Bosaniyoruz...

Evet evliligimiz çok tartışmalı ve yipraticiydi

paracı birisiyle mutlaka bi yerden çıkardı annenle olmasa bile,
bence böyle birisiyle kurtulduğuna şükretmelisin
yada ben mi çok yapıcıyım bilmiyorum
tamam olan olmuş artık giden gitmiş
ne önemi var yapılan olayda güzel şekilde konuşsa
bir daha böyle yapma dese yapcan mı sanki
sanki aldatmışsın gibi tavır
tamam annende hata yapmış gevşekmiş abinde...
ama bu adamda paracıymış ne demek 100tl hesabını sormak
sen kazanıyorsun ama o parayı
ayrıca niye maaşını veriyorsun
yazık günah değil mi san
bence adam psikolojik sorunları var yada boşanmak için yer arıyordu

valla ben her zaman söylüyorum ve söyliycem çalışan hiç bir kadın maaşının tamamını eşine veripte harçlık almamalı bu ne saçma bişey ya eşinizde size vermemeli benim akıl mantığım almıyor bunu

bence altında başka bir sebep olabilir...bu para mevzusu değil bence.

Konuşmuşsunuz. Yine de sen bilirsin demişsiniz. Ama o boşanmayı seçmiş. 10 ay boyunca mutlu olduğumuz gün sayılı diyorsunuz. Yürümez ki artık. Kendinizi yıpratmayın...

Allah yardimcin olsun..çok zor bir süreç. .geri dönüşü yok..kendini buna hazırla ve kolay atlatabilmeye bak...kendine eziyet etme..zamanla geçecek. .bn de yaşadım. .bazen oluyor ruhum daraliyor ama geçecek. .çalış kesinlikle. .kafaki meşgul et sürekli gez dolaş. .yanlız kalma canm

Kosun kosun, iki bilezik icin sizi ve ailenizi dolandirici yerine koyan adamin pesinden kosun.

Ben kimseyle yaşayamam artık.. Yanı ayrı eve çıkmak nasıl olur sizce?? Küçük bir ev tutup hayatimi o şekilde devam ettirmek istiyorum... Anneannem katiyyen istemiyor ancak bir insan boşandıktan sonra ne olursa olsun kalamaz sanırım ki bende yapamam..

eski konularına baktım cnm bence sorun sende degil esinde neden her sey, sana yüklüyo her sorunu senden cıkartıyo acsın bence esin seni kaybediyo sen degil kendi varlıgının kıymetini bil hatalı olan esin sen degil bunu anla bosuna üzülme seni seven gelir her türkü borcu harcıda kabul eder nasıl erkek bu böyle

ne is yapıysun peki maasın ne kadar

Yiprandim Yoruldum geleceği goremiyorum diyor... Evliligimizin sancılı gecmeside etken galiba

Şuan çalışmiyorum.. Asgari ücret olur tabiki en azından iki yüz elli liralık evler düşünüyorum buldum da hatta..
bence gececi bi süre birinde kal akraba olur vs en azından para toplarsn teyzen nasıl biri kalabilirmisin yanında

Yiprandim Yoruldum geleceği goremiyorum diyor... Evliligimizin sancılı gecmeside etken galiba
üstüne gitme degerini anlasın bırak bıraz arkasını arama kimler ne mahkemelerden dönmüstür oooo her acılan mahkeme bosansaydı kims evli kalmazdı

bence gececi bi süre birinde kal akraba olur vs en azından para toplarsn teyzen nasıl biri kalabilirmisin yanında
Teyzem hep diyor kal diye ama tabi birikim yapıp borcu kapatmak bir yılı bulcak sanırım en azından bir iki eşyami akşam yanı kose takımım dolabim gibi.. Hemen bu kararı uygulayabilsem.. Eşyaları satıp borcu odeyecekmis galiba

boşver guzellik.erkekler böyleler işte goruyoruz burda.boşan ne hali varsa görsun.işin içinde bi iş var.adam sevse yapıcı olmaya çalışırdı.hiç denememiş bile.muhtemelen başkasından (fazlasıyla)hoşlanıyordur.yoksa kolay kolay boşanmayı göze almaz.ailesiyle anlaşmalıdır mutlaka yaptıgı herşey şu aşamada.senin yapacağın şey işine adapte olmak,tek kalmamak.dolaşıp gezmek..zamanla hayatın tadını çıkaracaksın.ki önune iyi insanlar da çıkacak.bence kendini toparladıktan sonra ikinci evliliğin mukemmel olacak :)çunku her son yeni bir başlangıçtır..sana yeni hayatında muslutlu iyi insanlarla dolu sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum canım benim

Bu zamana dek hep yapıcı oldu çoğu zaman kriz geçirdi benim psikolojimle alakalı sanırım artık gerçekten yoruldu

kendini o kadar suçlu görmemelisin.bence hafiflet vicdanını.adam seni hak etmemiş.senin konunu okumuştum.henuz gençken yeni hayata başlıycaksın duşunsene.ustelik sorunsuz bi şekilde.ayaklarının ustunde duran bi kadınsın ne guzel.senin yanında durmayan insanlarla ne işin var.boşversene.hayat herşeye rağmen yaşanılır.bazı şeyler duzelir,bazı şeyler duzelmez.bazı insanlar hele hiç ipe sapa gelmez.bence kendi hatalarını sil kafandan.karşıdakilerin sana yaptıgı hataları gör asıl,ve soğu o adamdan.yine birini seveceksin ve yine bi adam seni sevecek..

Niye mahçup düşeceksin? Sadece o borç mevzusu varsa mahçup olacak birsey yok.
Aile Terapisi için biraz daha ısrar et. Senin kişi kabul edecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…