boşanıyoruz sanırım

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
207
323
Bursa
3 yıllık evliyim 3 yıl boyunca kavgalarımız oldu normal boyutlarda ama hiç bukadar kırılmamıştım ..
sorun şu eşim aslında anlayışlı ne istesem yapar dediğimi ikiletmez.. ama cinsel yönden aramz kötü 2 yıldır fln birşey yok sağlık sorunu nedeniylendi .. sağlığını düzelttik hala aynı.. bu gece olay patladı bi gecede kavga etmeden uyumak istiyormuş sıkılmışmışşş bi açtıı ağzınııı bir küfürler ettikii .. sinirlerim bozuldu .. başladım ağlamaya hala konuşuyor ama p.tesi gidicekmişim dava açcakmışım ne küfürler yaa onları duydukça sinirlerim tavan yaptı kriz gibi bişi yaşadım sanırım .. yatakdan kalkıyorum hemen gelio kolumdan tutuyor çeke çeke götürüyor yatağa onunla uyucakmışım haydi gidiyorum yatağa suss ağlama sesini çıkarma .. kalbime fln ağrı girdi acile gittik söylene söylene doktora götürdü oda araştırma hastanesine götürdü sonuç kas sıkışmasıymış sinirden bi nevi iğne yaptılar postaladılar şimdi yattı uyumaya .. yarın gidicem anneme diyorum ağzını acıp sesini çıkartmıyor çok sinirlerim bozuk ne yapıcam ben ya

canım sıkma canın erkeklr bazen ağzından çıkanı kulakları duymaz soyler soyler unuturlar kalplerinde bişe yoktur aslında biz bayanlar yani bende oleeyim eşim tartışırken ağır bir laf etsin acaip kırılırım sonra barışsak bile içimde büyütürüm aslında geçti gitti kavga bitmiştir boşver sende her lafa takılma sonuçta istemeden çıkan laflar eşin seni seviyo sende onu seviyorsun eminim ,evinden çıkma herşey düzelir

eşinin ruh sağlığı normal değil hem kov hem boşanmak iste hemde yanında yatmaya zorla ayyy korktum yazık sana :26::18:

hakkınızda hayırlısı olsun canım.. problemi ne Bilmiyorum ama haklısın.. sonuçta cinsellik i evlilğin olmazsa olmazı... hastalık geçti diyosun neden hala problem yaşiyosunuz o zaman ? Bi de sevgili eşin evlenmeden önce Bu cinsel rahatsızlığının farkında değil miymiş ? gerçekten cinsel Bi problemi olup da evlenenleri o kadar kınıyorum ki.. Bencilliğin daniskası.. neyse umarım herşey hallolur...

Insan öfkelenince gözü birsey görmez,öfkede mantik hele nezaket hic aramamak lazim.
Öfkeleni insan agzindan cikani duymaz bile.Bu kadin icinde erkek icinde ayni.

Erkekler farkli varliklar,helede cinsellik konusunda cok hassaslar,bu onlar icin gücün ,yeterliligin sembolü.
Belki öfkesinin nedeni kendisini size karsi gücsüz hissettiginden,size yetemedigini düsündügünden ,
sizi kaybetmekten korktugundandir.
Kendinizi esinizin yerine koyun,sevdiginiz bir esiniz var ve siz onu cinsel anlamda memnun edemiyorsunuz,
bu sizi cok üzmez miydi? Eminim cok üzerdi.
Bir karar vermeden önce,öfkeler yatistiginda olayi bir kez daha “mantikli bir bicimde”degerlendirmeyi deneyin.
Kalbinize sorun,onu gercekten seviyor musunuz,hayatinizin geri kalan kismini onunla gecirmeyi istiyor musunuz?
Eger cevabiniz “evet” ise,evlilik terapisine gitmeye deger.
Tabi bu benim düsüncem,cünkü dört duvar arasinda neler yasaniyor ve siz ne haldesiniz bilmemiz imkansiz.
Ama etrafimda gördügüm kadariyla,her evlilikte bu tür olaylar yasaniyor, mükemmel gibi görünen evliliklerde bile
ilk 5 yili icindebu ve buna benzer sarsintilar yasaniyor.
Zaten 1-5 sene evliligin en kritik zamanlari,eger sevginiz saglamsa atlatacaksiniz.
Lütfen kendinizi yipratmayin.
Dualarimizin sizinle

Sevgili EsinBanu tam da benim düşündüklerimi dile getirmiş.
Bu gibi konular sanırım her evlilikte problem yaratan olayların başında geliyor.
Biz de yeni evliyiz, ilişki sırasında zevk falan almıyorum, sonrasında da almıyorum.Eşim bunu takıyo, farkındayım ama onu yumuşatan, evliliğin ilk zamanlarında olurmuş bu gibi şeyler diyen ben oluyorum.Ben olmalıyım zaten.Kaldı ki 3 yıl da yeni sayılır aslında.
Ve arkadaşın dediği gibi cinsellik erkeklerin içinde bi güç simgesi olarak algılanıyor. Güç simgesi derken yanlış anlaşılmasın, tatmin etme anlamında söylüyorum.
Eşinizin davranışları normal değil, sanırım adam düşünmekten bu hale gelmiş.
Mazur görün, küfürler ağız alışkanlığıdır.Kırıldığınızın farkındayım.
Ama yapıcı olursanız ve biraz daha sabrederseniz kazanan siz olursunuz emin olun.

Aynısı benim arkadaşımın başına gelmişti Kocası dövmüş saçlarını kesmiş yüzü gözü mosmor olmuş kadının. Sonrada gelip bana sarıl beni sevdiğini söyle demiş. Bunlar ruh hastası resmen.

umarım hatasını anlar eşin belki özür dıler sinirden yapmıştır belkıde. bı ayrılık konusunu kafanızdan çıkarın bi yuva kolay kurulmuyo yenıden bi araya gelsenız bıle artık bı anlamı kalmaz....! sadce dua et

canım boşanmak öyle kolay değil ki bence düşünmek lazım..sağlık sorunu bu geçer sabret..şiddet yoksa ,seviyorsam,seks için evliliğimi bitirmezdim ölüm dışında her seyin çaresi var ..eşin bu konuda adım atacaktır seni kaybetmemek için..belki gururu kırıldı ...ikna edersin zamanla düzelir üstüne gitme doğal bırak belki çok söyledin o da belki korkuyor yetersizlikten...

herşey cinsellik yüzünden yani erkekler bunu çok fazla önemsiyor o konuda yetersiz kaldığının farkında bu yüzden şiddetle kendini ispatlamaya çalışıyor üstünlüğünü kaybetmemeye çalışıyor tepkileri bu yüzdendir kanımca sabret biraz daha cinsel hayatınız düzenegirene kadar onada üstünlüğünü hatırlatın egosunun tatmin olması gerekiyor ama baktınız düzelmedi kendinizi fazla yıpratmayın dünyaya bidaha gelmicez sonuçta allah yardımcınız olsun

Cogunlukla arkadaslar ayni seyleri yazmislar ben de oyle dusunuyorum.
Kuvvetle muhtemel esiniz cinselligi yasayamadigi için ve size yasatamadigi için bir bunalim belkide bir depresyon yasiyor. Sorunlarinizin temelinde bu neden buyuk rol oynuyor olmali. Esiniz sizinle iliskiye giremedigi için
tartisma cikiyor mu? veya siz imalarla falan bulunuyor musunuz? Insaniz sonucta bazen kontrolden cikabiliyoruz malum...

Bence bosanmak en kolay olani, sabredip kenetlenerek asmaya calismak ise en dogru olani... Ben ayni durumda olsam esimle konusup kendisini kotu ve suclu hissetmemesini saglar, psikolojik ve/veya fiziksel tedavi için ikna ederdim, artik hangisi gerekiyorsa. Sizin sorun ve cozumunuz tam önünüzde duruyor, o yuzden isiniz daha kolay olacaktir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…