Evet evliligimiz çok tartışmalı ve yipraticiydiDiğer konunuzdan biliyorum. Eşiniz para konusunda görümcenize kazıklandık demişti. Bence bu noktalara getirilecek bir sorun değil bu. Başka sıkıntılar da olmalı. Yalnızca bu diyorsanız da daha dikkatli düşünün bence. Ayrıca para meselesi anneniz yüzünden çıkmıştı. Onu korumak için bile denebilir. Şimdi niye yok sayıyorsunuz?
ne is yapıysun peki maasın ne kadarBen kimseyle yaşayamam artık.. Yanı ayrı eve çıkmak nasıl olur sizce?? Küçük bir ev tutup hayatimi o şekilde devam ettirmek istiyorum... Anneannem katiyyen istemiyor ancak bir insan boşandıktan sonra ne olursa olsun kalamaz sanırım ki bende yapamam..
Şuan çalışmiyorum.. Asgari ücret olur tabiki en azından iki yüz elli liralık evler düşünüyorum buldum da hatta..ne is yapıysun peki maasın ne kadar
Yiprandim Yoruldum geleceği goremiyorum diyor... Evliligimizin sancılı gecmeside etken galibaeski konularına baktım cnm bence sorun sende degil esinde neden her sey, sana yüklüyo her sorunu senden cıkartıyo acsın bence esin seni kaybediyo sen degil kendi varlıgının kıymetini bil hatalı olan esin sen degil bunu anla bosuna üzülme seni seven gelir her türkü borcu harcıda kabul eder nasıl erkek bu böyle
bence gececi bi süre birinde kal akraba olur vs en azından para toplarsn teyzen nasıl biri kalabilirmisin yanındaŞuan çalışmiyorum.. Asgari ücret olur tabiki en azından iki yüz elli liralık evler düşünüyorum buldum da hatta..
üstüne gitme degerini anlasın bırak bıraz arkasını arama kimler ne mahkemelerden dönmüstür oooo her acılan mahkeme bosansaydı kims evli kalmazdıYiprandim Yoruldum geleceği goremiyorum diyor... Evliligimizin sancılı gecmeside etken galiba
Teyzem hep diyor kal diye ama tabi birikim yapıp borcu kapatmak bir yılı bulcak sanırım en azından bir iki eşyami akşam yanı kose takımım dolabim gibi.. Hemen bu kararı uygulayabilsem.. Eşyaları satıp borcu odeyecekmis galibabence gececi bi süre birinde kal akraba olur vs en azından para toplarsn teyzen nasıl biri kalabilirmisin yanında
Bu zamana dek hep yapıcı oldu çoğu zaman kriz geçirdi benim psikolojimle alakalı sanırım artık gerçekten yorulduboşver guzellik.erkekler böyleler işte goruyoruz burda.boşan ne hali varsa görsun.işin içinde bi iş var.adam sevse yapıcı olmaya çalışırdı.hiç denememiş bile.muhtemelen başkasından (fazlasıyla)hoşlanıyordur.yoksa kolay kolay boşanmayı göze almaz.ailesiyle anlaşmalıdır mutlaka yaptıgı herşey şu aşamada.senin yapacağın şey işine adapte olmak,tek kalmamak.dolaşıp gezmek..zamanla hayatın tadını çıkaracaksın.ki önune iyi insanlar da çıkacak.bence kendini toparladıktan sonra ikinci evliliğin mukemmel olacak :)çunku her son yeni bir başlangıçtır..sana yeni hayatında muslutlu iyi insanlarla dolu sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum canım benim
Aradım az önce aile terapisti fikrini sundum daha fazla uzatmayalim aklında kalmasın o borcunu ben odeyecegim senin hayatını daha rahat Kurman için mehir bilezikleri de alicam evet üzülüyorum ama bizim için en doğru karar bu sende anlaşmalı boşanmaya evet dersen çok iyi olur çünkü çekişmeli olursa hakim karşısında mahcup dusmeni istemiyorum diyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?