- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
valla uzun yazamadım elim ayağım titriyo her şey birikti patladık.E iyi madem bosanalim gibi olmuş,olmaz o iş.
Mehir alınacak dendi. Belgem yok ama bu konuda kurumundan ihtar almıştı. Çalışıyorum borcu ödemek içinMehir bilezikleri derken neyi kastediyorsunuz size alınmış miydi alınacak diye soz mu verdi?
Takılan takılar size ait
Tazminat almanız için karşı tarafın kusurlu olması lazım kusurunu ispatlayacak belgeleriniz var mı?
Çalışıyor musunuz mesela yoksa onun maaşına bağımlı mi yaşıyorsunuz?
Teşekkür ederim yorumunuz içinValla ben aldatılarak boşandım o yüzden herşyi aldım ama sizin durumda ne işliyor onu bilemem
Mehr dediğinizin adalet önünde bir hükmü yok.. eşinizin vicdanına kalmış size o mehri vermek ya da vermemek
Evet uzar daha az alırsın kredi borcu ikimize ait olduğu içinde bölünür hiç bişey alamazsın diyoMehir kanunla belirlenmediği için mehir alamayabilirsiniz.
Ama nafaka tazminat ve altınlarınızı talep edin tabiki. Çekişmelide sürecin uzamasından korkup geri adım atmanızı ve anlaşarak ayrılmayı istiyor olabilir, fakat siz rıza göstermeyin.
Iddaaaa oymayan adamın nafaka vermeye de parası vardır.
Aynı benim durumum çok zorGeçmiş olsun canım.Eeee kendı yapıverseydı yemek yada kendıne soyleyene kadar 1 kap yemekte sıze getıttırseydı.Bizi bu adamlar neden hızmetcı gozuyle goruolar anlamıyorum.İddeaya gelınce canım bı arkadasım varsı 8 yıl sevgılı oldular evlendıler 5 yıl sonra boşandılar.Kız eşşek gıbı calışıyodu.Çocuk her gun ıddea oynuomus.Ben bunun borcunu odemekten bıktım her gun kapımıza borclular gelıodu dıyor.Allahım korusun.
Diyorki iddia oynadığını söylersen isimden olurum hiç bişey alamazsınDüğünde takılan her şey sizin. Gidin resim, kayıt ne varsa saklayın kullanın. İsterse de çekişmeli vs olsun diye söyleşin. Bankaya gidin geriye yönelik ödediğiniz tüm kredi dekontlarınızı da isteyin. Bir avukat umarım buraya bakar da yorum yazar. Başlığa da yazsanız avukat vs konusunda. Kesinlikle de baştan itibaren avukata danışarak hareket edin. İddia bağımlılığını da kanıtlanabilirseniz çok iyi olur.
Mesele makarna değilmiş annem ve ben nasıl dusunmezmisiz ne yiyeceğimiz annem gidiverseymis markete. Annemde hasta bu arada.Boğazının derdine düşüp hasta karısıyla kavga eden adamdan boşanırken de adamlık, insanlık bekleme arkadaşım.
Adama bak, millet sınır kapılarında,
çoluk çocuk aç, bilaç,
başını sokacak damı yok,
neymiş beyimiz makarna yemişmiş.
Üzerine de yemek söylemiş onu da yemiş hâlâ vır, vır, vır...
Bizim memlekette bir laf vardır:
Taş yesin.
Mahkemede söylediğiniz onun işine yansımaz. Su kurnazı adam, kendince sizi saf bulup vazgeçirecek.Mehir alınacak dendi. Belgem yok ama bu konuda kurumundan ihtar almıştı. Çalışıyorum borcu ödemek için
Teşekkür ederim yorumunuz için
Evet uzar daha az alırsın kredi borcu ikimize ait olduğu içinde bölünür hiç bişey alamazsın diyo
Aynı benim durumum çok zor
Diyorki iddia oynadığını söylersen isimden olurum hiç bişey alamazsın
Bende dedim zaten iyi niyetli duruşunun arkasındaki kurnazlığı iyi biliyorum burda yazdıklarımız çok önemli hanımlar avukat tutacak imkanım yok ne olur yol gosterinMahkemede söylediğiniz onun işine yansımaz. Su kurnazı adam, kendince sizi saf bulup vazgeçirecek.
Canım gerçekten çok üzgünüm ya Allah yardımcın olsun ya inşallah hersey gönlünce olur ..Eveeeeet. Sonuna geldik. Yalnız iyi dayandık he.
Fikir almak için yazıyorum canlar....
İncirin sapı, üzümün çekirdeği,gözünün üstünde kaşın var, çok nefes aldın gibi sebeplerden ötürü eşim baya bi sinirimi bozuyordu. Hakkımı sonuna kadar savununca anasına inip barut gibi çıkıyordu eve. Son kavgamız ise tuz biber oldu. O gün ne yemek yiyeceğimizi düşünmedim çook hastaydım malum salgın . Annemde aynı şekilde hastaydı. Vay efendim makarna yemişiz. Ne yiyelim demek çok mu zormuş. Dışardan kendine yemek söyleyip yedi Mesele uzadıda uzadı. Tabi benim kv de boş durmadı baya bi doldurdu falan derken. Boşanalıma geldik. Asıl soruma geçiyorum. Bu adam evlendiğimden beri iddia bağımlısı idi. Beş yıldır evliyim beş yıldır kah çalışarak kah evde ekonomi yaparak iddia borcu ödüyorum . Şuan 70.000 bine yakın borç var. Onu da göğüsledik. Tabii iddiayı bıraktı pskikiyatri yardımı ile. Şimdi anlaşmalı boşanalım diyoruz ben 20.000 nakit 1000 nafaka istedim. Ayrıca mehir bilzeiklerimi. Yanaşmıyor. Ozaman çekişmeli olur 2 yıla kadar sürer diyor. Hanımlar haklarımı bilmiyorum malum ilk kez yaşıyorum özellikle tecrübelilerden yardım bekliyorum. Benim haklarım neler? Evli kaldığımız süre zarfında yüz kızartıcı herhangi bir davranışım olmadı.
Amin çok teşekkür ederimCanım gerçekten çok üzgünüm ya Allah yardımcın olsun ya inşallah hersey gönlünce olur ..
Zaten son konuşmaların görüntüsünü aldım hemen direk itiraf var. O borç beni alakadar etmez senin iddia borcun dedimTam tersi siz kullanın bu durumu madem. Bana şu kadar vereceksin ve borçları üzerine alacaksın yoksa iş yerine söylerim diye.
Hatta yazılı olarak başta tehdit etmeden normalde şu kadar iddia oynadın, borç yaptın, şu kadar kredi çektin, bu kadar kredi ödüyorum vs diye mesaj atın. Kanıt olsun sizde.
Öyle yapacağım inşallah şimdi bu davalarla ilgili bir kurumda çalışıyor biliyormusgibi beni korkutuyo. Bide diyoki her ay bin TL vereceğim bu süreçte. Dedimki lutufmu buyurdu beyimiz tabiki verecek tedbir nafakasi iyi niyetli gibi rol kesme sinirimi bozma dedimIyı makarna yemıs ben olsam B. K ye derdım.
Mahkemenin ne kadar surecegıne o karar veremez. İddia oynuyor iddia borclari var. Adam bariz kusurlu yanı.
Cekısmelıyse çekişmeli.
Herseyınızı isteyin
Memur ya kurumda sıkıntı olur diyo bir tane ihtarı vardı zatenİddia oynayanı işten mi atıyorlarmış?
Duyurularsa işten atılsa bile size ne, o nafakayı öyle yada böyle ödeyecek , ödemezse girer yatar yani . Sizi kandırmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?