- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi elifff_____
-
Evet bi yap bunu bakalim ne yapacak ama hemen pes etme cevren yok mu senin ilgini onlara yoneltiyomus gibi yap ikinci plana atildigini dusunsunO zaman biraz karışıkmolur ama onuntakmıyomuş gibi yapsam sinir olur mu acaba bilmiyorum
85. sayfaya kadar ne konuşulmuş dedim tahmin ettiğim gibi havanda su dövülmüş
Biz Batum dedikçe sen ispatlanmadı dedin akrabaya, öğrenciye sardın. Adamın sana otelde oda ayrıldığı tarihte iş için gidice demesi yetmedi kuzenin eşi ile bozdun.
Sen bu adamı yatakta başka kadınla da bassan ayrılamazsın Elif. Gelip burada aynı filmi oynatıyorsun ısıtıp ısıtıp. Sen barış kocamla adamı da bir faunusa koy rica edicem artık kocam da kocam diye zamanımızı çalma.
Elif yine bana kizacak ama bazen bizimle kafa buldugunu dusunuyorum istemsizceYa bi de ogretim gorevlisi adam Batuma iş icin gidecek ve ayni fakultede yine ayni meslekten olan esi bilmeyecek??
Bunlardan bi cacik olmaz bence!!
Elif yine bana kizacak ama bazen bizimle kafa buldugunu dusunuyorum istemsizce
İyide sen tarafını seçmişsin eşim hatalıda,olsa ki çoğu konuda hatalı bunu şurda herkes anladı.onu savunuyosun
Al zamanını çık konumdan o zaman yeter ya ben herşeyin farkındayım ne diye ısıtıp ısıtıp önüme getiriyosunderdin ne sorunun ne!!!85. sayfaya kadar ne konuşulmuş dedim tahmin ettiğim gibi havanda su dövülmüş
Biz Batum dedikçe sen ispatlanmadı dedin akrabaya, öğrenciye sardın. Adamın sana otelde oda ayrıldığı tarihte iş için gidice demesi yetmedi kuzenin eşi ile bozdun.
Sen bu adamı yatakta başka kadınla da bassan ayrılamazsın Elif. Gelip burada aynı filmi oynatıyorsun ısıtıp ısıtıp. Sen barış kocamla adamı da bir faunusa koy rica edicem artık kocam da kocam diye zamanımızı çalma.
Konuyu anlamamışsınYa bi de ogretim gorevlisi adam Batuma iş icin gidecek ve ayni fakultede yine ayni meslekten olan esi bilmeyecek??
Bunlardan bi cacik olmaz bence!!
Okuma kıl oluyosan silah zoruylamı okutuyolar???Çoğu insan inanmıyor,ama sayfalar dolusu yazılmış.
Bir insan bu kadar fazla problem yaşayıp hergün gelip burada konu açamaz üzüntüden kabuğuna çekilir biraz.
Hergün Her şeye ama herşeye konu açan insanlara kıl oluyorum.
Al zamanını çık konumdan o zaman yeter ya ben herşeyin farkındayım ne diye ısıtıp ısıtıp önüme getiriyosunderdin ne sorunun ne!!!
Her şeyin farkında olan bir kadın hâlâ kuzenin eşinde takılıp kalmazdı bu bir. Sen buraya abuk subuk konular açmakta ne kadar özgürsen ben de istediğim konuya istediğimi yazmakta özgürüm bu da iki.
Sen zayıf karakterli bir kadınsın benim seninle hiç bir sorunum olamaz ben senin gibilere sadece acırım Elif. Sekiz seneyi çöpe atıp kocasını tek celsede boşamış bir kadınım ben ve şimdi çok mutluyum ikinci hayatımda. Çünkü ben senin gibi korkak değildim.
Ne bekliyorsun ? Poh pohlayalım mı biricik kocanı ? Herkes ona hasta ya. Ama maalesef hasta olan sensin.
Bir de akademisyen olmuşsun hasbel kader. Acıyorum sana sadece.
ayy icimi okumussunuz, bak yorumlari tek tek okumamama ragmen daral gelmisti :)
ama sunu duzelteyim her arastirma gorevlisine (asistan, master veya doktora ogrencisi) akademisyen demeyelim, zira akademisyen olabilmek icin degree, unvan gerekiyor.elifff_____
Ne kadar acayip acayip şeyler yazıyorsunuz. Kızı mesleğinden vurmak, vay efendim degreesi yok falan demek ne alaka konuyla. Ayrıca belki 40 tane sci makalesi var. Bunlar akademik camiada daha önemlidir bilmem ne kadar bilgilisiniz. Ama keza bunların da yine alakası yok konuyla. Bir derdini yazmış. Vay efendim niye yazdın diye üstüne gidiyosunuz. Sanki zorla okutuyor yorumları.ayy icimi okumussunuz, bak yorumlari tek tek okumamama ragmen daral gelmisti :)
ama sunu duzelteyim her arastirma gorevlisine (asistan, master veya doktora ogrencisi) akademisyen demeyelim, zira akademisyen olabilmek icin degree, unvan gerekiyor.elifff_____
Ne kadar acayip acayip şeyler yazıyorsunuz. Kızı mesleğinden vurmak, vay efendim degreesi yok falan demek ne alaka konuyla. Ayrıca belki 40 tane sci makalesi var. Bunlar akademik camiada daha önemlidir bilmem ne kadar bilgilisiniz. Ama keza bunların da yine alakası yok konuyla.
Ne kadar acayip acayip şeyler yazıyorsunuz. Kızı mesleğinden vurmak, vay efendim degreesi yok falan demek ne alaka konuyla. Ayrıca belki 40 tane sci makalesi var. Bunlar akademik camiada daha önemlidir bilmem ne kadar bilgilisiniz. Ama keza bunların da yine alakası yok konuyla. Bir derdini yazmış. Vay efendim niye yazdın diye üstüne gidiyosunuz. Sanki zorla okutuyor yorumları.
Lorena mı gerçekten? O zamanlarda da çok sorunu vardı. Temel problem kıskançlıktı hep. Aman valla balık baştan kokuyor işte.Gerçekten de siz yenisiniz galiba ! Elif daha önce Lorena idi, forumun eskileri bilir. Tabii ki mesleğinden vururum aklı başında kadın bunu yapar mı ? Bir de akademisyen olacak ! Kocam silgi verdi, yok pastadan 2. dilimi yedi, yok öyle böyle yok kuzenin eşi !Elif kendi kendini düşürüyor bu duruma maalesef. Saygı biraz da edinilen bir şeydir çünkü.
Lorena mı gerçekten? O zamanlarda da çok sorunu vardı. Temel problem kıskançlıktı hep. Aman valla balık baştan kokuyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?