- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi asii nuran
-
bende öyle diyorum daha ne yapayım ayakda çalışıyorum diyor
napsın sessiz sessiz dinliyor birde benim yüzüme tartışmayın diyorAnnenizin tavri ne oluyor peki
İşleri salarak bir dene, hakkaten. Çok mükemmel olmayı bırak; sadece bebişine olan sorumluluğu es geçemezsin şu aşamada.ben de artık ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
deneyeceğim ama bir kere yarın anneme gidicem dedim şimdi gitmezsem lafımı yiyeceğimİşleri salarak bir dene, hakkaten. Çok mükemmel olmayı bırak; sadece bebişine olan sorumluluğu es geçemezsin şu aşamada.
Ona hakkıyla bak, kendi karnını doyur, çıkardığın bulaşığı kaldır, hadi bi de çamaşırı makineye atarsın en fazla. Hafta içi yorulmazsan daha mı pozitif bir insan oluyorsun gözlemle kendini. Belki sen mutlu olursan, eşinde sana ayak uydurur.
cocugu kendi mi emzirecek mis? birakma dior. hey allahim yaa.. su cocuklari kullanan adamlari ve kadinlari anlamiorum...Merhaba arkadaşlar;
Bir önceki konularımda da olduğu gibi yine benim aptallıklarım.
Kısaca bahsetmek isterim.
Eşimle ikimiz de çalışıyoruz bebeğimiz var.Annem bakıyor.Eşim ev işlerinde yardımcı değil bende yorgunum diyor.Bende laf söyleyince dır dırcı oluyorum ama söylemezsemde çok yoruluyorum.Beyfendi kendisine hiç laf söyletmiyor.Ve beni anneme şikayet etmiş.Senin kızın çok söyleniyor herşeye diye.Ben de bu sebepten dolayı beni çocuk gibi şikayet edemezsin dedim ve konu boşanmaya kadar geldi.
Hiç bir sorunu çözme gibi bir yeteneği yok en ufak birşeyi bile boşanmaya getirebiliyor.Ve hemen içkiye sarılıyor.
Akşama anneme gideceğimi söyledim çocuğu bırak git diyor.Ve bir sürü hakaret ettik karşılıklı sonra gelmiş yatarken sarılıyor.Bende artık saydığı laflarının arkasında durması gerektiğini söyledim ve sarılmamasını söyledim ne yapıyım ben şimdi akşam şimdide mesaj attı akşam ben çocugumu görücem götürme diye.
Boşanmak isteyen davasını açsın diyor birde.
oturur umrunda olmaz kipeki siz temizlemeseniz ne olacakmış, pislik içinde mi yaşayacakmış? hoş boşandıktan sonra sizi ilgilendirmez zaten ister hizmetçi tutar, isterse kendi yapar, ya da pisliğinin içinde oturur ama siz koca adamın arkasını temizlemek zorunda değilsiniz.
Seni böyle düşündüren ne oldu merak ettim?Senin kocan bes para etmez de ben bosanacaginizi dusunmuyorum.
evet tam da öyle üşengeç gitmelimiyim yani bu akşamDava açmaya da üşeniyo heralde.Dava açamam yorgunum onu da mi sen aç diyor yani? Zor karakter valla.Muhtemelen sizin gitmeyeceginizden emindir.Anladigim kadariyla sagduyulu bir karaktersiniz.Guzel bir kaybetme korkusu şart bu adama ama bosanmaniza gerek yok bence sadece derse ihtiyaci var
Bu konularda pek yonlendirme gaza getirme yanlisi degilim malesef ama ona sizi kaybedebilecegini de gostermelisiniz.Cok buyuk bi sorun yok aranizda cozulebilir benceevet tam da öyle üşengeç gitmelimiyim yani bu akşam
oturur umrunda olmaz ki
Benimdeşu konuda üzüldüğüm tek nokta anneniz ve çocuğunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?