• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

Aykizi0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
30
7
1
35
Evet 5 senelik evliligim bir cirpida bitiyor neden niye ben niye boyle oldu dusuncelerim bir saniye bos durmuyor aci cekiyorum yuregimi tasla eziyorlar sanki ve esim hic bir zaman evliligimiz icin hic caba gosterip bir adim atmadi para onu cok değiştirdi sonradan görme oldu adam ve ben kahroluyorum davalari actik bir cocugum var cok kucuk daha 3.5 yasinda babasina duskun bu kadar uzulurken nasil gececek bu aci

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.sebepler nedir tam olarak düzelme imkanı yok mu

Para degistirdi evdeb gitmeler pavyon ortamlari vs vs yok hic duzelme yok esim gitti yerine baska bir adam geldi sanki tanıyamıyorum artik onu

Pavyona giden adamdan hayır gelmez
Allah yardımcınız olsun adabıyla eş olamamış inşallah iyi baba olur .

Ve kayınvalidem gil bir kere aramadilar bildikleri halde kizim ne oldu bitti diye bir kere kapimk acmadilar cok cok uzgunum verdigim emeklere yaptiklarima

Geçecek hem de öyle bir geçecek ki!
Bu öküzü niye önce salmadım diyeceksin.
Hayırlısı olsun.

Çok üzücü Allah yardımcınız olsun.Dua edin inşallah düzelir yavrunuzun hatrına yuvasının kıymetini anlasın en kısa zamanda

Ve kayınvalidem gil bir kere aramadilar bildikleri halde kizim ne oldu bitti diye bir kere kapimk acmadilar cok cok uzgunum verdigim emeklere yaptiklarima
Bu durumda umursayacaginiz en son şey kv ve surekasinin sizi aramamasi olmalı. Oğlu neymiş ki ailesi ne olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah daha mutlu güzel bir hayatınız olur.

Evet para adami bozdu bunu cok dogruluyorum. Cok dua ettim cok artik isyan etme noktasina geldim diyorum Allahim ver gazabini uzerine de gorsun bazi seyleri anlasin diye

Mahkemligiz cekismeli olarak verdik ve ustune 5 kurus vermiycekmis bana ben suruncekmisim piskinlige bakarmisin koynumda yilan beslemisim senelerdir

Hakkinizda hayirlisi olur insallah. Olmayinca olmuyor malesef... yinede taktir ettim seni! Cocugum var diye bosanmamazlik yapiyormusun! Cocugum var diye katlanmiyorsun! Kendi ayaklarinin üstünde durmaya calisan gururlu bir kadin ve bir annesin! Cocuk icin elbet üzücü bir durum ama yavrunun yaninda oldugun sürece anlatmaya calistigin sürece zamanla anliyacaktir.
Evet 5 senelik evliligim bir cirpida bitiyor neden niye ben niye boyle oldu dusuncelerim bir saniye bos durmuyor aci cekiyorum yuregimi tasla eziyorlar sanki ve esim hic bir zaman evliligimiz icin hic caba gosterip bir adim atmadi para onu cok değiştirdi sonradan görme oldu adam ve ben kahroluyorum davalari actik bir cocugum var cok kucuk daha 3.5 yasinda babasina duskun bu kadar uzulurken nasil gececek bu aci

Anliyorum seni... insallah güzel bir sekilde atlatirsin! Kayinvaldeden bisey bekleme zaten! Unutulan suki: onlar torun kaybediyor! Cocuk daima senin yaninda seninle olacak . Zor bir sürec seni bekliyor ama inaniyorum atlatirsin.

O para bulunduğu gibi kaybedilir de. Hem bakalım ne yoldan buldu. Parasız kalsın da kim yanında kalacak o zaman görsun.

Erkegi huyu para varken kadinin huyu para yokken demisler... cok uzuldum adina allah sabir versin hakkinfa hayirlisi olsun insallah

Paranin degistirdigi adamdan zaten adam olmaz

Back
X