Boşanıyoruz.

Siz saf Ayağına yatın bir süre. Düğünde takılan takıların listesini de çıkarın. Onları da istersiniz. Acımayın. Sanki sizden sonra kendine bir şey yapacak. Nerde çalışıyor ki ahkam kesiyor?

Çok avantajlısınız o zaman, yarın bir gün borcunu ödemesi için maaşına bile haciz koyabilirler. Siz isteseniz ama bürodan avukat talebi olabiliyor diye biliyorum. Hiç tanıdık biri de mi yok? Sizin kendi akrabalarınızdan.

Mehir i alamazsınız ama ziynet esyalari-altin takı vs hepsini isteyebilirsiniz
İddia borcunu ve wp yazışmalarını da ekleyebilirsiniz dilekçeye
Eğer işi uzatmak istiyorsa ona süreç uzadıkça daha çok masraf çıkacağını söyleyin ona
Karşı taraf vekalet ücretleri, faizler harçlar vs. De binecek davadan sonra

Bu takıları onların aldığını ispat etmek gerekiyor mu yoksa hakime aldılar dediğimiz zaman inanıyor mu ? Ispat etsek nasi ederiz ki

Zaten bitmiş evlilik anasının eteğinde otursun.cekismeli açınca hepsini vermek zorunda.kus kalın konuşmalarınızı mesajlaşma ile yapın elinizde kanıt olur.

Bu takıları onların aldığını ispat etmek gerekiyor mu yoksa hakime aldılar dediğimiz zaman inanıyor mu ? Ispat etsek nasi ederiz ki

O takıları genelde düğün fotoları vs ile ispat ediliyor

Hakime aldilar dediniz diye tabii ki hakim AA tamam o zaman demez

Çocuğunuz var mı? Hayırlısı olsun sizin için
Bir kizim var iki buçuk yaşında.
Yarın ilk iş videoyu izleyip o kısmı kesip almak var ne takildiysa isticem zaten hepsi kendi borçlarına gitti . Maalesef tanıdık yok danışma bile ücretli baro avukatlarida çok ilgili degilki
Dedim zaten daha zararlı çıkacaksın bilgin olsun diye

Bilemiyorum valla nasıl olur sen bi avukata sor da bana da söyle olur mu . Sen uğraşacaksın zaten . Benim de yakındır uğraşmam .
Kadın kendi değerini kendi belirliyor bence . Biz özgür daha mutluyuz sanki ? Korkma olur mu üzülme. Eskilere bakma yuva kolay kurulmuyo laflarına kulak asma nolur ben şimdiden tikadim.. bir kez yaşıyoruz niye heba edelim ömrü üç kuruşluk adamlara yahu .

Çok haklısın umarım destek verenlerin vardır . Ben de hep buralardayim istediğin zaman yazabilirsin .

Kızım var bitane. Annem zaten Allah'a emanet bir tip . Tek başımayım . En çokda bu koyuyo kimsesizlik. Bunu bile bile yaktı canımı
Benim de annem biraz daha dur sabret belki değişir modlarinda hemde kendi de şuan boşanıyor 25 sene sabir hiç bişey değiştirmedi. Bana bekle diyor Rabbim yardımcımiz olsun . Dualarim da sana da yer vercem mutlaka ❤

Anneler sen kendinden pay hiç beni anla birbirimize destek olalim diyim bari çok teşekkür ederim sizde benim aynı şekilde

Çalışıyor musun çalışıyorsan ne iş yapıyorsun

Bu kadar bencil ve uydum akilli ustelik kumarbaz adama iyi bile sabretmissiniz. Siz sabrettikce alttan alacagina daha da edepsizlesmis.
Iddaa oynadigini kanitlarsiniz zaten. Altinlarla beraber tazminat ve nafaka da alirsiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…