Boşanıyoruz...Hersey bitti.

bazı şeyler tükendi mi telafisi olmuyor.. sen elinden gelen çabayı göstermişsin ama karşındaki insan seni gözden çıkarmış. bir gün o da çok pişman olacaktır inan bana, çünkü sevgi kolay bulunmuyor. ama o zaman iş işten çoktan geçmiş olacak. sen en doğru kararı verdin. gözyaşına üzüntüne kayıtsız kalan bir insanla daha fazla ömürünü tüketme. inşallah bu zor zamanları en az yarayla atlatırsın dilerim.

Deger verilmemek,kaile alınmanak,herseyde haksız görülmek,kovalanmak cok cok cok agır geliyor bana.Evden işe,işten eve gider gelir.Her istedigimi yapmaya calışır.....
AMA BEN SORMADAN seni seviyorum demez eskiden derdi.Hep haklıdır kendince....Manevi anlamda ne zaman ona ihtiyacım olsa yanımda yoktur.Bişey için üzülüp agladım mı beni sakinleştirnek yerine aglama benim sinirimi bozma der....Ben hala sevgiden nasıl bahsediyorum anlamadım.Her kavgada aglar üzülürdüm.Bugun gözümden tek damla yas akmıyor kızlar...

Evet gözden cıkarmış cok dogru söylüyorsun.Biz hep ailelerimiz yüzünden tartıştık,evliligimizi saglam temeller üzerinde tutalım,bana her seferinde kapıyı gösterme.Sonrada sinir anında oldu deme.Sen beni ben seni yıpratmak istemiyorum dedim.Ne cevap verdi bana sen artık yıpratma kendini dedi cıktı işin içinden.O kadar cümleden bunu cekti aldı.Kendini yıpratma sen o bu... ÖFF PATLIYACAGIM.

Ahh ahh Kendimi okudum sanki.

Tüh işin bu noktaya gelmesine üzüldüm ,hep aileler yüzünden,bu yeni evlilerin peşini bırakmıyorlar para,para umarım barışırsınız

Bana sevmeyi eşim ögretti.Eşimle cok güzel bir ask yasadım.Yasadım diyorum çünkü askerden sonra hersey degişti...Kendimide dönüp bakıyorum benimde hatam var yok degil.Ben öyle pasif biri degilim düşündügümü dile getiririm belirli ölçüde.Haksızlıga hiç gelemem.Eşim benden ne olursa olsun her konuda susmamı bekledi.Ben susmadım.Sinirliysem 1 gün sonra konuştum ama konuştum yani....Bu karardan sonra beni çok zor günler bekliyor.:26:

canım kendin diyorsun sevmeyi esimden ögrendim diye ask zaten en fazla 2 yıl süren bi durum gerisi sevgii olarak devam ediyor benim anladıgım aileler yüzünden sizin aranız acılmış sevginiz azalmış hep bu yüzden sorunlar ama bunlar asılacak seyler canım bana inan

Bakın ne güzel söylemişsiniz;" siz mantardan türemediniz ", babanız zor durumda kalınca ona kredi çektiniz, üstelik ödemedi ve siz ödediniz.
Aynı şey eşiniz için geçerli olduğunda neden kabullenemediniz?
Haklı eşiniz babası tefeciden mi alsın parayı?
Onun ki baba değil mi?

Evet evette biz birbirimize cok sans verdik.Olmuyor artık.Ben ne istedigimi,ne düşündügümü hep söylüyorum.Tamam denilip hep tersi oluyor.Hep basladıgımız noktaya geri geliyoruz.Hep suclu ben ilan ediliyorum.Cok bunaldım artık.Kalp hastası olmamın nedeni eşim.Bunu bile bile beni hala üzüyor....Evlilik ne için var birbirini anlamayınca???İlk tanıştıgımızda eşim babasına baba demiyordu.Konuşmuyordu benim sayemde barıstı bir aile olmayı becerebildiler.Eşimi hep sokaklara atmışlar....Şimdi hersey degişti.Ailesini tabi düşüncek ama beni kırmadan,üzmeden.....Ama artık bünyem kaldırmıyor.Kalbim daha önce durdu....Keske hiç müdahale edilmeseydide hersey bitip gitseydi....Cok icim acıyor.Cok kırgınım.

sans verdiniz ama bu sorunları nasıl cözeriz konustunuzmu? sen deger verilmek düşüncelerine saygı duyulmak ,hastalandıgında ilgi görmek yani bunlar kısacası sevilmek istiyorsun...evlilik ne icin var birbirini anlamayınca ?demişsin dogru birbirinizi anlamak anlatmak için çabalamalısınız ...sen yeterki iste huzur istee...kırgınlıkların cok normal o kadar söz hakaret ama güçlü ol bu problemi nasıl çözerim düşün sana özelden yazacam

Bu sefer sanmam aile yüzünden duymadıgım laf kalmadı.

Bence esinizi biraz zaman geçince arayin avukata gitmeden birgundisarida buluşun evde konusmayin sesler yükselmesin... Ama basta söyleyin ben barismak için gelmeyecegim sadece konuşmak istiyorum konusup herşeyi kapatalim ki tekrar yüzeye cikip bizi uzmesin icimizi dokelim bitsin böylelikle diyin..

Güzelce giyinin gidin karsisina oturun... Kendi acinizdan asla suclamadan sadece ne yasadgnizi nasil bu hale geldiginizi asla suclamadan anlatin iyi kotu hislerinizi sakince dökün ...

Sonra da hakkimizda hayirlisi olsun diyip kalkin ve sessizliğe çekilin... Asla aramayin sormayin dusunsun tasinsin eger ki dönerse artik net kurallar koyup yola devam etmeyi denersiniz...

Eğer boşanmayi yine isterse de hakkinizda hayirlisi olsun.. Ama sakin boşanmayalim demeyin yoksa kat ve kat eziyet edecektir

Çok fevri davranmışsın bu yoldan çoğunluk geçiyor , başka adamdada başka sorunlar çıkacak, adamın iyisini bulamazsın ,keskin sirke küpüne zarar verirmiş

öyle deme canım allah sağlık sihat versin gerisi önemli değil.. sen bıraz olsun sakinleşmeye çalış hakınızdada herşeyin hayırlısı olsun hakınızda

Canım sen benim eski konularımada yorum yapmış biri olarak nasıl böyle bir yorum yaptın anlayamadım dogrusu....
Evet ben cektim kredi kalan kredi üstüme kaldı.Ödemedi babam.Eşim milyon tane laf etti,babamı rezil etme kampanyasına basladı bunları okumuşsundur...Ben babama mesaj attım bu yüzden arada kaldıgım için.Babam beni aramaz oldu bunun için üzüldüm....Benim babamda tefeciden para aldı ben hiçbişey yapamadım.Elim kolum baglı oturdum.Eşim herkes hak ettigini yasar alsın banane dedi.
Şimdi sana soruyorum bu kadar laf etmiş biri,kendi ailesine nasıl yardım eder??Daha önce bircok yardım edildi hepsi bize kaldı.Bu kadar laf etti bana söz verdi sonra kendi bildigini okuyor benim ailem diyor.Benim neyimdi babam????

Bu konuyu okuduğum kadarına yorum yapmıştım.
Şimdi hatırladım diğer konunuzu.
Eşinizin babanızın dedikodusunu yapması çok çirkindi.
Alttan almayın bence,kendi düşünsün yaptıklarını.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Daha öncede dediginizi yaptım.Konuştuk,anlaştık sonuç hüsran.Bizim sıkıntımız eşimin verdigi sözlerin tam tersi davranması.Bir şeye bir gün kara bir gün ak demesi...Bunu cözemedik... ....Onun istegide benim hiç ama hiç konuşmamam.Sadece ev,yemek,....bunlar için konuşmamı bekliyorum.Ben olaylardan etkilensemde susup sesiz kalcam o her lafı etcek onu istiyor hep....
EMA BASKA ADAM DİYE DÜŞÜNEREK YOLA HİÇ ÇIKMADIM.ÇEVREMDE GÖRDÜGÜM ÖRNEKLER 2. Hep aynı farklı huylarından cekenler var.

ben eminim ki siz boşandıktan sonra ve kendi ayaklarınızın üstündeki durduktan sonra şu anki hayatınızdan daha mutlu olucaksınız hakkınızda hayırlısı olsun

öncelikle hakkınızda hayırlısını diliyorum.. 10 yıllık aşkı ne bitirir diye aklıma soru geldi.eğer özel değilse paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…