boşanıyoruz...

bende öyle diyorum daha ne yapayım ayakda çalışıyorum diyor

peki siz temizlemeseniz ne olacakmış, pislik içinde mi yaşayacakmış? hoş boşandıktan sonra sizi ilgilendirmez zaten ister hizmetçi tutar, isterse kendi yapar, ya da pisliğinin içinde oturur ama siz koca adamın arkasını temizlemek zorunda değilsiniz.

ben de artık ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
İşleri salarak bir dene, hakkaten. Çok mükemmel olmayı bırak; sadece bebişine olan sorumluluğu es geçemezsin şu aşamada.

Ona hakkıyla bak, kendi karnını doyur, çıkardığın bulaşığı kaldır, hadi bi de çamaşırı makineye atarsın en fazla. Hafta içi yorulmazsan daha mı pozitif bir insan oluyorsun gözlemle kendini. Belki sen mutlu olursan, eşinde sana ayak uydurur.

deneyeceğim ama bir kere yarın anneme gidicem dedim şimdi gitmezsem lafımı yiyeceğim

cocugu kendi mi emzirecek mis? birakma dior. hey allahim yaa.. su cocuklari kullanan adamlari ve kadinlari anlamiorum...

ben gidebilirmişim umrunda değilmişim artık çocuk içinmiş sadece ben gerçekten dırdırcı geçimsiz birimiyim ki tek istediğim işin biraz ucundan tutması ve anneme sürekli beni şikayet etmemesi çocuk gibi

oturur umrunda olmaz ki

Sizce evi terk etmelimiyim ben ne yapmalıyım kafam çok karışık ne olur bişey söyleyin

Dava açmaya da üşeniyo heralde.Dava açamam yorgunum onu da mi sen aç diyor yani? Zor karakter valla.Muhtemelen sizin gitmeyeceginizden emindir.Anladigim kadariyla sagduyulu bir karaktersiniz.Guzel bir kaybetme korkusu şart bu adama ama bosanmaniza gerek yok bence sadece derse ihtiyaci var

evet tam da öyle üşengeç gitmelimiyim yani bu akşam

Boşanmanin sadece adı geçer sizde. Bi de olsa olsa konu başlığı olur. Çocuk gibi herşeyde annemin evine gidiyorum derseniz, bir gun gerçek bir sıkıntınız olduğunda karşı tarafı korkutacak bir şey kalmaz elinizde. Yetişkin gibi davranın, aynı anda bin cümle kurmayin, kavga konularını karıştırıp bulamac haline getirmeyin, kony neyse sadece onu tartışın, başka zaman diğer konuyu konuşursunuz.
Boşanmak oyuncak mi ya? Sürekli bosaniyorum deyip deyip otur evde. Çok çirkin birşey bu bence, insan kendisine saygısını kaybeder

oturur umrunda olmaz ki

sizin de umrunuzda olmasın artık bırakın ne hali varsa görsün, o kafasında bitirmiş zaten.
ayrıca hiç kimse sevdiği insana köle muamelesi yapmaz, yorgunluktan ölse de bencilce davranmaz, ben yorgunum o yapsın diyorsa, sizi hizmetçisi gibi görüyorsa zaten sevmiyordur.

Ev isleri yuzunden huzurunuzu bozmaya deger mi? Ikinizde bosaninca cok mu mutlu olacaksiniz? Ne kolay oyle her seyde bosanalim demek. Bosanacaktiniz o cocuga yazik degil mi? Hersey dort dortluk olmasa da olur. ev isleri falan... yeter ki huzurunuz bozulmasin. 15 gunde ya da haftada bir eve yardimci alirsiniz olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…