Boşanıyoruz ve birleşiyoruz ????

bence doğru değil aynısını bi akrabam yaptı önce iyi gibi gidiyordu ama sonra çok sorun oldu, kızın ailesi öğrendi mesela ve kızın babası sen ne kadar adi kişiiliksiz basit bir insansınki kızımı soyadının altında bile tutamadın demiş

bu eşinin senin yüzüne gülüp nafaka ve hiçbir tazminattan yararlanma diye yaptığı tezgah bile olabilir.
dikkaattt et derim ben.

önce boşansanız, bir süre sonra barışmaya karar verseniz, nikah kıyarsınız veya kıymazsınız sizin bileceğiniz birşey olurdu. ama, barışmaya karar verip sonra boşanmak size yaramaz, art niyeti ve planları varsa ancak eşinize yarar size söyleyeyim. bunun altında bir iş var gibi. ya nafaka vs. talebiniz olmasın diye, ya da başka birşey için istiyor gibi geldi bana. ayrıca nikahlı eşi değilseniz hiçbir sosyal haktan yararlanamayacaksınız. bir de çocuğunuz var. illa barışmak istiyorsanız boşanma davasını geri çekin derim ben. nikah 5 dakka, boşanmak uzun iş diyorsunuz da, hiçbir güvenceniz kalmayacak, sonradan kafanızı duvarlara vurursunuz.

Son düzenleme:
Merhabalar,

7 aylık ayrılık sonrası birleşme kararı aldık. Önceki konuları okuyanlar bilir, 2,5 yaşında kızımız var. Haftaya mahkeme var, anlaşmalı boşanacağız önce. Sonra ise boşanmış olarak deneyeceğiz birlikte yaşamayı. Eğer olmaz ise tekrardan boşanm sürecine girmek istemiyoruz. Evlenme dediğin 5 dakikada oluyor sonuçta..

Eğer oldu ki evlenmedik, sizce ne gibi bir sıkıntı olabilir ? aslında ben de imza atmak istemiyorum 2. kez. Böyle gitsin ne olacak ki diyorum.

resmi olarak boşanma cnm.boşanmadan deneyin.mahkemeye girmeyin.olmazsa boşanırsınız.

barışma kararını nasıl aldınız? ayrılma kararını kim vermişti?

Her şey bir imza ile şıp diye değişir mi atsan ne atmasan ne bence yapacağınız çok saçma. Birini seversin evlenirsin, kim her gün açıp da evlilik cüzdanına bakıyor ki. Hiç denemeyin derim.

resmi olarak boşanma cnm.boşanmadan deneyin.mahkemeye girmeyin.olmazsa boşanırsınız.

barışma kararını nasıl aldınız? ayrılma kararını kim vermişti?

Konu çok eski. eski konuları hortlatmayalım. En iyisi siz yeni bir konu açın çünkü içinde boşanma geçen eski konulara bakıyorsunuz sanırım.

Allah aşkına bdv anasayfada konuların ilk açılış tarihleri de yazsın lütfen ya! 2012 diyo ya el insaf!Konuları hortlatıp duruyorlar, mal gb bir de yorumları beğendim hayret birşey ya!

:KK70::KK70:ay çok güldüm..

kadın evlenmiş boşanmış bir daha evlenmiş boşanmıştır neyini merak ettiniz kaç senelik konunun acaba ?

2012 de açılmış konuyu nerden çıkartıp buluyorlar anlamıyorum? Google a yazınca mı çıkıyor yoksa sayfalarca geriye mi bakıyorlar nasıl bir şey bu?

Mobilden ta en eski sayfaya gidilebiliyor, ya da atıyorum boşanma kelimesini aratıyolardır kk arama bölümünden, ordan en eski konuyu seçiyolardır :olamaz:

Allah aşkına bdv anasayfada konuların ilk açılış tarihleri de yazsın lütfen ya! 2012 diyo ya el insaf!Konuları hortlatıp duruyorlar, mal gb bir de yorumları beğendim hayret birşey ya!

Ahahahah şirkette sesli güldüm. O kadar samimi bir mesaj ki. Çok tatlısınız.

Back
X