Bosaniyoruz...

Ji_ji

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
87
27
3
30
Evet arkadaşlar bosaniyoruz ve içim de fırtınalar kopuyor... Eşim tekrar boşanmak istiyorum dediği gün yatak odasını darma duman edip saclarimi kestim... Evet bunu akıl sağlığı yerinde insan yapmaz lütfen yargilamayin herkes ayrı sınavlardan geçiyor herkes aynı olamıyor. Çocukluğumdan beri şiddet dışında en iğrenç olaylara bile şahit oldum iyi değilim annem abim yok artık hayatımda esimde gidiyor evi terk ettim teyzemdeyim... Ciddi ciddi konuştuk ve bosaniyoruz. Ancak benim içim yanıyor dediğine gore onunda öyleymiş ben boşanmak istemiyorum yuvami seviyorum evet yiprandik ama neden son kez denemeyelim ki ?

İş bu hale nasıl geldi bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun.Aşılmaz mıydı sorunlarınız?
Konularimda var... Bilmiyorum ama on ay boyunca birbirimizi uzmedigimiz günler sayılıdır ancak ben duzeltebilecegimize inanıyorum ancak artık o inancını yitirmiş kimsesiz kaldım ailem de yok esimde...

Daha önceki konularını da okumuştum, eşin ondan habersiz borca girdiğin için senden boşanmaya kalkmıştı. Tamam olayın başında belki hata etmişsin, ama o borç olayı olduğunda evli bile değilmişsiniz, sonrasında bunu bu kadar büyütmesini hiç mantıklı bulmuyorum. Kaldı ki adam senin maaşına olduğu gibi el koymuyor muydu ? Bana sanki boşanmak için bahane bulmuş gibi geliyor. Böyle bir sebepten boşanılmaz, sen alttan aldıkça üste çıkıyor...

adam net istemiyorsa tekrar deneyelim deyip gururunuzu yok saymayın. tekrar boşanmak istiyorum demiş çünkü eşiniz, öyle yazmışsınız. bırakın gitsin madem bu kadar gitmek istiyor.

Maasa el koymak gibi bir durum değil maaslarimizi ortaklaşa evin giderlerine veriyorduk yanı senin paran benim param değil yaniben arkadaşlar yanlış anlamasını calismissin niye odemiyosun derler diye her şey ortak giren çıkan hesapları takip ediyordu anlamında demek istedim yanı alisverisim kişisel bakımım falan tabiki karşılıyordu. Gizli saklı odeyemeyecegimi belirttim

adam net istemiyorsa tekrar deneyelim deyip gururunuzu yok saymayın. tekrar boşanmak istiyorum demiş çünkü eşiniz, öyle yazmışsınız. bırakın gitsin madem bu kadar gitmek istiyor.
Konuştum zaten eğer yiprandiysan tamam bende yiprandim dedim. Bana soracak olursan yeni bir şansı hak ediyoruz lakin kararın buysa sen bilirsin dedim...

Sorunları hallettiğinizi sanıyordum. Ne oldu da yeniden bu noktaya geldiniz? Birlikte bir aile terapistine gitmeyi kabul eder mi eşiniz?

eğer düzelemeyecek durumdaysa bence hazır incelmişken kopsun..

çok seviyorsunuz belli ki ama olmuyorsa olmuyodur ve olsun diye uğraştıkça daha da çıkmaza girer birbirinizden nefret etmeye başlarsınız.

Bu sebepten ayrilma sacma geldi bana da.

Nisanliyken size takilan bilezikleri satmak zorunda kalmissiniz. Tamam, gizli olmasi hoş olmamis ama zorunda kalmissiniz iste.

Bence üstüne gitmeyin. Daha da kendini vazgecilmez sanmasin. Tekrar söylüyorum resmen ayrilmak icin bahane bulmus.

Niye kimsesiz kaliyormussunuz kendinizi ona bagimli hissetmeyin konusun bir kez daha seviyorsaniz bosanmak kolaymi hemen ya ya da ayri kalin bir sure ozlesin sebebi nedir ? Biraz yapici olun birbirinize boyle zor zamanlar atlatanlar biliyorum zamanla oturuyor o seviyor ben seviyorum ee ayrilmaliyiz yok boyle birsey (ona soyluyorum size degil) ama sakin yalniz hissetmeyin tevekkul edene Allah azzevecelle yeter en hayirlisini nasip etsin uzulmeyin ha olmadimi olmasin baska kapi acar kimse sahipsiz degil Allah cellecelaluhu var lafi klasiklesmis ama tevekkul zayif bizde o size yardim eder dua edin bol bol ona siginin baktiniz olmuyor adamla yalvarmayin dil dokmeyin

Eşinizden gizli harcama yapın, para biriktirin, evin giderlerine karışmayın demiyorum ben de. Tabii ki hayat müşterek, tabii sizin de katkınız olacak, ama ben sizin kazandığınız paradan size harçlık vermesini anlayamıyorum. Ondan gizli ödemeyin zaten borcu da, ortada bir sorun mu var, konuştunuz mu çözdünüz mü ? E o zaman artık bundan sonra neden olay aynı noktaya dönüyor ?

Bence siz olaya fazla duygusal yaklaşıyorsunuz, eşiniz zerre kadar korkmuyor sizi kaybetmekten, soğukkanlı bir şekilde alın karşınıza konuşun, eğer gerçekten sizi seviyorsa, değer veriyorsa böyle bir sebepten bitirmez evliliğinizi. Beraber çözersiniz sorunları, bu şekilde davranarak bir yere varılmaz.

önceki konularınızı da okudum..
ne var yani annenize vermişsiniz bilezikleri 5 binde krediniz varmış ne olmuş yani toplasan 10 bin eder olabilir insanlık hali ana söz geçmemiş evet hoş değil ama eşinizin tavrı bence çok yanlış işe girip çalışıp o borcu bitirbilirdiniz sizde işten çıkmışsınız en son yazınızda öyle yazıyor..

sadece seviyorum düzelir demekle olmuyo ki bazı şeyler..
eşiniz sizden çok soğumuş ve güven kaybı yaşamısınız sizin en hatalı olduğunuz yer bunları eşinizden saklamak olmuş..

ayrıca o abiye ne demeli ? evi satıp kendi yemiş..
düzeleceğini sanmıyorum ilişki çok yıpranmış eşiniz çok abartmış sizde bazı şeyleri saklayarak işi bu hale getirmişsiniz
Allah yardımcınız olsun ama bence düzelme ihtimali yok kendi hayatınızı kurmaya önünüze bakmaya çalışın...

terapist çok mantıklı.
boşanmadan önce her yol denenmeli.
sonra vicdan azabı yaşamamanız için.

Aradım az önce aile terapisti fikrini sundum daha fazla uzatmayalim aklında kalmasın o borcunu ben odeyecegim senin hayatını daha rahat Kurman için mehir bilezikleri de alicam evet üzülüyorum ama bizim için en doğru karar bu sende anlaşmalı boşanmaya evet dersen çok iyi olur çünkü çekişmeli olursa hakim karşısında mahcup dusmeni istemiyorum diyor....

Erkeklerin böyle pis bir huyu var işte. Kafalarında bitirince bıçak gibi kesip atabiliyorlar. Umarım bundan sonrası sizin için hayırlı olur. Önce biraz kafanızı dinleyin. Olmadı siz kendiniz bir terapiye gidin. Sonra iş arayın derim.

Diğer konunuzdan biliyorum. Eşiniz para konusunda görümcenize kazıklandık demişti. Bence bu noktalara getirilecek bir sorun değil bu. Başka sıkıntılar da olmalı. Yalnızca bu diyorsanız da daha dikkatli düşünün bence. Ayrıca para meselesi anneniz yüzünden çıkmıştı. Onu korumak için bile denebilir. Şimdi niye yok sayıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…