- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
bazı şeyler tükendi mi telafisi olmuyor.. sen elinden gelen çabayı göstermişsin ama karşındaki insan seni gözden çıkarmış. bir gün o da çok pişman olacaktır inan bana, çünkü sevgi kolay bulunmuyor. ama o zaman iş işten çoktan geçmiş olacak. sen en doğru kararı verdin. gözyaşına üzüntüne kayıtsız kalan bir insanla daha fazla ömürünü tüketme. inşallah bu zor zamanları en az yarayla atlatırsın dilerim.
Benim için 10 yıl degil 1 yıl bile olsa hiçç kolay degil.TÜKENDİM ARTIK.Herseyde sorunlu ilan edilmekten,fikir sorar cevap veririm.Cevabımı begenmez pskiyatriye git sen der.Kalbimden fenalaşırım yatar uyur.O hasta oldu mu ben sabaha kadar basını beklerim.Ailesine hakkımı helal etmiyorum ama.....Biz cok zor sartlarda evlendik.Herseyimizi kendimiz yaptık,yeri geldi 1 dilim ekmegi paylastık,hep sevdim peşinden ayrılmadım onu memnun etmek için herseyi yaptım....Elimde ne var koca bir sıfır.
Tüh işin bu noktaya gelmesine üzüldüm ,hep aileler yüzünden,bu yeni evlilerin peşini bırakmıyorlar para,para umarım barışırsınız
Bana sevmeyi eşim ögretti.Eşimle cok güzel bir ask yasadım.Yasadım diyorum çünkü askerden sonra hersey degişti...Kendimide dönüp bakıyorum benimde hatam var yok degil.Ben öyle pasif biri degilim düşündügümü dile getiririm belirli ölçüde.Haksızlıga hiç gelemem.Eşim benden ne olursa olsun her konuda susmamı bekledi.Ben susmadım.Sinirliysem 1 gün sonra konuştum ama konuştum yani....Bu karardan sonra beni çok zor günler bekliyor.:26:
Ben mantardan türemedim ki.Babama para cektim,babam ödemedi günlerce agladım,üzüldüm.Haklıydı belki babam ödemedi çünkü.Ben elim kolum baglı oturdum....Benim ailem,senin ailen evlilige girdi mi hayır gelmiyor.Bizdede durum böyle.
canım kendin diyorsun sevmeyi esimden ögrendim diye ask zaten en fazla 2 yıl süren bi durum gerisi sevgii olarak devam ediyor benim anladıgım aileler yüzünden sizin aranız acılmış sevginiz azalmış hep bu yüzden sorunlar ama bunlar asılacak seyler canım bana inan
Evet evette biz birbirimize cok sans verdik.Olmuyor artık.Ben ne istedigimi,ne düşündügümü hep söylüyorum.Tamam denilip hep tersi oluyor.Hep basladıgımız noktaya geri geliyoruz.Hep suclu ben ilan ediliyorum.Cok bunaldım artık.Kalp hastası olmamın nedeni eşim.Bunu bile bile beni hala üzüyor....Evlilik ne için var birbirini anlamayınca???İlk tanıştıgımızda eşim babasına baba demiyordu.Konuşmuyordu benim sayemde barıstı bir aile olmayı becerebildiler.Eşimi hep sokaklara atmışlar....Şimdi hersey degişti.Ailesini tabi düşüncek ama beni kırmadan,üzmeden.....Ama artık bünyem kaldırmıyor.Kalbim daha önce durdu....Keske hiç müdahale edilmeseydide hersey bitip gitseydi....Cok icim acıyor.Cok kırgınım.
Bu sefer sanmam aile yüzünden duymadıgım laf kalmadı.
Evet evette biz birbirimize cok sans verdik.Olmuyor artık.Ben ne istedigimi,ne düşündügümü hep söylüyorum.Tamam denilip hep tersi oluyor.Hep basladıgımız noktaya geri geliyoruz.Hep suclu ben ilan ediliyorum.Cok bunaldım artık.Kalp hastası olmamın nedeni eşim.Bunu bile bile beni hala üzüyor....Evlilik ne için var birbirini anlamayınca???İlk tanıştıgımızda eşim babasına baba demiyordu.Konuşmuyordu benim sayemde barıstı bir aile olmayı becerebildiler.Eşimi hep sokaklara atmışlar....Şimdi hersey degişti.Ailesini tabi düşüncek ama beni kırmadan,üzmeden.....Ama artık bünyem kaldırmıyor.Kalbim daha önce durdu....Keske hiç müdahale edilmeseydide hersey bitip gitseydi....Cok icim acıyor.Cok kırgınım.
Bakın ne güzel söylemişsiniz;" siz mantardan türemediniz ", babanız zor durumda kalınca ona kredi çektiniz, üstelik ödemedi ve siz ödediniz.
Aynı şey eşiniz için geçerli olduğunda neden kabullenemediniz?
Haklı eşiniz babası tefeciden mi alsın parayı?
Onun ki baba değil mi?
Bakın ne güzel söylemişsiniz;" siz mantardan türemediniz ", babanız zor durumda kalınca ona kredi çektiniz, üstelik ödemedi ve siz ödediniz.
Aynı şey eşiniz için geçerli olduğunda neden kabullenemediniz?
Haklı eşiniz babası tefeciden mi alsın parayı?
Onun ki baba değil mi?
Canım sen benim eski konularımada yorum yapmış biri olarak nasıl böyle bir yorum yaptın anlayamadım dogrusu....
Evet ben cektim kredi kalan kredi üstüme kaldı.Ödemedi babam.Eşim milyon tane laf etti,babamı rezil etme kampanyasına basladı bunları okumuşsundur...Ben babama mesaj attım bu yüzden arada kaldıgım için.Babam beni aramaz oldu bunun için üzüldüm....Benim babamda tefeciden para aldı ben hiçbişey yapamadım.Elim kolum baglı oturdum.Eşim herkes hak ettigini yasar alsın banane dedi.
Şimdi sana soruyorum bu kadar laf etmiş biri,kendi ailesine nasıl yardım eder??Daha önce bircok yardım edildi hepsi bize kaldı.Bu kadar laf etti bana söz verdi sonra kendi bildigini okuyor benim ailem diyor.Benim neyimdi babam????
Bence esinizi biraz zaman geçince arayin avukata gitmeden birgundisarida buluşun evde konusmayin sesler yükselmesin... Ama basta söyleyin ben barismak için gelmeyecegim sadece konuşmak istiyorum konusup herşeyi kapatalim ki tekrar yüzeye cikip bizi uzmesin icimizi dokelim bitsin böylelikle diyin..
Güzelce giyinin gidin karsisina oturun... Kendi acinizdan asla suclamadan sadece ne yasadgnizi nasil bu hale geldiginizi asla suclamadan anlatin iyi kotu hislerinizi sakince dökün ...
Sonra da hakkimizda hayirlisi olsun diyip kalkin ve sessizliğe çekilin... Asla aramayin sormayin dusunsun tasinsin eger ki dönerse artik net kurallar koyup yola devam etmeyi denersiniz...
Eğer boşanmayi yine isterse de hakkinizda hayirlisi olsun.. Ama sakin boşanmayalim demeyin yoksa kat ve kat eziyet edecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?