boşanıyoruz...

asii nuran

birgarip melek
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
461
159
33
39
Merhaba arkadaşlar;
Bir önceki konularımda da olduğu gibi yine benim aptallıklarım.
Kısaca bahsetmek isterim.
Eşimle ikimiz de çalışıyoruz bebeğimiz var.Annem bakıyor.Eşim ev işlerinde yardımcı değil bende yorgunum diyor.Bende laf söyleyince dır dırcı oluyorum ama söylemezsemde çok yoruluyorum.Beyfendi kendisine hiç laf söyletmiyor.Ve beni anneme şikayet etmiş.Senin kızın çok söyleniyor herşeye diye.Ben de bu sebepten dolayı beni çocuk gibi şikayet edemezsin dedim ve konu boşanmaya kadar geldi.
Hiç bir sorunu çözme gibi bir yeteneği yok en ufak birşeyi bile boşanmaya getirebiliyor.Ve hemen içkiye sarılıyor.
Akşama anneme gideceğimi söyledim çocuğu bırak git diyor.Ve bir sürü hakaret ettik karşılıklı sonra gelmiş yatarken sarılıyor.Bende artık saydığı laflarının arkasında durması gerektiğini söyledim ve sarılmamasını söyledim ne yapıyım ben şimdi akşam şimdide mesaj attı akşam ben çocugumu görücem götürme diye.
Boşanmak isteyen davasını açsın diyor birde.

Söylediklerinin arkasında durmayan eşiniz değil sizsiniz gibi... akşam anneme gideceğim demişsiniz sonra sarılıp uyumuşsunuz birlikte.

Valla bende bunu anlamıyorum.. eşinize ne güzel bir bebek vermişsiniz. huzur içinde yaşayacağı yerde macera arıyor..
daha ne ister bu erkekler anlamıyorum kiiii

ufacık bir mevzudan olay nerelere gelmiş ..aradaki saygı böyle bitiyor işte..eşinizin nasıl bir bakış açısı var anlamadım bu konuşmalar sonrasında tekrar sarılmaya çalışması vs ilişkinizi laçkalaştırır

bende öyle dedim bir dünya laf saydın laflarının arkasında dur dedim

Söylediklerinin arkasında durmayan eşiniz değil sizsiniz gibi... akşam anneme gideceğim demişsiniz sonra sarılıp uyumuşsunuz birlikte.
yanlış anladınız galiba eşim sarıldı ben sarılmamasını söyledim ve geri çekildi
Ve bir sürü hakaret ettik karşılıklı sonra gelmiş yatarken sarılıyor.Bende artık saydığı laflarının arkasında durması gerektiğini söyledim ve sarılmamasını söyledim

Bu tartismalarla bosanilmaz. Barisirsiniz canim. Malesef kadin calissa da calismasa da yuk omzunda oluyor. Adam seni seviyor bence. Klasik esler arasi iktidar savasi. Sen biraz susup alttan almayi dene, esin de hatasini anlayip ufak ufak duzeltecektir kendini. Erkeklerde ego denen illet var, sirf sen oyle dedigin icin bile yardim etmeyecektir. Ufak ufak tatli tatli yola getir.

Sarılmak değil odak noktası. Anneme gideceğim demişsiniz. Bu senden boşanacağım demektir. Siz gitmezseniz, o da gelir size sarılır. Ben sizi tutarsız buldum.

boşanıyoruz ne alaka? daha birbirinizden yeterince tiksinmemişsiniz, yeterince büyük hakaretler uçuşmamış havalarda, kimse kimseyi evden kovmamış, aldatmamış...

alt tarafı kocanız pasaklı ve tembel. onu böyle tımar edemezsiniz ben söyleyim. sonra suçlu siz olursunuz

Sarılmak değil odak noktası. Anneme gideceğim demişsiniz. Bu senden boşanacağım demektir. Siz gitmezseniz, o da gelir size sarılır. Ben sizi tutarsız buldum.
iyide tartışma gece 02.00de oldu nasıl gidebilirim ki yarın akşam gidicem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…