Boşanıyoruz

Ya ben bu zamane erkeklerini anlamıyorum gerçekten, genlerimizle mi oynandı ne oldu.. Erkek dediğin yiğit, mert , aslan gibi olur, ailesine kolunu kanadini gererdi ne olursa olsun. Yani en azından öyle görünürdü. .
Simdikilerin geneli kırılgan, çalışmayan (yatakta bile çalışmayan ) , uyuz , mamak, saf,dusuncesiz. .. Biz kadınlara çok iş düşüyor kızlar, 10 kat daha düşünceli, akıllı ve güçlü olmak durumundayız (gerçi o da yaramıyor bazen).
Şimdii, ben de bosanma aşamasındayım ama 3 senelik evli olmama rağmen çocuk düşünmedim, ki ilk 2 yıl çok iyiydik. Keşke bebiş dusunmeseydiniz ama hayırlısı olsun, ondan güç alacaksınız artık, bu da güzel bir şey. .
2. Olarak söylemek istediğim şey evi terketmeyin, bırakın o gitsin ve hemen öyle kolay kolay boşamayın. Anlaşmalı bosanacaksa canını yakacak bir tazminat isteyin, ödemem derse de 5 yıl civarı beklemek durumunda boşanmak için. Bu 5 yıl içinde size sadık kalmazsa yine bir dava açabilir ve iyi bir tazminat alabilirsiniz.
Üzülmeyin, çoğu kişi sizin Durumunuzda. . O kadar saçma sebeplerden bosaniyoruz ki... Erkeklerin tek bildiği de düşüncesizce her yere spermlerini saçmak..
Uzun oldu ama kendinizi yalnız hissetmeyin ve bir işe girin, iyi gelecektir. .

Büyük ihtimal hayatında başka biri var.olay sadece anlaşamamak olsaydı en azından bebeğin doğumunu beklerdi.böyle karaktersizler niye evlenir anlamıyorum.evlilik ülkemizde şartlanmış bir durum sanki.gözü dışarda olan erkekler niye evlenirki.git bekarken ne b.k yiyeceksen ye.
Bir de madem anlaşamıyorsunuz niye hamile kaldın,yani öğrenim artık şu korunma yöntemlerini yahu...
Olan olmuş,eşinden koparabildiğin nafakayı tazminatı kopar.meslek kurslarına git.bir şekilde kendine iş bulursun.eğer eşin iyi bir nafaka verirse otur açıktan oku meslek edin.

Aileniz nerde ? şe.... diyorum denecek bişey yok niye çocuk yapıyo o zaman Allahın cezası Allah akıl fikir versin

Ailenle iletişime geçmelisin. Nasılsa kimsesi yok diye rahat davranıyor. Yazıklar olsun. Başkada birşey demiyorum.

düşün zaten kesinlikle başkası var

Çok üzüldüm canım durumuna
Diyecek bişey bulamıyorum

Peki 3 ay sonrası için ne yapabilirim bebeğim doğunca ben çalışınca kom bakicak bebeğime bakacak kimsede yok

Sen simdiden bunlari dert etme kendine.... o adi kocan nafakani verecekmis ya bir sure idare et sonra krese birakirsin inşallah da istedigin gibi bir iş bulursun allah o adi kocana da sana sahip cikmayan ailene de muhtaç etmesin seni.
Hakkini sonuna kadar ara simdiye kadar sıkıntı cekmissin inşallah bebisinle daha huzurlu bir hayat kurarsin kendine bundan sonra...

Ailene anlatmaktan baska sansın yok onaylamamaları evlatları olmanı değiştirmiyor .

Seninkine benzer olaylar geçti başımdan bende biryere kadar aileme anlatmadım içime attım ama bir yerden sonra aileme anlattım gecenin üçünde ailem gelerek beni aldılar çünkü eşim evden kovdu.Bende 5 aylık hamileydim babamın evine geldim son 4ayımı huzurlu ve rahat geçirdim kendi başımada doğurdum hiç korkma herşeyi başarabilirsin.Bak oğlum 2aylık oldu evladımın boğzından kuruş lokması geçmedi.Korkma ailen sandığın gibi bir tepki vermiyicek.Hem benim oğlumu babası günahı kadar sevmez ama babam varya bayılıyor.Ailenle konuş sen onların canısın korkma hiçbirşeyden.Başta babam kızdı ama oğlum doğduğunda herşey değişti çok sevdiler seninde aynısı olucak bana güven.

Ailemi yalan yanlış şeylerle bana karşı dolduruyor babam dün aradı bana hakaret etti çok zoruma gitti.
Bu gün annem aradı ve dediki baban eve geri Döneceksin diye çok korkuyor dedi.
Bende meraklanmayın anne başımın çaresine bakarım inşallah dedim.
Denecek söz yok daha fazla

adamin cebinde geciktirici buluyorsun ama cinsel hayatimiz suan yok diyorsun.
yani buyuk ihtimal bi haltlar karistiriyor bu adam.
eve donmesen napabilirsin ki? bu adama guvenilir mi hic?
bugun nafaka veririm der yarin tersini soyler,hersey beklenir boyle tiplerden.
bu durum tlfla halledilmez canim benim.
topla esyalarini git ailenin yanina,bi basina hamile halinle naparsin evin icinde.

Bence bunun dostu vs bişeyi var yoksa bu böyle anlaşamamazlıktan olan bişey değil , Can'ım ... 26 haftalık bebeğin var oral jel diyor ne malum başkasıyla yatmadığı benim kuzenimin de başına geldi aynı olaylar boşandılar bi hafta sonra öğrendikki dostu varmış ona ev açmış kuzenimi terk edip edip gidiyordu o eve şok olduk üstelik kuzenimin iş yerinden samimi bi arkadaşıyla bide yani sabırlı ol ve akıllıca davran ne kendini üz nede rezil et sen ayaklarının üstünde duran güçlü bi kadın olursan pişman olur ...

Allah'a bol bol dua et ... Sabırlı ol insan bazen belli süreçlerden geçebiliyor sadece sınavın bu sabırlı ve güçlü şükür eden olursan kazanırsın sınavı ama yok isyan edersen olmaz .... Sabır diyceksin eşin biraz karaktersizmiş hepsi bu !

Nekadr acimazsizlar ya senin caresizligi goruyorlar aci cektiginide, ne boyle vicdansizliklari yazik gercekten seninboyle bir ailenin olmasida cok yazik cok uzuldum gercekten sanki keyfinden donmek istiyosun neolursa olsun gene bukadar sana karsi gelmeleri anlasilcak bir durum degil sinir oldum vallahiallah yardimcin olsun aileni vicdanlariyla birak nedesem bos bunlara

Oncelikle o jeli saklayin. Mahkeme icin delil. Evi terk etmeyin. Onu da eve almayin. Telefon kayitlarindan aslinda kiminle beraber oldugu cikar. Muhtemelen kuvvetle ihtimal esinin hayatinda biri var. Aklima bir sey gelmiyor. Kadin kuruluslarina mi gitsen acaba? Mor cati falan. Ya da kadin siginma evlerine mi? Cok uzuldum. Soyleyecek soz bulamiyorum. Allah yardimcin olsun.

ne bicim erkek ,dogacaq bebeye bile dusunmuyor.rabim boyle sorumsuz erkelerden korusun

Başkası var yuksek ihtimal.
Bi de sen gebeyken cinsel iliskiye giremezsin ki. Girilebiliyor mu bilmiyorum.
Yani yuksek ihtimal o jeli senle cinsellik yaşayamadigi icin baskasıyla kullanmıs.
Ailene durumu anlat. İster inansınlar ister inanmasinlar, bebekle ortada kalmıssın. Baban da yapsın babaligini bu ne canim. Adamın açtığı boşanma davası yeterince ispat.

Şu an için maddi yönden hiç bir imkanım yok 3 ay sonra bebeğim doğacak esas o zaman başlayacak sıkıntılar ne yapacağım bilemedim
Allah'ım artık nasıl devirde yaşıyyoruz.Evli olduğunu bildiği halde erkekleri ayartmaya çalışan kadınlar mı dersin evdekiyle yetinmeyip dışarıya bakan şerefsiz erkekler mi dersin.Yok ben anladım erkeklerin hepsi aynı.İğreniyorum artık elimde imkan olsa Y kromozomunu komple kaldırırım ortadan.Allah senin yardımcın olsun.Pislik birde pişkin pişkin tavırlar sergilemiş.Midem kalktı kusura bakma canım.Bekarım ve evlenmeyide DÜŞÜNMÜYORUM.

Reactions: mw-
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…