düşün zaten kesinlikle başkası varMerhaba sevgili kk üyeleri canlar
Daha önceki konularımdan hatırlarsınız eşimle alakası problemlerden bahsetmiştim.
Eşim sürekli evi terk edip gidiyordu 7 aylık evliyiz ve 26 haftalik gebeyim.
Geri dönüş yapmıştı eve şimdi 3 gündür yine ortada yok.
Evi terk etti gitti yapayalnız koca evde kalakaldim gecenin bi yarısı çıktı gitti.
Geri dön dediysemde nafile gelmiyor gelmedi.
Evi terk ettiği günün ertesi sabahi is yerine gittim konuşmak için konuşacak birsey yok ben adliyeye gittim boşanma dilekçesini verdim dedi ınanamadim bende gel beraber tekrar gidicez adliyeye bende tedbir nafakası için dilekçe vericem dedim.
Adliyeye gittik gerçektende dilekçeyi vermiş lakin tam bir yıl dolmadigindan dolayi boşanma işlemi zorr gerceklesiyormus.
Bu durumda ben şok oldum oda yanımda adliyenin kapının önüne çıktık meraklanma ben sana bakarım maddi yönden elimden geleni yaparım dedi.
Bende beni el kadar bebekle ortada koydun dedim sinir krizleri geçirdim.Elimdeki çantamı kaldırdım vurdum heryerine ordan kaçtı gitti bende tekrar is yerine gittim aksama eve gel konuşalım dedim gelmedi annesi gilde kalıyor.
Bu gün kapıya geldi para bıraktı eve gel konuşalım dedim eve dahi girmeden çıktı yüzüme bakmadan gitti.
O kadar şaşkınimki şimdi bana sorun ne diyeceksiniz haliyle sorun anlasamamak hiç bir yönden uyum yok zaten karı koca hayatımızda yok.
Bitti aynı evin içinde arkadaş gibiyiz.
Evi terk etmeden önce banyoya girmiştim yüzümü yıkamak için orada deri montu asılı idi bende kaldırıyım yerine koyuyum derken bide ne göreyim montu kaldırdım montun altından kibrit kutusu kadar jelatin içinde birsey var elime aldım baktım üzerinde oral jel yazıyor.
Tabii daha önce hiç böyle birşey görmedigim için eşimin yanına götürdüm dedimki bu ne oda dediki geciktirici jel peki ne işi var sende bunun dedim.
Bana benimle dalga geçer gibi seninle mutlu olmak cinselliğin daha fazla uzun sürmesi için arkadaşımdan aldım dedi.Bende sen arkadaşınla bu tür muhabbetleremi giriyorsun dedim.
Benim bunu sormam ve söylemem kabahat oldu açtı ağzını yumdu gözünü zaten hep bir işler karistirdiginda çenesi açılır ve baskın çıkmak için çok konuşur yine aynı şeyi yaptı sana inanmiyorum dedim.
Güldü geldi sarıldı öptü bende çek elini üstümden dedim.
Kalbini kırmayım dedim sen kimsinde benim kalbimi kıracaksın dedi küstü ve ertesi aksamda evi terk etti.
Aklıma tek birsey geliyor başkası var diye düşünmeye başladım.
Çok çaresiz kaldım bebeğimle bir basima kaldım ne yapacağım ve ne düşünecegim hakkında en ufak bi fikrim bile yok.
Burda konu açmaya karar verdim en azından fikir verip beyin fırtınası yaparız diye düşündüm.
Biraz fazla uzun oldu tesekkurler şimdiden.
Peki 3 ay sonrası için ne yapabilirim bebeğim doğunca ben çalışınca kom bakicak bebeğime bakacak kimsede yok
Merhaba sevgili kk üyeleri canlar
Daha önceki konularımdan hatırlarsınız eşimle alakası problemlerden bahsetmiştim.
Evi terk etti gitti yapayalnız koca evde kalakaldim gecenin bi yarısı çıktı gitti.
Evi terk ettiği günün ertesi sabahi is yerine gittim konuşmak için konuşacak birsey yok ben adliyeye gittim boşanma dilekçesini verdim dedi ınanamadim bende gel beraber tekrar gidicez adliyeye bende tedbir nafakası için dilekçe vericem dedim.
Adliyeye gittik gerçektende dilekçeyi vermiş lakin tam bir yıl dolmadigindan dolayi boşanma işlemi zorr gerceklesiyormus.
Bu durumda ben şok oldum oda yanımda adliyenin kapının önüne çıktık meraklanma ben sana bakarım maddi yönden elimden geleni yaparım dedi.
Bende beni el kadar bebekle ortada koydun dedim sinir krizleri geçirdim.Elimdeki çantamı kaldırdım vurdum heryerine ordan kaçtı gitti bende tekrar is yerine gittim aksama eve gel konuşalım dedim gelmedi annesi gilde kalıyor.
Bu gün kapıya geldi para bıraktı eve gel konuşalım dedim eve dahi girmeden çıktı yüzüme bakmadan gitti.
O kadar şaşkınimki şimdi bana sorun ne diyeceksiniz haliyle sorun anlasamamak hiç bir yönden uyum yok zaten karı koca hayatımızda yok.
Evi terk etmeden önce banyoya girmiştim yüzümü yıkamak için orada deri montu asılı idi bende kaldırıyım yerine koyuyum derken bide ne göreyim montu kaldırdım montun altından kibrit kutusu kadar jelatin içinde birsey var elime aldım baktım üzerinde oral jel yazıyor.
Tabii daha önce hiç böyle birşey görmedigim için eşimin yanına götürdüm dedimki bu ne oda dediki geciktirici jel peki ne işi var sende bunun dedim.
Bana benimle dalga geçer gibi seninle mutlu olmak cinselliğin daha fazla uzun sürmesi için arkadaşımdan aldım dedi.Bende sen arkadaşınla bu tür muhabbetleremi giriyorsun dedim.
Benim bunu sormam ve söylemem kabahat oldu açtı ağzını yumdu gözünü zaten hep bir işler karistirdiginda çenesi açılır ve baskın çıkmak için çok konuşur yine aynı şeyi yaptı sana inanmiyorum dedim.
Kalbini kırmayım dedim sen kimsinde benim kalbimi kıracaksın dedi küstü ve ertesi aksamda evi terk etti.
Çok çaresiz kaldım bebeğimle bir basima kaldım ne yapacağım ve ne düşünecegim hakkında en ufak bi fikrim bile yok.
Burda konu açmaya karar verdim en azından fikir verip beyin fırtınası yaparız diye düşündüm.
Ailemi yalan yanlış şeylerle bana karşı dolduruyor babam dün aradı bana hakaret etti çok zoruma gitti.
Bu gün annem aradı ve dediki baban eve geri Döneceksin diye çok korkuyor dedi.
Bende meraklanmayın anne başımın çaresine bakarım inşallah dedim.
Denecek söz yok daha fazla
Nekadr acimazsizlar ya senin caresizligi goruyorlar aci cektiginide, ne boyle vicdansizliklari yazik gercekten seninboyle bir ailenin olmasida cok yazik cok uzuldum gercekten sanki keyfinden donmek istiyosun neolursa olsun gene bukadar sana karsi gelmeleri anlasilcak bir durum degil sinir oldum vallahiAilemi yalan yanlış şeylerle bana karşı dolduruyor babam dün aradı bana hakaret etti çok zoruma gitti.
Bu gün annem aradı ve dediki baban eve geri Döneceksin diye çok korkuyor dedi.
Bende meraklanmayın anne başımın çaresine bakarım inşallah dedim.
Denecek söz yok daha fazla
Merhaba sevgili kk üyeleri canlar
Allah'ım artık nasıl devirde yaşıyyoruz.Evli olduğunu bildiği halde erkekleri ayartmaya çalışan kadınlar mı dersin evdekiyle yetinmeyip dışarıya bakan şerefsiz erkekler mi dersin.Yok ben anladım erkeklerin hepsi aynı.İğreniyorum artık elimde imkan olsa Y kromozomunu komple kaldırırım ortadan.Allah senin yardımcın olsun.Pislik birde pişkin pişkin tavırlar sergilemiş.Midem kalktı kusura bakma canım.Bekarım ve evlenmeyide DÜŞÜNMÜYORUM.Şu an için maddi yönden hiç bir imkanım yok 3 ay sonra bebeğim doğacak esas o zaman başlayacak sıkıntılar ne yapacağım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?