- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
- Konu Sahibi ShellShock
-
Bu takıları onların aldığını ispat etmek gerekiyor mu yoksa hakime aldılar dediğimiz zaman inanıyor mu ? Ispat etsek nasi ederiz kiMehir bilezikleri derken neyi kastediyorsunuz size alınmış miydi alınacak diye soz mu verdi?
Takılan takılar size ait
Tazminat almanız için karşı tarafın kusurlu olması lazım kusurunu ispatlayacak belgeleriniz var mı?
Çalışıyor musunuz mesela yoksa onun maaşına bağımlı mi yaşıyorsunuz?
Bu takıları onların aldığını ispat etmek gerekiyor mu yoksa hakime aldılar dediğimiz zaman inanıyor mu ? Ispat etsek nasi ederiz ki
Bir kizim var iki buçuk yaşında.Çocuğunuz var mı? Hayırlısı olsun sizin için
Yarın ilk iş videoyu izleyip o kısmı kesip almak var ne takildiysa isticem zaten hepsi kendi borçlarına gitti . Maalesef tanıdık yok danışma bile ücretli baro avukatlarida çok ilgili degilkiSiz saf Ayağına yatın bir süre. Düğünde takılan takıların listesini de çıkarın. Onları da istersiniz. Acımayın. Sanki sizden sonra kendine bir şey yapacak. Nerde çalışıyor ki ahkam kesiyor?
Çok avantajlısınız o zaman, yarın bir gün borcunu ödemesi için maaşına bile haciz koyabilirler. Siz isteseniz ama bürodan avukat talebi olabiliyor diye biliyorum. Hiç tanıdık biri de mi yok? Sizin kendi akrabalarınızdan.
Dedim zaten daha zararlı çıkacaksın bilgin olsun diyeMehir i alamazsınız ama ziynet esyalari-altin takı vs hepsini isteyebilirsiniz
İddia borcunu ve wp yazışmalarını da ekleyebilirsiniz dilekçeye
Eğer işi uzatmak istiyorsa ona süreç uzadıkça daha çok masraf çıkacağını söyleyin ona
Karşı taraf vekalet ücretleri, faizler harçlar vs. De binecek davadan sonra
Bencede anasına kına kargolayacagim inşallahZaten bitmiş evlilik anasının eteğinde otursun.cekismeli açınca hepsini vermek zorunda.kus kalın konuşmalarınızı mesajlaşma ile yapın elinizde kanıt olur.
Tamam herşeyi ispat ettik hakim bana iadesini kabul etti . Adam vermez ise ne oluyor bi cezası var mıO takıları genelde düğün fotoları vs ile ispat ediliyor
Hakime aldilar dediniz diye tabii ki hakim AA tamam o zaman demez
İcra ile alırlar bence .Tamam herşeyi ispat ettik hakim bana iadesini kabul etti . Adam vermez ise ne oluyor bi cezası var mı
Bilemiyorum valla nasıl olur sen bi avukata sor da bana da söyle olur mu . Sen uğraşacaksın zaten . Benim de yakındır uğraşmam .İcra ile alırlar bence .
Kadın kendi değerini kendi belirliyor bence . Biz özgür daha mutluyuz sanki ? Korkma olur mu üzülme. Eskilere bakma yuva kolay kurulmuyo laflarına kulak asma nolur ben şimdiden tikadim.. bir kez yaşıyoruz niye heba edelim ömrü üç kuruşluk adamlara yahu .Bilemiyorum valla nasıl olur sen bi avukata sor da bana da söyle olur mu . Sen uğraşacaksın zaten . Benim de yakındır uğraşmam .
Ben gelişmeleri yazacağım inşallah. Takip et arada sevgilerimleBilemiyorum valla nasıl olur sen bi avukata sor da bana da söyle olur mu . Sen uğraşacaksın zaten . Benim de yakındır uğraşmam .
Çok haklısın umarım destek verenlerin vardır . Ben de hep buralardayim istediğin zaman yazabilirsin .Kadın kendi değerini kendi belirliyor bence . Biz özgür daha mutluyuz sanki ? Korkma olur mu üzülme. Eskilere bakma yuva kolay kurulmuyo laflarına kulak asma nolur ben şimdiden tikadim.. bir kez yaşıyoruz niye heba edelim ömrü üç kuruşluk adamlara yahu .
Tamam edicem mutlakaBen gelişmeleri yazacağım inşallah. Takip et arada sevgilerimle
Kızım var bitane. Annem zaten Allah'a emanet bir tip . Tek başımayım . En çokda bu koyuyo kimsesizlik. Bunu bile bile yaktı canımıÇok haklısın umarım destek verenlerin vardır . Ben de hep buralardayim istediğin zaman yazabilirsin .
Benim de annem biraz daha dur sabret belki değişir modlarinda hemde kendi de şuan boşanıyor 25 sene sabir hiç bişey değiştirmedi. Bana bekle diyorKızım var bitane. Annem zaten Allah'a emanet bir tip . Tek başımayım . En çokda bu koyuyo kimsesizlik. Bunu bile bile yaktı canımı
AnnelerBenim de annem biraz daha dur sabret belki değişir modlarinda hemde kendi de şuan boşanıyor 25 sene sabir hiç bişey değiştirmedi. Bana bekle diyorRabbim yardımcımiz olsun . Dualarim da sana da yer vercem mutlaka ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?