- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi asii nuran
-
ne yapabilirim ki biz her kavgada boşanıyoruz nedense ne o susuyor ne de benboşanıyoruz ne alaka? daha birbirinizden yeterince tiksinmemişsiniz, yeterince büyük hakaretler uçuşmamış havalarda, kimse kimseyi evden kovmamış, aldatmamış...
alt tarafı kocanız pasaklı ve tembel. onu böyle tımar edemezsiniz ben söyleyim. sonra suçlu siz olursunuz
Boşanacağınız adamla aynı yatağa girmişsiniz ama? Bunlar küçük ama olayın seyrini değiştiren nüanslardır.iyide tartışma gece 02.00de oldu nasıl gidebilirim ki yarın akşam gidicem dedim
ne yapabilirim ki biz her kavgada boşanıyoruz nedense ne o susuyor ne de ben
öylemi dersinizbu kadar laçkalaşmışken boşanın da çocuk huzurlu bir ortamda büyüsün bari.
boşan.Merhaba arkadaşlar;
Bir önceki konularımda da olduğu gibi yine benim aptallıklarım.
Kısaca bahsetmek isterim.
Eşimle ikimiz de çalışıyoruz bebeğimiz var.Annem bakıyor.Eşim ev işlerinde yardımcı değil bende yorgunum diyor.Bende laf söyleyince dır dırcı oluyorum ama söylemezsemde çok yoruluyorum.Beyfendi kendisine hiç laf söyletmiyor.Ve beni anneme şikayet etmiş.Senin kızın çok söyleniyor herşeye diye.Ben de bu sebepten dolayı beni çocuk gibi şikayet edemezsin dedim ve konu boşanmaya kadar geldi.
Hiç bir sorunu çözme gibi bir yeteneği yok en ufak birşeyi bile boşanmaya getirebiliyor.Ve hemen içkiye sarılıyor.
Akşama anneme gideceğimi söyledim çocuğu bırak git diyor.Ve bir sürü hakaret ettik karşılıklı sonra gelmiş yatarken sarılıyor.Bende artık saydığı laflarının arkasında durması gerektiğini söyledim ve sarılmamasını söyledim ne yapıyım ben şimdi akşam şimdide mesaj attı akşam ben çocugumu görücem götürme diye.
Boşanmak isteyen davasını açsın diyor birde.
benim suçum nedirSen buylesen sen daha cok koca eksitirsin
Yaaa yok yazmayayım diyorum ama ben içimde tutamıyorum.. Sabahtan beri form da ki çoğu konuyu okudum neredeyse, biri siyasi görüşü yüzünden boşanmak ister, biri ev işlerine yardım etmiyor diye boşanmak ister arkadaşlar iyi misiniz? Dert mi arıyorsunuz kendinize? Bu sebeplerden dolayı evlilik bitirilir mi yoksa ben mi geri kafalı kaldım. Bunlar büyük sorunlar mı? Hele beni bir aydınlatın..Merhaba arkadaşlar;
Bir önceki konularımda da olduğu gibi yine benim aptallıklarım.
Kısaca bahsetmek isterim.
Eşimle ikimiz de çalışıyoruz bebeğimiz var.Annem bakıyor.Eşim ev işlerinde yardımcı değil bende yorgunum diyor.Bende laf söyleyince dır dırcı oluyorum ama söylemezsemde çok yoruluyorum.Beyfendi kendisine hiç laf söyletmiyor.Ve beni anneme şikayet etmiş.Senin kızın çok söyleniyor herşeye diye.Ben de bu sebepten dolayı beni çocuk gibi şikayet edemezsin dedim ve konu boşanmaya kadar geldi.
Hiç bir sorunu çözme gibi bir yeteneği yok en ufak birşeyi bile boşanmaya getirebiliyor.Ve hemen içkiye sarılıyor.
Akşama anneme gideceğimi söyledim çocuğu bırak git diyor.Ve bir sürü hakaret ettik karşılıklı sonra gelmiş yatarken sarılıyor.Bende artık saydığı laflarının arkasında durması gerektiğini söyledim ve sarılmamasını söyledim ne yapıyım ben şimdi akşam şimdide mesaj attı akşam ben çocugumu görücem götürme diye.
Boşanmak isteyen davasını açsın diyor birde.
öylemi dersiniz
önceki konunuzda da dedim cevap vermedinizyardım etmemesi ve hep anneme şikayetde bulunması
Doğrudur o zaman hayırlı olsun inşallah.evet daha iyi olur ama bir türlü düze çıkamadık ki
yapıcam inşallahönceki konunuzda da dedim cevap vermediniz
paranızı vermeyin ve yardımcı tutun!!
ay nasıl yaparım demeyin yapın lütfen
bende öyle diyorum daha ne yapayım ayakda çalışıyorum diyorkesinlikle,
kocan da az yesin bi hizmetçi tutsun kendine.
ama hiç uzlaşma yoluna gitmiyor tek bir kavgayı bile çözemiyor hep daha fazla uzatıyorYaaa yok yazmayayım diyorum ama ben içimde tutamıyorum.. Sabahtan beri form da ki çoğu konuyu okudum neredeyse, biri siyasi görüşü yüzünden boşanmak ister, biri ev işlerine yardım etmiyor diye boşanmak ister arkadaşlar iyi misiniz? Dert mi arıyorsunuz kendinize? Bu sebeplerden dolayı evlilik bitirilir mi yoksa ben mi geri kafalı kaldım. Bunlar büyük sorunlar mı? Hele beni bir aydınlatın..
ben de artık ne yapacağımı şaşırdım gerçektenAma gerçekten çok yeni bir üyeliğin var ve ona rağmen bir sürü eşin ile ilgili konu açmışsın. Burdan bakınca hakkaten dırdırcı gibi görünüyorsun. Adam yardım etmiyor, sen kaç senedir dırdır yapıyorsun, değişen bişey var mı? Yok.
Öyleyse sen de yapma. Madem hem ev hem iş yetişemiyorsun, gücün yettiği kadar bebeğinle ilgilen,onu iyi besle; hafta içi temizlik, yemek falan yapma. Adamın ütüsünü hiç yapma...o da zaten yeterki dırdır olmasın, iş beklemiyorum senden demiş.
Diğer boyuta bakınca, özetle eşimde yalan var, kumar var, içki var, maaşıma da göz dikti diyorsun. Bunlar dediğin kadar doğruysa adam da ofsayt ama boşanmanız çözüm mü, daha iyi evlilikler yapabilir misiniz bilemedim.
Annenizin tavri ne oluyor pekiyardım etmemesi ve hep anneme şikayetde bulunması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?