Boşanıyoruz.

Çalışıyor musun çalışıyorsan ne iş yapıyorsun
Muhasebe yapıyorum ama çok yüksek değil maaşım küçük biryer
Bu kadar bencil ve uydum akilli ustelik kumarbaz adama iyi bile sabretmissiniz. Siz sabrettikce alttan alacagina daha da edepsizlesmis.
Iddaa oynadigini kanitlarsiniz zaten. Altinlarla beraber tazminat ve nafaka da alirsiniz bence
Ah sormayın bu kadar nankorluk görecegimi bilseydim asla iyi niyetli olmazdım nasıl pismanim

Bilen varsa bişey sorabilir miyim?
İmam nikahı kıyılırken, mehir yazıldı. Tarafların adı tcsi, şahitlerin adı tcsi falan yazıldı ve herkes o kağıda imza etti. Eş de kabul ediyorum yazıp imzaladı. Bu şekilde kanun önünde mehirin bir geçerliliği olur mu?

Size sizin isteyerek verdiğinizi veya sizin ondan habersiz bozdurduğunuzu söyleyebilir, siz yazın şu kadar benim altınım takıldı, bunları bulamıyorum, bunları bana vereceksin gibi- bu cümleleri bir avukat olsa da düzenlese...
Tamam herşeyi ispat ettik hakim bana iadesini kabul etti . Adam vermez ise ne oluyor bi cezası var mı
Var.

Muhasebe yapıyorum ama çok yüksek değil maaşım küçük biryer

Ah sormayın bu kadar nankorluk görecegimi bilseydim asla iyi niyetli olmazdım nasıl pismanim
Canım çalıştığın için yoksulluk nafakası bağlanmaz diye biliyorum bağlansa bile boşanma sonrası eşin yoksulluğu yok çalışıyor diyerek dava açıp yoksulluk nafakanı kaldırtabilir. Çocuk için iştirak nafakası bağlanır. Sen öncelikle mehir, düğün takıları ve tazminat gibi konularda alabileceğin kadarını anlaş. Nafakayı da çocuk için alabileceğin en yüksek bir miktarda anlaş. Boşanma sonrası nafaka yükseltme davası açarsın. Boşanmayı sen istediğin için istediklerini vermez büyük ihtimalle çekişmeliye döndürür gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

Back
X