boşanıyoruz

deryacabakis

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
91
6
286
İstanbul
sonunda başardılar ayrılıyoruz dıye konu açmıştım ama yazdıklarım nedense siliniyor sanırım.Yaklaşık 15-20 gündür eşimle ayrıyız.Ben kayınvalidemle oturmaktaydım ne yazikki zaten başımıza ne geldiyse bu yüzden geldi.Eşim evliliğimiz boyunca hep annesinin bana yaptıklarını haksız bulduğunu söylüyordu oysa ikimize de farklı konusuyormus ona gidip sen haklısın bana gelip sen haklısın diyormuş.Aslında daha nişanlıyken ayrılmamız gerektiğini anlamıştım ama susarım sabrederım herşey düzelir diye düşünmüştüm asla bir kayınvalidenin gelinini kuması gibi yada düşmenı gibi görebileceğini düşünmemiştim.Eşim işten ayrılmıştı ve evdeydi 2 hafta boyunca ikisi çok iyi anlaşırlar tabiki konustukça eşimde annesinden yana olmuş zaten asla beni annesinden ve akrabalarından korumadıŞimdi ayrıyız ben anne ve babamla oturacağım annemler memleketten benımle oturmak ıcın gelıcekler ev tuttuk.Eşyalar aldık şimdi cumartesi günü kayınvalidem ve eşimle yaşadığımız evden çeyizlerimi ve oradaki eşyalarımı alacağız.Arkamdan halen olmadık sözler söylendiğini duyuyorum.Artık dayanamaz oldum 1,5 yıllık evliliğimde pişman olduğum tek şey keşke2 aylık evliyken ayrılsaymışım.Çünkü şimdi göruyorum ki 1,5 yıl boşuna çabalamışım

sonunda başardılar ayrılıyoruz dıye konu açmıştım ama yazdıklarım nedense siliniyor sanırım.Yaklaşık 15-20 gündür eşimle ayrıyız.Ben kayınvalidemle oturmaktaydım ne yazikki zaten başımıza ne geldiyse bu yüzden geldi.Eşim evliliğimiz boyunca hep annesinin bana yaptıklarını haksız bulduğunu söylüyordu oysa ikimize de farklı konusuyormus ona gidip sen haklısın bana gelip sen haklısın diyormuş.Aslında daha nişanlıyken ayrılmamız gerektiğini anlamıştım ama susarım sabrederım herşey düzelir diye düşünmüştüm asla bir kayınvalidenin gelinini kuması gibi yada düşmenı gibi görebileceğini düşünmemiştim.Eşim işten ayrılmıştı ve evdeydi 2 hafta boyunca ikisi çok iyi anlaşırlar tabiki konustukça eşimde annesinden yana olmuş zaten asla beni annesinden ve akrabalarından korumadıŞimdi ayrıyız ben anne ve babamla oturacağım annemler memleketten benımle oturmak ıcın gelıcekler ev tuttuk.Eşyalar aldık şimdi cumartesi günü kayınvalidem ve eşimle yaşadığımız evden çeyizlerimi ve oradaki eşyalarımı alacağız.Arkamdan halen olmadık sözler söylendiğini duyuyorum.Artık dayanamaz oldum 1,5 yıllık evliliğimde pişman olduğum tek şey keşke2 aylık evliyken ayrılsaymışım.Çünkü şimdi göruyorum ki 1,5 yıl boşuna çabalamışım

hakkinizda hayirlisi olsun...bundan sonraki hayatinizda mutlulugu bulursunuz insallah....

Allah hakkında hayırlısını versin.

Kadir kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın. Sakın kendini keşkelerle yıpratma. yaşanması gerekiyormuş, yaşandı bitti diye düşün.

son carenizse bosanmak,Allah hakkinizda hayirlisini versin.insallah bundan sonra mutlu olursunuz..kimse icin kendinizi yipratmayin,uzmeyin uzerinizdeki yuk kalkacaktir..

Bir yuvanın yıkılması kadar kötü bir durum yok ama yapılacak başka şey kalmamışsa zaman kaybetmekten başka işe yaramıyor.İki evli insanı zaten başbaşa bıraksalar bu sorunların çoğu olmaz.Madem böyle bir karar aldınız geriye asla dönüp bakma ah larla keşkelerle uğraşma.Şükret ki çocuğunuz yokmuş.Olsaydı bu kararı bu kadar kolay alamazdın.Hakkında hayırlısı olsun.

eşimingerçek düşüncelerini neden benle paylaşamadığını düşünüyorum oysa ben konuskan ve anlayılı biriyimdir.o ise benimle konusmayı sevmezdi, hep annesiyle ya da arkadaşlarının yanında konuşkan ve neşeli olurdu adam en başından beri mutsuzmuş aslında ama anlayamamışım.Onun sorumsuzlukları ve gereksşz harcamalar, alışveriş delisi oluşu yüzünden giyim kuşamayatırırıdı maaşını ve ben tum bunlara rağmen onun düzeleceğine inanırdım.Oysa kimse kendisinden ödün vermezken ben kişiliğimden ödün vermeye herşeye doğalmış gibi görmeye başlamışım da farkında diilmişim.İnsanlar için elbette anne babanın yeri farklıdır ama eğer evleniyorsan eşini de kimseye ezdirmemeyi bilmek gerekmez mi?

Umarım hayırlısı budur, eğer değilse de eşinizle barışır ve ayrı eve çıkarsınız. Hangisi sizi daha mutlu edecekse Allah onu yaşatsın size...İyi şu an bir bebeğiniz yok, hem karar hemde uygulama aşaması çok zor olurdu

Arkadaşlar evliliğin ilk 5 yılı gerçekten zordur. Bir çok evli ilk 5 yılda bir çok badireler atlatır...

Sizin şanssızlığınız kayınvalide ile beraber oturmak olmuş...Belki ayrı bir evde olsanız başka türlü olabilirdi.

Neyse ki çocuk yok , bu da en büyük şansınız.

Bir ömür boyu ağlamaktansa şimdi üzülmeniz daha iyi. Keşkelerle hayat yürümez ama nişanlıyken böyle olduğunu hissettiğiniz de ayrılsanız belki bu kadar üzülüp yıpranmazdınız...

Hakkınız da hayırlısı olsun...

Unutmayın evlenirken sadece eşler değil asıl aileler birbiri ile evlilik yaparlar...

Son düzenleme:
eşimingerçek düşüncelerini neden benle paylaşamadığını düşünüyorum oysa ben konuskan ve anlayılı biriyimdir.o ise benimle konusmayı sevmezdi, hep annesiyle ya da arkadaşlarının yanında konuşkan ve neşeli olurdu adam en başından beri mutsuzmuş aslında ama anlayamamışım.Onun sorumsuzlukları ve gereksşz harcamalar, alışveriş delisi oluşu yüzünden giyim kuşamayatırırıdı maaşını ve ben tum bunlara rağmen onun düzeleceğine inanırdım.Oysa kimse kendisinden ödün vermezken ben kişiliğimden ödün vermeye herşeye doğalmış gibi görmeye başlamışım da farkında diilmişim.İnsanlar için elbette anne babanın yeri farklıdır ama eğer evleniyorsan eşini de kimseye ezdirmemeyi bilmek gerekmez mi?

benim kocamı anlatmışsın sanki , sevinmen için bir neden söyleyim sana sen kurtuluyorsun bu tuhaf insandan ben halen onunla yaşamak zorundayım, geri adım atma sakın çünkü düzelmiyor. yeni hayatında mutluluklar dilerim

ayni sebepten bende bosandim, Allahima sükürler olsun su an cok mutluyum ve eski esimin piskolojik rahatsizlandigini hatta hastanede yattiginin haberlerini aliyorum. Eden buluyor gercekten.
Inanin simdi üzüloyrsunuz ama en kisa zamanda cok mutlu ve huzurlu olacaksiniz.
Yeni huzurlu mutlu hayatiniz hayirli olsun insallah!

Hayırlısı olsun.. Yolun neresinden dönersen kardır,boş ver.Öyle bir kaynanayla ömür geçmez,insanın ömrünü yer valla.. :18:

Ne güzel ailen yanında ve sana destek oluyor..Umarım artık huzurlu ve mutlu bir hayatın olur.

arkadaşım Allaah yardım etmiş diye düşün bence ... bizim ailelerimiz ile aramızda 800 km var buna rağmen ailelerin doldurması ile o kadar çok tartışma çıkıyor ve her haftasonu ayrılık kararı alıp sonra geri dönüyoruz... artk yorulduğumu hissettiğim anlar oldu tabi ki, bu da evliliği yıpratıyor. "bunda da bir hayır vardır" diyerek düşün bu benim en sevdiğim laftır. her başına gelenin bir nedeni var bunu sakın unutma.

Arkadaşlar evliliğin ilk 5 yılı gerçekten zordur. Bir çok evli ilk 5 yılda bir çok badireler atlatır...

Sizin şanssızlığınız kayınvalide ile beraber oturmak olmuş...Belki ayrı bir evde olsanız başka türlü olabilirdi.

Neyse ki çocuk yok , bu da en büyük şansınız.

Bir ömür boyu ağlamaktansa şimdi üzülmeniz daha iyi. Keşkelerle hayat yürümez ama nişanlıyken böyle olduğunu hissettiğiniz de ayrılsanız belki bu kadar üzülüp yıpranmazdınız...

Hakkınız da hayırlısı olsun...

Unutmayın evlenirken sadece eşler değil asıl aileler birbiri ile evlilik yaparlar...

o 5 yıl içinde bende boşanmam inşaallah :25::25::25::25:

Back
X