini farkettirmeye çalışıyoruz sadece.
elif ayırt edebilse keşke.
ama gerçekten zor bir insan kendisi.
bi üstteki cevabında bana ya lu yulu yazdığı halde bak sakin kaldım:))
terapi tedavi tek önerim kendisine.
pohpohlamaları es geçsin.
boş yararsız sözler.
bu kadının hayatında çok ciddi meseleleri var.
kendi bile neresinden tutup düzelteceğini bilemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?