öncelikle hakkınızda hayırlısını diliyorum.. 10 yıllık aşkı ne bitirir diye aklıma soru geldi.eğer özel değilse paylaşır mısın?
konu açmasını bilsem 10 yıllık aşkı hatta 12 yıllık aşkı neler bitirir anlatacam ben de ama açmasını bilmiyorum yardımcı olur musnuz ben de başımdan geçenleri anlatmak ve sizlerden fikir almak istiyorum.Arkadaşım senin de Rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum onca emeğin hiçe sayılması görülmemesi ...
ben eminim ki siz boşandıktan sonra ve kendi ayaklarınızın üstündeki durduktan sonra şu anki hayatınızdan daha mutlu olucaksınız hakkınızda hayırlısı olsun
konu açmasını bilsem 10 yıllık aşkı hatta 12 yıllık aşkı neler bitirir anlatacam ben de ama açmasını bilmiyorum yardımcı olur musnuz ben de başımdan geçenleri anlatmak ve sizlerden fikir almak istiyorum.Arkadaşım senin de Rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum onca emeğin hiçe sayılması görülmemesi ...
acacagın bölümü tıkla örn;(derdim var) ı tıklarsın,ordan yeni konu ac dersin
Çok fevri davranmışsın bu yoldan çoğunluk geçiyor , başka adamdada başka sorunlar çıkacak, adamın iyisini bulamazsın ,keskin sirke küpüne zarar verirmiş
ne kadar zorlandım bu sitede ya :) o bölümler nerde acaba ?
Benim için 10 yıl degil 1 yıl bile olsa hiçç kolay degil.TÜKENDİM ARTIK.Herseyde sorunlu ilan edilmekten,fikir sorar cevap veririm.Cevabımı begenmez pskiyatriye git sen der.Kalbimden fenalaşırım yatar uyur.O hasta oldu mu ben sabaha kadar basını beklerim.Ailesine hakkımı helal etmiyorum ama.....Biz cok zor sartlarda evlendik.Herseyimizi kendimiz yaptık,yeri geldi 1 dilim ekmegi paylastık,hep sevdim peşinden ayrılmadım onu memnun etmek için herseyi yaptım....Elimde ne var koca bir sıfır.
senin sağlığını düşünmüyosa yol ver gitsin ya sonradan eminim gelir kapına yalvarır , dönme geri. seni hak eden başkasını bulursun , bulmak zorundada değilsin aslında takıl hayatını yaşa. 1 tanecik ömrün var ne olursa olsun kimse için bunu harcamamalısın. aşıktınız belki ama sana bu şekilde davranıyosa , sen yapıcı olmaya çalışmışsın kafasını çalıştırıp emeklerini görseydi kendi kaybetmiş. nafakanı al bak keyfine. nafaka almazsan ailesinin ekmeğine yağ sürmüş olursun.
Artık yok.İstemiyorum beni düşünmeyen adamla aynı yastıga bas koymak istemiyorum.Beni önemsemeyen,sen ne söylersen söyle ben kendi bildigimi okurum diyen birinle evli kalmak istemiyorum artık.
İyi de, senin baban paranın üstüne yattı diye kendi ailesine yardım etmeyecek mi bu adam?
Dedikodu yapmak daha doğrusu, rencide etmek doğru mu bilmiyorum.. Ama yanlış da diyemeyeceğim.. Ortada kazıklanmak diye bir durum var..
Siz mantardan çıkmadıysanız, o da çıkmadı..
hakkınızda hayırlısı bundan sonra mutlu olursunuz inşaallah
Her tartışmada hep kendi haklı.Son tartışmamız kv kredi çek bana dedi.O da güzelim babasına kredi cekti.Ödemedi kp üstüme kaldı dedi.Kv eşime oglum biz sana kp gibi borc bırakmayız dedi.Eşimde cekemem dedi.
Kızdım kv dedigi lafa eşim sen bana bak yemin ederim çekmicem benim çekcek durumum mu var bilmiyor musun sen bana bak onlara degil dedi.
Konu kapandı sözüne güvendim.Aradan 20 gün gecti.Kv görümce hergün aradı.Bizim ki anlaşmış maas bordrısu almış.
Bana sakin sakin bulamadılar parayı diyor..Ee yani dedim.Babam tefeciden para almasın diye ben cekcem dedi.
Ne dülünüyorsun dedi.Dedim sen bana söz verdin hani sözün?Onlar benim ailem dedi.SEN NE DERSEN DE BU KREDİ CEKİLCEK,BENİM DEDİGİM GECERLİ DEDİ.Benim fikrime deger vermiyorsan niye soruyorsun dedim.Ne tepki vercegini merak ettim dedi.İşine gelmiyorsa cek git dedi.Gitmesi gereken biri varsa ben degik sensin dedim.
Babanız istemedende olsa sizi çok zor durumda bırakmış. Eşinizde ilk fırsatta ailesine anlatmış.Ben mantardan türemedim ki.Babama para cektim,babam ödemedi günlerce agladım,üzüldüm.Haklıydı belki babam ödemedi çünkü.Ben elim kolum baglı oturdum....Benim ailem,senin ailen evlilige girdi mi hayır gelmiyor.Bizdede durum böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?