Boşanıyoruz ve birleşiyoruz ????

Aynı nehirde iki kere yıkanılmaz.
Sorununuz neydi bilmiyorum ama imza olması imkansız. Ne siz değişebilirsiniz ne eski eşiniz,dolayısıyla bir anlamı yok.
Eşiniz baskasi ile birlikte olsa,siz hak iddia edemeyeceksiniz en basidinden. Diğer detaylara girmiyorum bile.
Çok mantıksız. Birde çocuğunuz var,zaten ayrılmışsınız alıştığı düzen bozulmuş,şimdi barışacaksinız yeni bir düzen olacak,sonra imza yok nede olsa deyip ayrıldığınızda çocuğunuz etkilenecek,birde bu yönden bakın derim.

Bence mantıklı

Sonucta eşiniz yani ne olacak ki?

Bir kadın bunu nasıl ister benim aklım almıyor. Demek 5 dklık bir imza. Niye evlendin o zaman?
Edit, hortlamış konuymuş ya..

islam dinine göre imam nikahı olması gerekli resmi nikah değil sonuçta
Ama mahkemede boşandığınız an dini nikahda düşer..
evet aynen bunu yazcaktim bende hangi devirde yaşıyoruz ya dinimiz imam nikahını sayiyo demek heryerde bangır bangır bagiriyo diyanet işleri başkanı resmi nikahinizi kiyin sonra imam nikahını kiyin diye kadınlarımız gerçekten şoka ugratiyo beni bazen sırf o imza için seni istemeyen insan imza olmadan nasıl istesin imzanın sorumluluguymus ya resmi nikahsizda o yaşadığınız zina oluyo yani dini boyutunu geçtim ama sirf sizi düşündüğüm için söylüyorum soyadını tanışmadığımız bir erkekle yaşamak istediği an gitsin sıkıldığında gelsin bahanesi nikahimiz yok ama istediğini yapmaya nikahı var anlamıyorum karar sizin sonuçta her koyun kendi bacağından asilir

Back
X