- 12 Ocak 2016
- 131
- 121
- 18
- 32
- Konu Sahibi elifff_____
-
Yeni miyim eski miyim üyelik tarihimden görebilirsiniz. Ama zaten üzgün bir kadına of sıkıldım senden yazmanız komik geliyor. Lorena olduğunu da öğrenciye silgi verme olayını da biliyorum merak etmeyin.Gerçekten de siz yenisiniz galiba ! Elif daha önce Lorena idi, forumun eskileri bilir. Tabii ki mesleğinden vururum aklı başında kadın bunu yapar mı ? Bir de akademisyen olacak ! Kocam silgi verdi, yok pastadan 2. dilimi yedi, yok öyle böyle yok kuzenin eşi !Elif kendi kendini düşürüyor bu duruma maalesef. Saygı biraz da edinilen bir şeydir çünkü.
Çok bilgilisiniz görüyorum ancak ben siz diye hitap ederken sizin bana sen demeniz hoş değil. Bu arada "çekincemde" değil "çekincem de" olmalı. Size iyi geceler dilerim.bu konuyla hayal edemeyecegin kadar ilgiliyim.
ve evet benim bu konu sahibiyle ilgili asil cekincemde tam olarak bu.
akademisyen oldugunu iddia eden bir beyin ve actigi onlarca konular, sacma sapan geyikler.
her onune gelene akademisyen demeyelim isterim ben...
Yeni miyim eski miyim üyelik tarihimden görebilirsiniz. Ama zaten üzgün bir kadına of sıkıldım senden yazmanız komik geliyor. Lorena olduğunu da öğrenciye silgi verme olayını da biliyorum merak etmeyin.
pekii.Açıklayayım hemen
Zaten okukdakilere karşı mesafeli de yani benim gördüğümü söylüyorum 24saat yanında değilim.
Akrabalar sorun var.. Mesela biraraya toplandığımızda kuzen eşi vs vs gelinlerle işte ciddi olsun gelip kadınların içinde oturmasın çünkü babası kardeşleri kuzeni hep ayrı otururlar espri yapıp gülmesin karşılıklı sohbet etmesin dakikalarca bunları istiyorum
Asıl ben sana acıyorum tek yaptığın şey gelip burada saçma sapan yorumlar yapmak aklına geleni sallamak.Her şeyin farkında olan bir kadın hâlâ kuzenin eşinde takılıp kalmazdı bu bir. Sen buraya abuk subuk konular açmakta ne kadar özgürsen ben de istediğim konuya istediğimi yazmakta özgürüm bu da iki.
Sen zayıf karakterli bir kadınsın benim seninle hiç bir sorunum olamaz ben senin gibilere sadece acırım Elif. Sekiz seneyi çöpe atıp kocasını tek celsede boşamış bir kadınım ben ve şimdi çok mutluyum ikinci hayatımda. Çünkü ben senin gibi korkak değildim.
Ne bekliyorsun ? Poh pohlayalım mı biricik kocanı ? Herkes ona hasta ya. Ama maalesef hasta olan sensin.
Bir de akademisyen olmuşsun hasbel kader. Acıyorum sana sadece.
Konu dışında herşeye bir yorumları var bazı arkadaşlarınNe kadar acayip acayip şeyler yazıyorsunuz. Kızı mesleğinden vurmak, vay efendim degreesi yok falan demek ne alaka konuyla. Ayrıca belki 40 tane sci makalesi var. Bunlar akademik camiada daha önemlidir bilmem ne kadar bilgilisiniz. Ama keza bunların da yine alakası yok konuyla. Bir derdini yazmış. Vay efendim niye yazdın diye üstüne gidiyosunuz. Sanki zorla okutuyor yorumları.
Ben her önüne gelen değilim burada iş hayatımı anlatmadım ki ben bana akademisyen denir mi denmez mi bilesinizbu konuyla hayal edemeyecegin kadar ilgiliyim.
ve evet benim bu konu sahibiyle ilgili asil cekincemde tam olarak bu.
akademisyen oldugunu iddia eden bir beyin ve actigi onlarca konular, sacma sapan geyikler.
her onune gelene akademisyen demeyelim isterim ben...
Zorla mı yazdırıyorum yaYazdırmasın efendim sıkmasın. Ayrıca avukat mısınız sormak istedim ?
İşte bunu anlamak için de bi zekaya sahip olmak şazım çok haklısınDuygusal zeka ve mantıksal zeka çok çok farklı şeyler. Ikisini aynı potaya sokup akademisyen olmasını eleştirmek bana da çok uc geldi. Valla üniversite hayatım boyunca çok obsesif Hocalar gördüm, karısını döven-aldatan profesorler duydum.
Konu sahibi de takıntılı bir eş olabilir, Bu onun kötü bir akademisyen olacağı anlamına gelmez.
Son durum nedir? Nerdesin? Iyi misin?İşte bunu anlamak için de bi zekaya sahip olmak şazım çok haklısın
Daha iyiyim annemdeyimSon durum nedir? Nerdesin? Iyi misin?
Esinden ses varmiDaha iyiyim annemdeyim
Bir gelişme yok
Arıyo işte ara ara perşembe biyler yapalım sonra eve gidelim artık diyo hiçbirşey olmamış sankiEsinden ses varmi
Peki sen? Kararli misin?Arıyo işte ara ara perşembe biyler yapalım diyo hiçbirşey olmamış sanki
Bilmiyorum yani bişeyin düzeldiği yok kiPeki sen? Kararli misin?
Artisini eksisini iyi dusun ve bu donemde gercekten guvendigin bi iki insan disinda bu konuyu konusma derim.. Yayildikca sen huzursuz olursun.. Esini de ayrintili sekilde anlatip kotuleme..Bilmiyorum yani bişeyin düzeldiği yok ki
Yine bir süre sonra aynı şeyler olsun istemiyorum
Yok zaten ayrıntı anlatmıyorum anlatsam roman olurArtisini eksisini iyi dusun ve bu donemde gercekten guvendigin bi iki insan disinda bu konuyu konusma derim.. Yayildikca sen huzursuz olursun.. Esini de ayrintili sekilde anlatip kotuleme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?