Hakkınızda hayırlısı olsun. Boşanma dönemi biraz sıkıntılı geçiyor malesef.
Aileniz size destek oluyor mu bu konuda?
Ailemin hiçbişeyden haberi yok ki....Kalpten rahatsızım.Evde tek basımayım kendimi çok yanlız hissediyorum.Eşimle tartıştık...Ve bitti hersey sonsuza dek bitti.Annem hasta fenalaşır,üzülür arAyamadım ailemi......Bu sefer hersey bittii.
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Yanınıza çağırabileceğiniz komşunuz yada akrabanız yok mu?
Sizde rahatsızmışsınız tek kalmayın bence.
Bu arada sorununuz ne bilmiyorum ama düzeltilemez mi?
Bana sinirle soylenmis sozler gibi geldi...
Tabi ki ne yasandigini net olarak bilmiyorum ama en azindan sadece aile konusu ise ve birbirinizi hala seviyorsaniz sakinlesince tekrar konusun...
Aileler icin kavga edilip, onlar hayatina devam ederken siz mutsuz olacaksaniz, onlar kapinin disinda birakmak gerek...
Umarim sizin icin en iyisi ne ise o olur...
Hep sözler verildi.Hep yeni baslangıclar yapıldı.Her seferinde aynı kavgalar....Aynı tartışma.Hep benim itelememle,haklıda haksızda olsam cabalamamla geldi geldi ve bitti hersey artık.Ben tükendim.Eşimi sevsemde evlilik tek taraflı degil ki hep tek cabayla gitmiyor.
üzüldüm sizin adınıza 10 yılı bitiren ne oldu.Hakkınızda hayırlısı olsun.Kalp hastasıymışınız kendinizi üzmeyin bişey olur sonra tamam üzüleceksin kolay değil ama biraz daha soğukkanlı olmaya çalış.Düzelme şansınız yok mu??
Eşim cok inattır.Aileler yüzünden hep tartıştık eski konularımı okuyanlar bilir.Hep kendi ve ailesi haklıdır.Herseyde o haklı ben haksızım ona göre.Ailesi yapar söyler benim konuşmamamı ister.Ne olursa olsun saf salak olmamı ister.Ben görüşümü belirli ölçüde dile getiririm....Hep maddi anlamda aile yüzünden tartıştık...Ben hep sorunlu gösterilmekten yoruldum.
Bu kadar kolay mi 10 yili silip atmak ? Karsilikli bosanma davasi aciyoruz diyorsunuz peki ayrilcak kadar buyuk mu aranizda sorun
Canim ofkeyle aldiginiz bir karar okadar kolay degil bi anda bosanmaya karar vermek ,sakin ol bu gercek olmayacak
Bu bencillik hakikaten sinir bozucu, yipratici...
Hic mi duzelme olmadi, en ufak ilerleme bile mi?
Hayirlisi olsun kendinizi cok uzmeyin lutfen imkansiz biliyorum ama rahatszmissiniz ilaclariniz varsa alin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?