Bosaniyoruz...

bence adamın ailesinde var sorun ya.nedense bana öyle geldi.adamın pek sözu geçmiyormuş gibi geldi kendi ailesine..

Neden mahçup düşecekmissiniz ki? Bu duruşunuz yüzünden kendini sütten çıkmış ak kaşık olarak görüyor hala eşiniz. Bulunmaz hint kumaşı muamelesi yaparsanız gerçekten de bulamazsiniz zaten. Bir de ilk konunuzda maaşınızin 100 lira hariç diğerini eşinize verdiğinizi soylemistiniz. 100 liranın da hesabını verdiğinizi. Bence anlaşmayın. Daha mahçup düşeceksinize bile tepki vermemissiniz okuduğum kadari ile. Yapmayın hayatınızı böyle bir erkeğe endekslemeyin. Kendinizin kıymetini bilin.

Öncelikle sakin olmaya çalışmalısınız çünkü boşanma durumunda paniklemek ve bu duyguyla hareket etmek ilişkiyi düzeltmek yerine daha çok zora sokmaktadir.Düşüncelerinizi ayrılmamak üzerine değil bu duruma nasıl geldiğiniz üzerine yoğunlaştırmaya çalışın. Sessiz ve sakin hareket etmeye çalışın. Eşinize sürekli ayrılmak istemediğiniz, ilişkinizi kurtarma tekliflerinde bulunmayin bu sadece onda baskı hissettirir ve boşanma isteğini arttırır. Ona sissizlik duygusunu yasatmalisiniz.Sensiz yapamam duygusunu değil. Sonuçta yarın gidip boşanmayacaksiniz bu bir sureç ve bu surecte kendi iyiliginiz icin hareketlerde bulunun. Bosanmak istemiyorum duygusunu lutfen bir kenara birakin sizin sagliginiz icin hangisi iyi olacaksa sonucun oyle olmasi icin caba sarfedin cunku anlattiginiz sac kesme vs. gibi davranislariniz psikolojik olarak yipranmis oldugunuzun kaniti.

Olay çok yeni sanırım.Bosanma karariniz yani. Zordur eminim ama biraz sabredin ve zamana birakin. Eşiniz sizsizligi tatsin. Eğer bir araya gelirseniz de giderler ortak harcansin tabii ki ama kartı alin derim. Surekli adamı ararsaniz yukarıda bir arkadas yazmis bunalır ve boşanma isteği kuvvetlenir.

Anneannem pazar günü beni de eve goturup konuşmak istiyor. Sizce doğru mu olur bu hareket ? Biraz daha mi beklemeliyiz...

pekı ama adam neden boşanmak istiyor? sebebi nedır?

Bahane ariyordu. Bunu daha onceki konunda soylemistim. Bosanmak icin bahane ariyor. Cekismeli neden istemiyor? Bir an once bitsin diye. Anlasmali bosanacaksaniz nafaka iste kesinlikle. Cekismelide hakimin karsisinda rezil olmazsin merak etme. Bence bir avukata sorsaydin anlasmali mi benim icin iyi cekismeli mi diye. Cunku sanirim o tazminattan kaciyor ya da bir an once bosanip yeniden mi evlenmeyi dusunuyor?
neden evi sen terk ettin ki? Sen wvinden cikmasaydin. Cok istiyorsa o gitseydi evden.

Daha önceki konularimda var..

simdi baktım yanı bir kac bilezik içinmi? yani bu kadar basitmi? böyle saçma sapan bır nedenden bosanılırmı? Acıkcası ben zannetmiyorum boşanmak ıstedıgıni aklınca sana ders vermeye çalışıyor ama bunun ıcın boşanmayı düşünüyorsa defolsun gitsin

Bence hiç doğru olmaz . Eğer sana bu şekilde söyldiyse sessizğie gömül zaten bu bir süreç an az bir ay sürer anlaşmalı boşanmalarda diye biliyorum. Anladığım kadarıyla hep alttan alman ve kendini kimsesiz hisstirmen ve bunu bilmesi böyle bişi yapmasına neden olmuş Biliyorum öünkü benim babamda annemde bu şekilde ypardı annem 38 yıl dayandı ve dayanamadı boşandı. Ben kimsesiz değilim çocuklarım var dedi şu an en huzurlu zmanlarını yaşıyor. Bence sessizliğe bürün. Ayrıca çok gençsin atlamtamayacığını düşünmen çok normal .Çok klişe olacak ama zaman herşeyin ilacı. Hayat seni erken olgunlaştırmak istiyor bir de bu yönden bak.

"Anneannem" diyorsunuz...Bu yastaki insanlarin gorusu asagi yukari bellidir "yuvanizi yikmayin".Bir onceki yazdigimi tekrar okumanizi rica ediyorum.Amaciniz bosanmamak olmasin lutfen.Sizin icin iyi olacak ne ise o olsun ve bunun icin zamana ihtiyacınız var.Konusmaya gitmeyin.Aramayin.Yazmayin.Lutfen hic bir sekilde o yapmadigi surece iletisime gecmeyin.Kosenize cekilin. Bosanmak istedigini belirttiginde sen bilirsin deyin bir avukat ile gorusup onunla sartlarinizi konusabilecegini soyleyin.Siz uzerine gittikce o hint kumaşı olacak.

Bu pztesi avukata gideceğini söyledi bende bir hafta daha bekle. Ben kafami toparlayıp ne yol izleyecegimi dusunecegim dedim tamam dedi ancak beni böyle kolayca silip atan bir insanla anlaşmalı boşanmaya gitmeyecegim.. Çünkü gerçekten ailem sırtını döndü ve bende öyle kendi yuvami kurabilmek için tazminat nafaka neyse isteyeceğim..

cok cok dogruuuuu

Birlikte bi aile terapistine gidin bir uzmandan yardim alin bu konuda,,, Evliklikte sans mutlaka verilmesi lazim büyük problemler olmadigi sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…