boşanıyoruz...

içki ya da başka bir sebep varsa bilemiyorum ama eşinizin yardım etmemesi boşanma nedeni olmamalı diye düşünüyorum.buna çözüm yolları arayabilirsiniz eşinizle beraber. mesela siz de yapmazsınız eşinize de dağınıklık pislik batar huzursuz olur beraber yapalım der belki ve diğer bir çözüm eve birkaç haftada bir temizlikçi alabilirsiniz. ama inanın birbirinizi seviyorsanız böyle kolay vazgeçmeyin evliliğinizden. sevilmek sevmek ve beraber olabilmek(evlenmek) büyük bir nimet bunun zıttı olan yalnızlık da çok zor.

boşanacaksan boşan neden yüz göz olup uzatıyosun ki? boşanmayacaksan da lafı boşanmaya getirme, o getirdi ise de lafının arkasında dur gibi rest çekme.

Boşanmayıp boşanma ilr tehdit edince sizi kimse ciddiye almaz çalışıyorsunuz madem yanıt yardımcı tutun

Karşılıklı innatlaşıp yok yere boşanmayın sakın. boşanmak için daha ciddi sebepler olması gerekir.

çoğuun luk yardım etmiyor şaşırmadim bunun ıçinde boşanılmaz erkek kısmı her istediginizi yapaçağını sanıyorsunuz ? sevgili olmaya benzemez evlilik erkekler için süpriz yumurta gibi içinden ne çıkçağını kestiremezsinniz çıkanada razı olmak zorundasınız

Adam sarılmış sen kin tutmussun bazı seyleri yerinde bırakmayı öğren sen böyle gelen adama tavır yaparsan boşanmak ister tabi yumuşak okun biraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…