- Konu Sahibi deryacabakis
sonunda başardılar ayrılıyoruz dıye konu açmıştım ama yazdıklarım nedense siliniyor sanırım.Yaklaşık 15-20 gündür eşimle ayrıyız.Ben kayınvalidemle oturmaktaydım ne yazikki zaten başımıza ne geldiyse bu yüzden geldi.Eşim evliliğimiz boyunca hep annesinin bana yaptıklarını haksız bulduğunu söylüyordu oysa ikimize de farklı konusuyormus ona gidip sen haklısın bana gelip sen haklısın diyormuş.Aslında daha nişanlıyken ayrılmamız gerektiğini anlamıştım ama susarım sabrederım herşey düzelir diye düşünmüştüm asla bir kayınvalidenin gelinini kuması gibi yada düşmenı gibi görebileceğini düşünmemiştim.Eşim işten ayrılmıştı ve evdeydi 2 hafta boyunca ikisi çok iyi anlaşırlar tabiki konustukça eşimde annesinden yana olmuş zaten asla beni annesinden ve akrabalarından korumadıŞimdi ayrıyız ben anne ve babamla oturacağım annemler memleketten benımle oturmak ıcın gelıcekler ev tuttuk.Eşyalar aldık şimdi cumartesi günü kayınvalidem ve eşimle yaşadığımız evden çeyizlerimi ve oradaki eşyalarımı alacağız.Arkamdan halen olmadık sözler söylendiğini duyuyorum.Artık dayanamaz oldum 1,5 yıllık evliliğimde pişman olduğum tek şey keşke2 aylık evliyken ayrılsaymışım.Çünkü şimdi göruyorum ki 1,5 yıl boşuna çabalamışım