Ben en çok annenize üzülüyorum. Yazık kadına da, yaptı bi hata gel de bu işin içinden çık. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Sizinde Allah yardımcınız olsun. Mutlaka bir kapı açacaktır size. Çoğu zaman boşanmak bir son değil yeni ve guzel bir hayatin başlangıcı demek. Tevekkül edin lütfen, ve annenizin yanında olun. Koca her yerde var,hele hele sizin kocaniz gibi bir koca...
Zaten bunları yapmak zorundayım işi zora sokma maddi anlamda yipranirim ama kalbimde yipranir dedi boşandıktan sonra kalbini ne yapayım...Eşin üç kuruş için boşanacağım diye yırtınıyordu zaten.
boşanma aşamasında sana iyi davranıyor ki zorluk çıkarma diye.
bence hemen boşanma, mahkemede ayrılmak istemediğini söyle ve eşinin yaptıklarını sözlerini anlat.
muhakkak nafaka tazminat talep et.
üç kuruş için yuva yıkan adamı süründür.
bencil adam. inşallah hakkında hayırlısı olsun.Zaten bunları yapmak zorundayım işi zora sokma maddi anlamda yipranirim ama kalbimde yipranir dedi boşandıktan sonra kalbini ne yapayım...
Zaten öyle yapicam ve evimdeki hiç bir eşyayı sattirmayip bir sure sonra başka bir yere tasincam... Annesinin evinde mutluluklar...üşenmedim her sayfaya baktım. ya iki bilezik için değer mi boşanmaya böylesine aklına koymuş. evlilik terapisti çözer bence olayı. diyelim ki illa boşanmak istedi nafaka+tazminat al. bu arada abine çok sinirlendim. yuvanı dağıttığına mutludur umarım
Birde güven diyor vakti zamanında bana sormadan kuzenine sekiz bin vermiş ve bu para bileziklerimin parası.. Para geri döndü ama madem güven önemli sende aynısını yaptın değil mi... Psikolojisi bozuk diyormuş bunların içinde nasıl psikolojim iyi olabilir ki...bencil adam. inşallah hakkında hayırlısı olsun.
benim eşim kardeşime kefil oldu benim için. ama kardeşim ödeyemedi. tüm borçlar eşimin üzerine kaldı. az uz değil faiziyle 200 bin tl yi bulur. daha bir kez eşim bana "senin yüzünden oldu, seni boşayacağım" vs demedi.
kendisine gelince hep bahane. senden gizli yapmış, hani güven çok önemliydi.Birde güven diyor vakti zamanında bana sormadan kuzenine sekiz bin vermiş ve bu para bileziklerimin parası.. Para geri döndü ama madem güven önemli sende aynısını yaptın değil mi... Psikolojisi bozuk diyormuş bunların içinde nasıl psikolojim iyi olabilir ki...
yuh artık. donuna kadar al bacım.Anneannemin yoğun ısrarları üzerine geldim eve arkadaşları ile buluşmaya gitmiş... Anneannem de bekliyor kadincagiz
Yok canım niye ayağına gideyim bu ev benim istiyorsa o gitsinAdam olmaz bundan bir de ayağına gidiyorsunuz
Hımm tamam ben sadece konuşmak için gittiniz sanmıştım="Ji_ji, post: 45155723, member: 735674"]Yok canım niye ayağına gideyim bu ev benim istiyorsa o gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?