boşanıyoruz...

Ama gerçekten çok yeni bir üyeliğin var ve ona rağmen bir sürü eşin ile ilgili konu açmışsın. Burdan bakınca hakkaten dırdırcı gibi görünüyorsun. Adam yardım etmiyor, sen kaç senedir dırdır yapıyorsun, değişen bişey var mı? Yok.

Öyleyse sen de yapma. Madem hem ev hem iş yetişemiyorsun, gücün yettiği kadar bebeğinle ilgilen,onu iyi besle; hafta içi temizlik, yemek falan yapma. Adamın ütüsünü hiç yapma...o da zaten yeterki dırdır olmasın, iş beklemiyorum senden demiş.

Diğer boyuta bakınca, özetle eşimde yalan var, kumar var, içki var, maaşıma da göz dikti diyorsun. Bunlar dediğin kadar doğruysa adam da ofsayt ama boşanmanız çözüm mü, daha iyi evlilikler yapabilir misiniz bilemedim.

ne yapabilirim ki biz her kavgada boşanıyoruz nedense ne o susuyor ne de ben

ahhh keşke yapabilsem nedense durduramıyorum kendimi o bir söylüyorsa ben 1000 söylüyorum

boşan.

Yaaa yok yazmayayım diyorum ama ben içimde tutamıyorum.. Sabahtan beri form da ki çoğu konuyu okudum neredeyse, biri siyasi görüşü yüzünden boşanmak ister, biri ev işlerine yardım etmiyor diye boşanmak ister arkadaşlar iyi misiniz? Dert mi arıyorsunuz kendinize? Bu sebeplerden dolayı evlilik bitirilir mi yoksa ben mi geri kafalı kaldım. Bunlar büyük sorunlar mı? Hele beni bir aydınlatın..

ama hiç uzlaşma yoluna gitmiyor tek bir kavgayı bile çözemiyor hep daha fazla uzatıyor

ben de artık ne yapacağımı şaşırdım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…