Boşanıyoruz...Hersey bitti.

guzelimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
3.990
426
163
Offfffffff kızlar o kadar kötüyüm size anlatamam.Ruh halim o kadar farklı aglamak istiyorum gözümden yas akmıyor.
10 yıllık askım,....evliligim bitti.Pazartesi-salı karşılıklı bosanma davası için başvuruyoruz...Tek basıma oturuyorum,düşünmekten kafayı yiyecegim.
KIZLAR EŞİMLE BARIŞTIK.30 SAYFALARDAN İTİBAREN OKUYABİLİRSİNİZ.
YORUM YAPAN VE OKUYAN HERKESE COK TESEKKÜR EDERİM.
TESEKKÜRLERRRR.

Son düzenleme:
Hakkınızda hayırlısı olsun. Boşanma dönemi biraz sıkıntılı geçiyor malesef.
Aileniz size destek oluyor mu bu konuda?

Hakkınızda hayırlısı olsun. Boşanma dönemi biraz sıkıntılı geçiyor malesef.
Aileniz size destek oluyor mu bu konuda?

Ailemin hiçbişeyden haberi yok ki....Kalpten rahatsızım.Evde tek basımayım kendimi çok yanlız hissediyorum.Eşimle tartıştık...Ve bitti hersey sonsuza dek bitti.Annem hasta fenalaşır,üzülür arAyamadım ailemi......Bu sefer hersey bittii.

Bu kadar kolay mi 10 yili silip atmak ? Karsilikli bosanma davasi aciyoruz diyorsunuz peki ayrilcak kadar buyuk mu aranizda sorun

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Yanınıza çağırabileceğiniz komşunuz yada akrabanız yok mu?
Sizde rahatsızmışsınız tek kalmayın bence.
Bu arada sorununuz ne bilmiyorum ama düzeltilemez mi?

Hersey bu kadar kolay mı ya hersey tek cümleye sıgdı.....Emek,verilen deger hepsi bitti.Eşim kalpten rahatsız oldugumu bildigi halde herseyi söyledi.Fenalaşırım diye düşünmedi bile.Bu adam benim için kapıda yatan adamdı....Aileler ailer için edilen kavgalar bitirdi evliligimizi.......

Hep sözler verildi.Hep yeni baslangıclar yapıldı.Her seferinde aynı kavgalar....Aynı tartışma.Hep benim itelememle,haklıda haksızda olsam cabalamamla geldi geldi ve bitti hersey artık.Ben tükendim.Eşimi sevsemde evlilik tek taraflı degil ki hep tek cabayla gitmiyor.

üzüldüm sizin adınıza 10 yılı bitiren ne oldu.Hakkınızda hayırlısı olsun.Kalp hastasıymışınız kendinizi üzmeyin bişey olur sonra tamam üzüleceksin kolay değil ama biraz daha soğukkanlı olmaya çalış.Düzelme şansınız yok mu??

Bana sinirle soylenmis sozler gibi geldi...
Tabi ki ne yasandigini net olarak bilmiyorum ama en azindan sadece aile konusu ise ve birbirinizi hala seviyorsaniz sakinlesince tekrar konusun...
Aileler icin kavga edilip, onlar hayatina devam ederken siz mutsuz olacaksaniz, onlar kapinin disinda birakmak gerek...
Umarim sizin icin en iyisi ne ise o olur...

Eşim cok inattır.Aileler yüzünden hep tartıştık eski konularımı okuyanlar bilir.Hep kendi ve ailesi haklıdır.Herseyde o haklı ben haksızım ona göre.Ailesi yapar söyler benim konuşmamamı ister.Ne olursa olsun saf salak olmamı ister.Ben görüşümü belirli ölçüde dile getiririm....Hep maddi anlamda aile yüzünden tartıştık...Ben hep sorunlu gösterilmekten yoruldum.

Konularını bilmiyorum ama ilk söylediğin cümle benim biten evliliğimin de özeti gibi..
Seni anlayabiliyorum. Tek taraflı çaba sarfedilen bir evlilik belli bir zamandan sonra çekilmez hale geliyor.

Peki bir süre ayrı kalsanız nasıl olur? Hatalarını anlar belki eşiniz? Hemde sizde sakin kafayla düşünmüş olursunuz.

Artık yok.İstemiyorum beni düşünmeyen adamla aynı yastıga bas koymak istemiyorum.Beni önemsemeyen,sen ne söylersen söyle ben kendi bildigimi okurum diyen birinle evli kalmak istemiyorum artık.

Hayirlisi olsun kendinizi cok uzmeyin lutfen imkansiz biliyorum ama rahatszmissiniz ilaclariniz varsa alin lutfen

Canim ofkeyle aldiginiz bir karar okadar kolay degil bi anda bosanmaya karar vermek ,sakin ol bu gercek olmayacak

Bu bencillik hakikaten sinir bozucu, yipratici...
Hic mi duzelme olmadi, en ufak ilerleme bile mi?

Bu kadar kolay mi 10 yili silip atmak ? Karsilikli bosanma davasi aciyoruz diyorsunuz peki ayrilcak kadar buyuk mu aranizda sorun

Benim için 10 yıl degil 1 yıl bile olsa hiçç kolay degil.TÜKENDİM ARTIK.Herseyde sorunlu ilan edilmekten,fikir sorar cevap veririm.Cevabımı begenmez pskiyatriye git sen der.Kalbimden fenalaşırım yatar uyur.O hasta oldu mu ben sabaha kadar basını beklerim.Ailesine hakkımı helal etmiyorum ama.....Biz cok zor sartlarda evlendik.Herseyimizi kendimiz yaptık,yeri geldi 1 dilim ekmegi paylastık,hep sevdim peşinden ayrılmadım onu memnun etmek için herseyi yaptım....Elimde ne var koca bir sıfır.

Canim ofkeyle aldiginiz bir karar okadar kolay degil bi anda bosanmaya karar vermek ,sakin ol bu gercek olmayacak

Gülcanım oldu artık.Bu sefer gercekten bitti.Bana benim dedigimden cıkmıcaksın ben ne dersem o.Kabul etmiyorsan işine gelmiyorsa babanın evine git deme hakkını vermiyorum.Her sinirlendiginde kovalıyor.Ben neyin ya mal mı?Köpegim var benim kızdım mı ona 1 hafta küser bana.Hayvan bile kovalandı mı gurur yapıyor....Bıktım,tükendim,yoruldummm.İtelemekten yoruldum.

Bu bencillik hakikaten sinir bozucu, yipratici...
Hic mi duzelme olmadi, en ufak ilerleme bile mi?

Her tartışmada hep kendi haklı.Son tartışmamız kv kredi çek bana dedi.O da güzelim babasına kredi cekti.Ödemedi kp üstüme kaldı dedi.Kv eşime oglum biz sana kp gibi borc bırakmayız dedi.Eşimde cekemem dedi.
Kızdım kv dedigi lafa eşim sen bana bak yemin ederim çekmicem benim çekcek durumum mu var bilmiyor musun sen bana bak onlara degil dedi.
Konu kapandı sözüne güvendim.Aradan 20 gün gecti.Kv görümce hergün aradı.Bizim ki anlaşmış maas bordrısu almış.
Bana sakin sakin bulamadılar parayı diyor..Ee yani dedim.Babam tefeciden para almasın diye ben cekcem dedi.
Ne dülünüyorsun dedi.Dedim sen bana söz verdin hani sözün?Onlar benim ailem dedi.SEN NE DERSEN DE BU KREDİ CEKİLCEK,BENİM DEDİGİM GECERLİ DEDİ.Benim fikrime deger vermiyorsan niye soruyorsun dedim.Ne tepki vercegini merak ettim dedi.İşine gelmiyorsa cek git dedi.Gitmesi gereken biri varsa ben degik sensin dedim.

Ben mantardan türemedim ki.Babama para cektim,babam ödemedi günlerce agladım,üzüldüm.Haklıydı belki babam ödemedi çünkü.Ben elim kolum baglı oturdum....Benim ailem,senin ailen evlilige girdi mi hayır gelmiyor.Bizdede durum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…