Konularimda var... Bilmiyorum ama on ay boyunca birbirimizi uzmedigimiz günler sayılıdır ancak ben duzeltebilecegimize inanıyorum ancak artık o inancını yitirmiş kimsesiz kaldım ailem de yok esimde...İş bu hale nasıl geldi bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun.Aşılmaz mıydı sorunlarınız?
Maasa el koymak gibi bir durum değil maaslarimizi ortaklaşa evin giderlerine veriyorduk yanı senin paran benim param değil yaniben arkadaşlar yanlış anlamasını calismissin niye odemiyosun derler diye her şey ortak giren çıkan hesapları takip ediyordu anlamında demek istedim yanı alisverisim kişisel bakımım falan tabiki karşılıyordu. Gizli saklı odeyemeyecegimi belirttimDaha önceki konularını da okumuştum, eşin ondan habersiz borca girdiğin için senden boşanmaya kalkmıştı. Tamam olayın başında belki hata etmişsin, ama o borç olayı olduğunda evli bile değilmişsiniz, sonrasında bunu bu kadar büyütmesini hiç mantıklı bulmuyorum. Kaldı ki adam senin maaşına olduğu gibi el koymuyor muydu ? Bana sanki boşanmak için bahane bulmuş gibi geliyor. Böyle bir sebepten boşanılmaz, sen alttan aldıkça üste çıkıyor...
Konuştum zaten eğer yiprandiysan tamam bende yiprandim dedim. Bana soracak olursan yeni bir şansı hak ediyoruz lakin kararın buysa sen bilirsin dedim...adam net istemiyorsa tekrar deneyelim deyip gururunuzu yok saymayın. tekrar boşanmak istiyorum demiş çünkü eşiniz, öyle yazmışsınız. bırakın gitsin madem bu kadar gitmek istiyor.
Bu fikri hiç sunmadim aklıma gelmedi kabul ederim ki...Sorunları hallettiğinizi sanıyordum. Ne oldu da yeniden bu noktaya geldiniz? Birlikte bir aile terapistine gitmeyi kabul eder mi eşiniz?
Bu fikri hiç sunmadim aklıma gelmedi kabul ederim ki...
Maasa el koymak gibi bir durum değil maaslarimizi ortaklaşa evin giderlerine veriyorduk yanı senin paran benim param değil yaniben arkadaşlar yanlış anlamasını calismissin niye odemiyosun derler diye her şey ortak giren çıkan hesapları takip ediyordu anlamında demek istedim yanı alisverisim kişisel bakımım falan tabiki karşılıyordu. Gizli saklı odeyemeyecegimi belirttim
Aradım az önce aile terapisti fikrini sundum daha fazla uzatmayalim aklında kalmasın o borcunu ben odeyecegim senin hayatını daha rahat Kurman için mehir bilezikleri de alicam evet üzülüyorum ama bizim için en doğru karar bu sende anlaşmalı boşanmaya evet dersen çok iyi olur çünkü çekişmeli olursa hakim karşısında mahcup dusmeni istemiyorum diyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?