- 6 Şubat 2016
- 286
- 162
- 18
Ailesi bosanmamizi istemiyor ki...bence adamın ailesinde var sorun ya.nedense bana öyle geldi.adamın pek sözu geçmiyormuş gibi geldi kendi ailesine..
Neden mahçup düşecekmissiniz ki? Bu duruşunuz yüzünden kendini sütten çıkmış ak kaşık olarak görüyor hala eşiniz. Bulunmaz hint kumaşı muamelesi yaparsanız gerçekten de bulamazsiniz zaten. Bir de ilk konunuzda maaşınızin 100 lira hariç diğerini eşinize verdiğinizi soylemistiniz. 100 liranın da hesabını verdiğinizi. Bence anlaşmayın. Daha mahçup düşeceksinize bile tepki vermemissiniz okuduğum kadari ile. Yapmayın hayatınızı böyle bir erkeğe endekslemeyin. Kendinizin kıymetini bilin.Aradım az önce aile terapisti fikrini sundum daha fazla uzatmayalim aklında kalmasın o borcunu ben odeyecegim senin hayatını daha rahat Kurman için mehir bilezikleri de alicam evet üzülüyorum ama bizim için en doğru karar bu sende anlaşmalı boşanmaya evet dersen çok iyi olur çünkü çekişmeli olursa hakim karşısında mahcup dusmeni istemiyorum diyor....
Daha önceki konularimda var..pekı ama adam neden boşanmak istiyor? sebebi nedır?
Daha önceki konularimda var..
"Anneannem" diyorsunuz...Bu yastaki insanlarin gorusu asagi yukari bellidir "yuvanizi yikmayin".Bir onceki yazdigimi tekrar okumanizi rica ediyorum.Amaciniz bosanmamak olmasin lutfen.Sizin icin iyi olacak ne ise o olsun ve bunun icin zamana ihtiyacınız var.Konusmaya gitmeyin.Aramayin.Yazmayin.Lutfen hic bir sekilde o yapmadigi surece iletisime gecmeyin.Kosenize cekilin. Bosanmak istedigini belirttiginde sen bilirsin deyin bir avukat ile gorusup onunla sartlarinizi konusabilecegini soyleyin.Siz uzerine gittikce o hint kumaşı olacak.
İnsallah o raddeye gelmez ama mağdur olduğum için tazminat+nafaka talep edicem..annenizle abiniz kına yaksın yani ne diyim... Ama kesinlikle anlaşmalı boşanmayı kalbul etmeyin! Alın nafakanızı.
Eğer mahkemede boşanmak istemediğinizi söylerseniz hakim sizi zaten aile terapistine yönlendirecektirBu fikri hiç sunmadim aklıma gelmedi kabul ederim ki...
Birlikte bi aile terapistine gidin bir uzmandan yardim alin bu konuda,,, Evliklikte sans mutlaka verilmesi lazim büyük problemler olmadigi süreceEvet arkadaşlar bosaniyoruz ve içim de fırtınalar kopuyor... Eşim tekrar boşanmak istiyorum dediği gün yatak odasını darma duman edip saclarimi kestim... Evet bunu akıl sağlığı yerinde insan yapmaz lütfen yargilamayin herkes ayrı sınavlardan geçiyor herkes aynı olamıyor. Çocukluğumdan beri şiddet dışında en iğrenç olaylara bile şahit oldum iyi değilim annem abim yok artık hayatımda esimde gidiyor evi terk ettim teyzemdeyim... Ciddi ciddi konuştuk ve bosaniyoruz. Ancak benim içim yanıyor dediğine gore onunda öyleymiş ben boşanmak istemiyorum yuvami seviyorum evet yiprandik ama neden son kez denemeyelim ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?