Boşanıyoruz galiba

Bazi bayanlardan aşırı tepki görmüşsünüz.Şaşırdım ve sayfanızı inceledim.Acaba neden bu kadar tepki görmüş olabilirsiniz diye.Aman Allah ım.eşinize acıdım doğrusu.Bence derhal pskilojik yardim almalısnz.Takıntılı bir yapınız var.biraz sakin olmayi deneyin çok fevrisiniz.

Yeni miyim eski miyim üyelik tarihimden görebilirsiniz. Ama zaten üzgün bir kadına of sıkıldım senden yazmanız komik geliyor. Lorena olduğunu da öğrenciye silgi verme olayını da biliyorum merak etmeyin.

Çok bilgilisiniz görüyorum ancak ben siz diye hitap ederken sizin bana sen demeniz hoş değil. Bu arada "çekincemde" değil "çekincem de" olmalı. Size iyi geceler dilerim.

Yeni miyim eski miyim üyelik tarihimden görebilirsiniz. Ama zaten üzgün bir kadına of sıkıldım senden yazmanız komik geliyor. Lorena olduğunu da öğrenciye silgi verme olayını da biliyorum merak etmeyin.

Yazdırmasın efendim sıkmasın. Ayrıca avukat mısınız sormak istedim ?

Lutfen akademisyen demeyin o kdr insanlık ustu bir durum ki bu.. yorumlar gittikçe komiklesiyor.
Elif senin buradan alabileceğin tek şey sinir bozukluğu olur.
Aile terapistine gitseniz iyi olur aslında. Üçüncü profesyonel bir gözden ilişkinizi ve kendini görürsün.

pekii.
beraber oturunca espiri yapıp gülünce karşılıklı sohbet edince ne oluyor elif.
flört mü etmiş oluyolar ki bu tabir akrabalar sözkonusu olduğu için ne kadar irrite edici durdu bak.yazarken ben rahatsız oldum.
insan akrabaları ile gülüp konuşup şakalaşamaz mı.
sen erkek akrabalarınızla oturup konuşmazmısın.
eşin konuşma adabını mı bilmiyor .
ne yapıyor konuşurken.çok mu laubali.sarkıyor mu flört mü etmeye çalışıyor nedir yani.
bak bunu hiç açıklamıyosun.
eşim konuşmasın da konuşmasın dedin kaldın.
ama içeriği nedir bu konuşmanın açarmısın biraz.
bi de tek kriterin bu mu.akrabaları ile emsafeli olunca hallolacak mı mesele.

Bence once bir kendiniz psikiyatra gidin.Sorun sizde de onda da olsa tolere edebilmek sizin elinizde ve bunun icin size yol gosterecek olan bir doktor .
Kendinizi toparlayin işinize gidin ,annenizde degil ,evinizde kalın .Dışarda dolaşin .
Akli başında bir arkadaşınizdan destek alın.

Asıl ben sana acıyorum tek yaptığın şey gelip burada saçma sapan yorumlar yapmak aklına geleni sallamak.
Ayrıca konularım sana abuk sabuk gelmemiş olacak ki ayrılamıyosun buradan.
Senin gibi burada amacı farklı olan hasta insanlara cevap vermycem artık

Duygusal zeka ve mantıksal zeka çok çok farklı şeyler. Ikisini aynı potaya sokup akademisyen olmasını eleştirmek bana da çok uc geldi. Valla üniversite hayatım boyunca çok obsesif Hocalar gördüm, karısını döven-aldatan profesorler duydum.
Konu sahibi de takıntılı bir eş olabilir, Bu onun kötü bir akademisyen olacağı anlamına gelmez.

Konu dışında herşeye bir yorumları var bazı arkadaşların

Ben her önüne gelen değilim burada iş hayatımı anlatmadım ki ben bana akademisyen denir mi denmez mi bilesiniz

Yazdırmasın efendim sıkmasın. Ayrıca avukat mısınız sormak istedim ?
Zorla mı yazdırıyorum ya

İşte bunu anlamak için de bi zekaya sahip olmak şazım çok haklısın

Bilmiyorum yani bişeyin düzeldiği yok ki
Yine bir süre sonra aynı şeyler olsun istemiyorum
Artisini eksisini iyi dusun ve bu donemde gercekten guvendigin bi iki insan disinda bu konuyu konusma derim.. Yayildikca sen huzursuz olursun.. Esini de ayrintili sekilde anlatip kotuleme..

Konu sahibinin ūstūne neden bu kadar gidildigini anlamiyorum..baziları resmen kızı stres topu yapmıslar...istemeyen yorum yazmasın ...hakarete vardırmış bazilari olayları..kimbilir bu kisiler kendi hayatlarinda ne kadar sorunludur acaba..buraya gelip ben yaparim ben ederim asarim keserim demek kolay tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…