Boşanıyoruz ve birleşiyoruz ????

evliliğinizdeki tek sorun "evli" olmanızsa bu çözüm işe yarar.Bence ortada çocuk da var madem kopamıyorsunuz birbirinizden boşanıp birlikte aynı yaşamınıza devam edeceksiniz bu işi hiç çocuk oyuncağına çevirmeyin.Nikaha değil sorunlarınıza odaklanıp onlara çözüm bulun.allah bağışlasın, yavrunuz var.Bir yuva çok kolay yıkılır da zor kurulur.

Devlet memurları kimsenin vajina bekçisi değil, yanlış bildiğiniz şu anlaşmalı boşanıp babasından yetim maaşı bağlatanlar için geçerli. Oda baskın yapma şeklinde değil, istibarat yaparak

ne terbiyesizce bir yorum :47::47::47:
benim demek istediğimi anlayan anladı ...

boşanmak büyük hata olur.mademtekrar denemeye karar verdiniz evli olarak sürdürün ve noter huzurunda evlilik sözleşmesi imzalayın..bu durum boşanmaktan daha iyidir..

ayrıca boşanmalı anlaşmalarda artık devlet memurları eve ani baksın yapıp eşlerin görüşüp görüşmediğini tespit ediyor.

ne terbiyesizce bir yorum :47::47::47:
benim demek istediğimi anlayan anladı ...

valla kişi kendinden bilirmiş o hesap.

Aynı lafı tekrarlayıp durdunuz sonra biri maaş değince hah dediniz bende bunu demek istiyorum. Valla bizi kandırırsınız ama kendinizi asla sizin tavrınızda, devlet memurlarına bilip bilmeden biçtiğiniz görevde vajina bekçiliğiydi.

Yoksa asıl anlatmak istediğiniz maaş konusu olsa başta söylerdiniz. Aman arkadaş bak başına iş açma böyle böyle diye ama nerdee....

Niye rahatsız oldunuz ki yaptığınız şey yüzünüze söylenince mi ?

Son düzenleme:
Ne olacak yarın bir gün usturupsuz şeyler yapmaya başladığında ve ya en ufak kavganızda nasıl olsa resmi olarak karım değilsin ne halin varsa gör diyecek.
Öyle kolay olmamalı bence.
Sakın derim ben, yarın bir gün bir halt yediğinde hiç bir hak talep edemeyeceksiniz.
Sende kimsin derse hiç bir şey demeye hakkınız olmayacak.

valla kişi kendinden bilirmiş o hesap.

Aynı lafı tekrarlayıp durdunuz sonra biri maaş değince hah dediniz bende bunu demek istiyorum. Valla bizi kandırırsınız ama kendinizi asla sizin tavrınızda, devlet memurlarına bilip bilmeden biçtiğiniz görevde vajina bekçiliğiydi.

Yoksa asıl anlatmak istediğiniz maaş konusu olsa başta söylerdiniz. Aman arkadaş bak başına iş açma böyle böyle diye ama nerdee....

Niye rahatsız oldunuz ki yaptığınız şey yüzünüze söylenince mi ?

haddini aşmaya devam ettiğini için seni umursamıyorum bile.buda son yorumum.seni adam yerine koyup cevaplamak istemezdim ama hadi insanlık bende kalsın ;
ben anlaşmalı boşanıp sonra hem kocadan hem babadan maaş alıp ohhh iki maaşla geçinenlerin yanşıl olduğunu ifade etmeye çalıştım.ama derdimi anlatamayınca bir yorum yapandanda yardım alarak hah işte demek istediğim buydu dedim.
Onun haricinde bu bekçiliği bir kadın olarak kendinize yakıştırıyorsanız meslek hayatınızda başarılar.
Bir dahada sakın bana yorum yazma tabi buna kafan alıyosa

sadece konuyu okudum diğer yazıları okumadım.

bu ne ya evlilik mi evcilik mi şaka gibi

Madem boşanmadan birleştiniz,neden anlaşmalı boşanıp yaşayacaksınız anlamadım??Bence eşin senle
anlaşmalı boşanabilmek için yalan söylüyor ve birleşmeyecek ya da birleşip burnundan getirecek ..Başka
amac göremedım..Anlasmalı bosanmada sartları neler..Oyle cok bosanma gördum,arkadasım 6 mılyar maas
alan kocasından ''ben cocugumun her ıhtıyacını karsılarım mahkemede dusuk fıyat yazalım anlasalım''dedi
dıye sadece 300tl alıyor ve asla da ödenmıyor nafakası..Çocugunu dusun ve senın ıstedıgın sartlar söz
konusuysa bıle bosanmadan devam edın olmazsa da bosanın ..

bu adam gitse başkasıyla yatsa sonra hastalık kapsa gelse sana bulaştırsa ay ne bileyim bi benım mı aklıma geldi bu...

evliler içinde geçerli ama bekar olunca daha rahat olur bu işler onun için.

Bi insanın aldatmaması için başkasıyla yatmaması için evlilik akdi şartmı ki şimdi adam gitse başkasıyla yatsa hastalık kapsa demişsiniz bunu yapacak olan evliykende yapar. Bir arkadaşta eşin anlaşmalı boşanmak için böyle söylüyor diyor iyide bu durumu teklif eden kişi konu sahibi olmuş ki eşi teklif etmemiş. Ben işin dini boyutuyle falanda ilgilenmiyorum bu tamamen vicdani bir durum. Benim annemle babam 2 kere birbirleri ile evlenip boşandılar 3. de ben nikah istemiyorum dedi annem onun üzerine 20 sene ( babam vefat edene kadar) bir kere bile kavga etmeden gül gibi geçindiler hiç bir sorunda olmadı. Yani bu şekildede olabiliyor ama sizin konunuzdaki durum farklı tabi bilemem sizdede bu durum işlermi. Bunu çok iyi düşünmek lazım. İsterseniz anlaşmalı boşanma davasını çekişmeli davaya çevirin mahkeme uzasın bu süre zarfında da denersiniz yeniden baktınız oldu davayı geri çekersiniz baktınız olmadı boşanırsınız.

Merhabalar,

7 aylık ayrılık sonrası birleşme kararı aldık. Önceki konuları okuyanlar bilir, 2,5 yaşında kızımız var. Haftaya mahkeme var, anlaşmalı boşanacağız önce. Sonra ise boşanmış olarak deneyeceğiz birlikte yaşamayı. Eğer olmaz ise tekrardan boşanm sürecine girmek istemiyoruz. Evlenme dediğin 5 dakikada oluyor sonuçta..

Eğer oldu ki evlenmedik, sizce ne gibi bir sıkıntı olabilir ? aslında ben de imza atmak istemiyorum 2. kez. Böyle gitsin ne olacak ki diyorum.

kesinlikle denemelisin bunu ben de yaptımve çokişe yaradı tekrar evlendik ve eşim daha özenli ben de daha sakinim birbirimizin kıymetini anladık çok iişe yaradı bizim evliliğimizde umarım sende de yarar arkadaşım bi süre deneyin emin olunca evlenirsiniz biz öyle yaptık...

kesinlikle denemelisin bunu ben de yaptımve çokişe yaradı tekrar evlendik ve eşim daha özenli ben de daha sakinim birbirimizin kıymetini anladık çok iişe yaradı bizim evliliğimizde umarım sende de yarar arkadaşım bi süre deneyin emin olunca evlenirsiniz biz öyle yaptık...
Sorunlariniz bir imzayla mı bitti?

Klasik kaçan konu sahibesi işte.
Yok iyi yapıyosun aferin boşan boşan öyle devam ettir deseydik girer yorumlara cevap yazardı.

öyle demeyin kızlar bu çok zorbir durum derler ya hani bana damdan düşeni getir diye boşandınızmı hiç daha önce bilmiyorum.. boşandıktan sonra ben de devam ettim eşimle 3 ay aradan sonra konumuz bi yuvanın kurtulması boşanınca aynı evde olmak zorunda değiller ayrı evlerde olsunlar eşi biraz çamaşır yıkasın gömlek ütülesin biraz bulaşık yıkasın temizlik yapsın yemek yapsın inanın çok işe yarar... kıymetini anlar karısının gece yalnız yatsın flört gibi takılsınlar bunu denedikten sonra herşey yoluna girer belki...bizim öyle oldu ve şükürler olsun ki işe yaradı şimdiçok korkuyo kaybetmekten tabii bizim kilo problemimizde vardı ben de bu dönemde eşimin isteklerine cevap vermeye çalıştım o da beni dikkate aldı karşılıklı birbirimizi dinledik anladık evliyken bukadar sakin konuşamazdık asla..ama flört döneminde son derece sakindik ve emin olduğumuzda da evlendik ve henüzhiç tartışmadık bile evlendiğimizden bu yana... bu kadar sert tepki göstermeyin bence ya bi denesinlernolurki seviyo anlaşılan eşini e bi de kızı varmış yazık ya.. :(

Sorunlariniz bir imzayla mı bitti?

hayır yalnız kalıp da uzaklaşınca meselelerden hatalarımızı gördük daha tarafsız baktım yaptıklarıma çok sinirliydim çok bağırıyordum bunlar tek başıma kalıp düşününce gördüm bazen böyle olması gerekiyor tabii ki bu göreceli bi durum kişiden kişiye değişir ben de onu diyorum işte bir imzaylaçözülmez sorunlar imza olmasa da birbirini anlamak önemli o yüzden bi süre dinlesinler birbirlerini diyorum evlenmek zorunda değiller...

hayır yalnız kalıp da uzaklaşınca meselelerden hatalarımızı gördük daha tarafsız baktım yaptıklarıma çok sinirliydim çok bağırıyordum bunlar tek başıma kalıp düşününce gördüm bazen böyle olması gerekiyor tabii ki bu göreceli bi durum kişiden kişiye değişir ben de onu diyorum işte bir imzaylaçözülmez sorunlar imza olmasa da birbirini anlamak önemli o yüzden bi süre dinlesinler birbirlerini diyorum evlenmek zorunda değiller...

ama konu sahibi senin yaptığını yapmayacak ki,boşanacaklar ve birlikte yaşamaya devam edecekler.üstelik boşandıklarını herkesten gizleyecekler:34:

ama konu sahibi senin yaptığını yapmayacak ki,boşanacaklar ve birlikte yaşamaya devam edecekler.üstelik boşandıklarını herkesten gizleyecekler:34:

hımm üzgünüm ben tamamını okumadım konunun... ozaman ne anlamı var ki boşanmanın?? çok mantıksız bu...hem de etik değil bu...

Merhabalar,

7 aylık ayrılık sonrası birleşme kararı aldık. Önceki konuları okuyanlar bilir, 2,5 yaşında kızımız var. Haftaya mahkeme var, anlaşmalı boşanacağız önce. Sonra ise boşanmış olarak deneyeceğiz birlikte yaşamayı. Eğer olmaz ise tekrardan boşanm sürecine girmek istemiyoruz. Evlenme dediğin 5 dakikada oluyor sonuçta..

Eğer oldu ki evlenmedik, sizce ne gibi bir sıkıntı olabilir ? aslında ben de imza atmak istemiyorum 2. kez. Böyle gitsin ne olacak ki diyorum.

canım hiç bir hakkın olmuycak adam seni öldürse hiç kimse laf edemiycek bence çok zor bir karar ama dogru karar vermen şimdi evli kadınların başına cinayet geliyo sen anlaşamadıgın adamla aynı eve bekar girceksin yapma 2ci evliligim benimde 5yaşında oglum var çocumu eşim istemiyo ve hamileyim 2eşin bebegine ama bi karar var herşey adalet çocuguna bile hiç bir şey yapamazssın assa kesse adamın karısı degilsin suç bu yani cezası var güvenerek nete yazma bunu

islami açıdan düşünürsek,eğer bosanırsanız tekrar bir araya gelebilmeniz için ikinizin de ayrı ayrı evlenip bosanıp tekrar evlenmeniz gerekmektedir,bu işin bu kadar cetrefilli olmasının sebebi de evliliin aslında oyuncak olmadığıdır bu yüzden zorlastırılmıstır bosanmak ki kaldı ki siz n,kahsız beraber olmayı düşünüyorsunuz.. bence bu eski eşinizin ekmeğine yağ sürmek olacaktır.

Tam bende ayni yorumu yapacaktim ki eski yorumlara bakayim benzerleri varmi diye neticede varmis...
Siz hem resmen hem dinen bisanmis olacaksiniz sonucta da zina yapmis olacaksiniz iciniz rahatsa buyrun devam edin...

Back
X