Boşanıyoruz...Hersey bitti.

öncelikle hakkınızda hayırlısını diliyorum.. 10 yıllık aşkı ne bitirir diye aklıma soru geldi.eğer özel değilse paylaşır mısın?

konu açmasını bilsem 10 yıllık aşkı hatta 12 yıllık aşkı neler bitirir anlatacam ben de ama açmasını bilmiyorum yardımcı olur musnuz ben de başımdan geçenleri anlatmak ve sizlerden fikir almak istiyorum.Arkadaşım senin de Rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum onca emeğin hiçe sayılması görülmemesi ...

acacagın bölümü tıkla örn;(derdim var) ı tıklarsın,ordan yeni konu ac dersin

Allah razı olsun.Allah sizinde yardımcınız olsun.....

Çok fevri davranmışsın bu yoldan çoğunluk geçiyor , başka adamdada başka sorunlar çıkacak, adamın iyisini bulamazsın ,keskin sirke küpüne zarar verirmiş

Adamın iyisini aramıyorum zaten.Eşimin beni anlamasını istiyordum.Eşim hep anlıyorum derdi ama hiç anladıgını hissetmedim ben....

Kızlar tesekkür ederim umarım hakkımda hayırlısı olur.Biliyorsunuz bizim toplumumuzda genc,bakımlı olmak ve dul kalmak cok zor.Ama ömrümü tüketmiycem artık.Bu genç yasımda bir sürü rahatsızlıgım var..... (( alıntı yapabildikçe cevap yazmaya calışıyorum.

Gülcanım dedim ya tek taraflı olmuyor.Anana,babana cocuguna duydugun sevgi karşılıksızdır ama eşine diger insanlara verdigin deger karşılıklıdır....Tek taraflı gitmiyor.Cok konuştum,dilegimi istedigimi anlattım...1 hafta degişti.Kv,kp,görümce işin içine girince hep degişti hersey...Sorun sorun.Bıktım artık...Kalbimin kötü oldugunu,bugun bayıldıgımı hastahaneye kaldırıldıgımı biliyor ama ne oldu askım deyip gelmedi bile...Tartıştı ve bitti dedik o kadar Tartışmaya bile devam etti.Ben neyim ya???

senin sağlığını düşünmüyosa yol ver gitsin ya sonradan eminim gelir kapına yalvarır , dönme geri. seni hak eden başkasını bulursun , bulmak zorundada değilsin aslında takıl hayatını yaşa. 1 tanecik ömrün var ne olursa olsun kimse için bunu harcamamalısın. aşıktınız belki ama sana bu şekilde davranıyosa , sen yapıcı olmaya çalışmışsın kafasını çalıştırıp emeklerini görseydi kendi kaybetmiş. nafakanı al bak keyfine. nafaka almazsan ailesinin ekmeğine yağ sürmüş olursun.

İyi de, senin baban paranın üstüne yattı diye kendi ailesine yardım etmeyecek mi bu adam?
Dedikodu yapmak daha doğrusu, rencide etmek doğru mu bilmiyorum.. Ama yanlış da diyemeyeceğim.. Ortada kazıklanmak diye bir durum var..

Siz mantardan çıkmadıysanız, o da çıkmadı..

Kalbim seviyorsun diyor ama mantıgım bırak ne sevgisi diyor.Mantıgıma göre hareket etmedim ve hep duygumla davranarak hep kaybettim....Saglıgımı,askımı,iyi bir hayatı,meslek secimimi herseyi mi....Hasta oldum dr gittim niye aramadın beni dedim,insan bir arar merak eder 5 dk ayırır dedim.İşim cok yogunduda hem kötü bişey olsa duyulurdu dedi bana....Bu kelimesi hiç aklımdan çıkmadı........Bilmiyorum aile yüzünden tartıştık bu kavgamızda ama eşim çok yüzeysel düşünüyor bu da beni hep üzdü.Sabrettim bişey degişsin diye bekledim.Bunlar degişti bir dönem geldi cok ilgili aile işin içine girince hep tersi oldu.

Artık yok.İstemiyorum beni düşünmeyen adamla aynı yastıga bas koymak istemiyorum.Beni önemsemeyen,sen ne söylersen söyle ben kendi bildigimi okurum diyen birinle evli kalmak istemiyorum artık.

hakkınızda hayırlısı bundan sonra mutlu olursunuz inşaallah

Ya kızlar ya tüm sayfaları okumuyorsunuz okumamaktada haklı olabilirsiniz vakit olmayabilir....
Kazıklanma nerde var??Kazıklanma dediginiz babamın borcu üstüne bırakmasıysa eşimin aileside dünya kadar borc bıraktı ve ödedik.Babam para bulmaya calışırken banane ya deyip konuştu benle tartıştı.Şimdi ne hakla onlar benim ailem diyor.Ötekiler ne benim için?Hem eşim yemin etti benim söyledigime bak ben cekmiycem dedi.Sonra onlar benim ailem....eee ne oldu gün oldu devran döndü aynı durum onlarında basına geldi.Aile oldu.....

Walla cocugun yoksa bu kadar haksızlıga dayanabılırsen dayan
Herkes bi empati kursun konu sahıbının önceki konularını okusun
Kadın burda ilgiszlıkten saygı gormemekten deger verılmemelten daha cok yakınıyo
Bak gılum bnm arkadasım var aynı besıkte uyuduk yerı geldı belki aynı kasıkta. Yemk yedık
Ewlendı birde cocugu war 16 aylık
Serefsz kocasının aılesının yapmadıgı pîslk kalmadı daha bu gece babama gıtcem dıyıp babasına gıtmedıgın ögrendık
Deger vermıyo karısına senın kı gıbı bnm aılem bnm aılem dıyıp duruyo
Arkadasım cıkıp gıtcek kızı önnde tas duwar cocugu olmasa bırakıp gıder
Sana gelince 10 senelk ask demışsin
Ahh biz kadınlarda hep bu saflık salaklık war
Ewlenınce anlatsın ask olup olmadıgını
Hani saygı hani deger hani ask nerde
Sen kalp hastasısın o öküz kocan kötü bişi olsa duyarmısmıs
İşte bu hayat böle acımasızken koca hayatın karsısında sen küçück insan sana kımse acımaz
İyi düşün tasın boşanmak ayıp degıl gunah degıl hak
Böle isyan edıcene kafan rahat oldun şükret
Anlayıssız biri ile uasamak zor
Hakkında hayırlıdı olsun
Hep duygularımla hareket ettim demişssn demkki yanılmışsın canm
Biraz aklını kullan gözünü seweyim
Geçip kenarlara aglama öle mazlum durma
Dik dur o aptal kocan düşünsn seni kaybedecegi için
Sen saglam bas
La havle cek
Ya sabır cek
Zamana bırak ve zamn ne gerektırıyosa onu yap
Duygusal davranma yoksa coook konu acarsın canm
Eşine hakaret ettım biraz sma arkadadım olayı senn olayın gidip bnmkinî bogazlıcam

geceleyin okudum baya üzüldüm haline Güzelim Allah sana sabır versin ve yar yardımcın olsun canım bence boşanmadan önce bi kere daha düşünün bi yuva kolay kurulmuyo sonunda ikinizde pişman olabilirsiniz canım biraz zaman tanıyın kendinize şu anda çok sinirlisiniz sakinleşin biraz ama sen çok haklısın düştüğün durumlar çok zor bu arada sağlığınada çok dikkat et herşey yerine gelir ama sağlık gelmez canım

Diger konulari bilmiyorum, mutlaka bu kadar dolmaniza sebep olan konular vardir ama bu anlattiginiz konuda ben de ailemin ihtiyaci olsa esimin onayina sunmam, ceker veririm parayi ama sizinle paylasmasi lazim orasi ayri...

Babanız istemedende olsa sizi çok zor durumda bırakmış. Eşinizde ilk fırsatta ailesine anlatmış.
Aileside üzerine gitmiş, kullanmış bu kozu belliki.
Eşinizde meyilliymiş zaten ailesine uymaya. Benim anladığım bu. Durumunuz zor Allah yardımcınız olsun.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

ailelerimiz önemlidir ama kurduğumuz yuvaya ailemizi de yok saymamız lazım. bu bakımdan benim ailemin ihtiyacı olsa ikiletmemem söylemem gider çekerim lafları yuvayı yok saymaktır. ailemiz nasıl hayatlarını kendileri yaşıyorsa biz önümüze bakmalıyız yani kendi ailemize geleceğimize çocuklarımıza...

uzatmamayım..

söyleyenecek şey siz de bitmiyor. Ödemeleri yapacaklarmıymış.. yapmama durumları varmı? o zaman keşke ayrılmayı düşünseydiniz.. o zaman hiçbir pişmanlık olmaz gibi gelirdi. kararınızın yani boşanmanızın arkasından kurtuldum diye düşünebilirsiniz.. ama derseniz ki eşim çok alıyor. işte onlar vermese de bu eşime maddi anlamda bize yansımaz.. belli olmaz.. diyecek sözüm yok..

hakkınızda hayırlısı olsun.. sürekli yıpranmaktansa adını koymak daha iyidir.. yani her bitiş bir başlangıçtır zaten..

ama inşallah aranızdaki sorunları halledersiniz . yuva kolay kurulmuyor. bir de böyle başkalarının yüzünden yıkılan yuvalar ise daha kötü. daha can yakıyor.. yani sürekli canınız acıyor zaten..

karşılıklı konuşup umarım ikinizde doğru yolu bulursunuz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…