• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

Yaşadıkların çok zor ...
Senin yerinde olsam ne yapardım diye soruyorum kendime ilk mesajını okuudğumdan beri ..
Bir yanım boşanırdım diyor bir yanım boşanmazdım ..
Sana verecek aklım yok inan çok karıştım ve çok üzüldüm senin adına
Ama dilerim bu zorlu günleri hasarsız ,kolaylıkla atlatırsın ,en doğru kararı verir ve hiç pişman olmazsın ..

Ah canım ah....yeni doğum yapmışsın algılama zayıf normal.ben sana gamsız ol demiyorum, konu açmak ve sinir harbi yaşamayı erteleyebilirsin diyorum.şuan sinirden sütün gitse nolcak.bebeğin gerginliğinden etkilense nolcak.belkide bir ay sora herşey düzelcek ne biliosun, hemen doğumun ertesi günü konu açmak nedir ya.

''algılama zayıf ''? böyle hakaret etme hakkını nerden aldınız merak ettim doğrusu. kadın bugün çocuk doğurmuş ve o çocuğun babası boşanmak istiyor, yuvayı yıkmak istiyor, şu an bu kadının yanında olup ilgileneceğine, bebeğine bakarken sevinçten havalara uçacağına, bir aile sıcaklığı hissettireceğine, bebeği de annesini de umursamıyor bu baba. sizce bunu dert etmesi konu açması normal değil mi?

ilk yorumunuzda sizi anlamıştım ben, ''bunu yapabilen bir adam için üzülüp sütten kesilmeye değmez, defolsun gitsin, bebeğine odaklan'' demek istediniz bu kısma kadar anlayabildim sizi. ama sonuçta insanız, ''hadi üzülmeyim artık hadi umursamayım'' diye karar veripte uygulanacak bi şey değil ki bu. ama ''algılama zayıf'' diye konu sahibini aşağılamış olmanız hiç doğru değil, hiç olgun da değil. size saldıranlar bile olsa düzgünce cevap vermeliydiniz ki haksız konuma düşmeyesiniz. kusura bakmayın ama kib'lemek zorunda kaldım.

Pes ! Evladi olmus onun sevincini yasamak yerine sen bosanmaya ugras.. oha ya ne gamsiz igrenc byriymis Allah islah etsn bencede baskasi var gbi sanki ona kosmak icin olaylari hizlandirmaya calisir gbi.
Pislik vallahi sinirlerim oynadi.
Bebeginizi saglikla buyutun insallah hayrli omru olur

konu sahibi aldatma vs yoksa sebep sadece geçimsizlik ise bence boşanmak son çare olsun. eşinle son kez konuş bakalım bi. güzel güzel oturup konuşun.

''bak artık hem anneye hem babaya bi yuva sıcaklığına ihtiyaç duyan, ikimizden bi parça olan küçücük bi bebek var ortada, ikimiz de daha dikkat edelim bundan sonra davranışlarımıza, yuvamızı yıkmayalım, sonradan pişman olacağımız şeyler yapmayalım, sonuçta ortada aldatma yok şiddet yok, düzeltemeyeceğimiz bi durum yok, gel bu bebekle birlikte biz de hayata yeniden başlayalım, vs vs'' gibisinden bi konuşma yap.

baktın o da olumlu yaklaştı kabul etti sorun kalmaz, ama yok bu konuşmadan sonra bile ısrarla boşanmak isterse hah işte o saatten sonra sen de yüzüne bakma, bebeğinden güç al ve iki kişilik yeni bi hayat kur.

Allah böyle adamin belasini versin deyin ve bosanin. Evladinin ve kendisine evlat veren kadini bu durumlara sokan insan musveddesini kendinize koca yapmayin. İnsanin düşmanı olsa bunu yapmaz. Onu ve onun bütün hatiralarini onunla yaşadığınız anilari gecmis zamani biçak gibi kesin. Güçlü olmak zorundasınız ve bebeginizle daha da güçlü hissedersiniz eminim. Allah yardimciniz olsun.

"O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler,
Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık."

Canim oncelikle yeni bebegin hayirli olsun
Esin seni gercekten sevse deger verse emin ol sen dogurdugun gibi sana bosanalim demez o konuyu dahi acmaz yeni dogumyaptin diye esin seni coktan silmis atmis senn tek yapacagn ailende arkandaydsa bebeginle birlikte yeni bir yasam

Daha doğum yapalı 24saat oldu ve siz kocanızın sizi boşamasını dert edip konumu açtınız.bebeğiniz ilgi istemiyor mu.işiniz gücünüz yokmu acaba.canı cehenneme der geçerim ben olsam....
İnsan başına gelmeyince bilemez. Annenin de ilgiye ihtiyacı var. O durumda kimse boşanmak istemez kolay bir şey değil

Eşim bugün bana boşanma davasını Pazartesi açacağını ve bu olayı ayrıntılı konuşmamız gerektiğini söyledi. Hastaneden taburcu olunca da avukatlarla ayrıntılı konuşup en geç haftaya Cuma gününe kadar davayı açacağını söyledi.
Kendimi yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Daha bu gece doğum yaptım ve sanki hadi doğsun da davayı açalım düşüncesindeymiş gibi hemen bana bunu demesi... Şüphelenmeme rağmen hiç araştırmamıştım onu kötü hatırlamamak için ama artık beni aldattığını düşünüyorum...
Ama asıl beni üzen şey beni bu kadar severken boşanmak istemesi. Şaşırtıyor beni ve şaşırtmaya da devam edecek.

dAHA YENİ DOĞUM OLMUŞ AY MİNNACIKIR OO ONUN SEVGİSİ İHTİYACI GÜÇ VERMELİ BIRAKIN NAPARSA YAPSINN pişman olur ammma çok geç olur. Artık boşanmak isteme moda olmuş ahh bu erkekler ya bakın öncelik bebeğiniz artık tek değilsizniz gerçi siz benden daha iyi bilirsiniz

Eşim bugün bana boşanma davasını Pazartesi açacağını ve bu olayı ayrıntılı konuşmamız gerektiğini söyledi. Hastaneden taburcu olunca da avukatlarla ayrıntılı konuşup en geç haftaya Cuma gününe kadar davayı açacağını söyledi.
Kendimi yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Daha bu gece doğum yaptım ve sanki hadi doğsun da davayı açalım düşüncesindeymiş gibi hemen bana bunu demesi... Şüphelenmeme rağmen hiç araştırmamıştım onu kötü hatırlamamak için ama artık beni aldattığını düşünüyorum...
Ama asıl beni üzen şey beni bu kadar severken boşanmak istemesi. Şaşırtıyor beni ve şaşırtmaya da devam edecek.
Siz boşanmak istemiyorsanız anlaşmalı boşanma yoluna gitmezseniz heleki yeni doğum yapmışsınız ve mahkeme de boşanmak istemediğinizi beyan ederseniz mahkeme sizi hayatta boşamaz canım.
Dava nerden baksam bir kaç yıl sürer.
Ama anlaşmalı boşanmaya giderseniz eşiniz sizin ve evladının geleceği için size sunacağı imkanları da iyice gözden geçirip ona göre karar verin.
Ve elinizde somut bir delil olmadan eşiniz için hiçbir ithamda bulunmayın mahkeme sizi ciddiye asla almaz.
Eşinizin maddi durumu iyiyse size bir ev verirse ve tatmin edici bie nafaka ve belli bir tazminat ödeyecekse bu evlilikden bir bekelntiniz kalmadıysa o zaman anlaşmalı boşanma maddelerine bunlar yazoyorsa imzalayın gitsin.
Bu saaten sonra sizim istediğiniz ne onu düşünüp öyle yol alın.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşaAllah
:(

Yeni doğum yapmıs kadına yapılcak şey mi bu sütü kesilirde mi demiyor... Daha canıyla uğrasırken lohusa depresyonuna sokucak... Harbi dengesiz adammıs sizi hiç hak etmiyor

Ortada mantıklı bir sebep olmalı,boşanıyoruz deyip elini kolunu sallayarak gidemez.Sahipsizmisiniz adama bunun hesabı nı sormazlarmı .Boşanmayın bence eşinizin ailesini aileniz haberdar etsin kulağını çeksinler..Size bu hayatınızın en özel günlerinde bu şekilde davranamaz ya bu kadar da olmaz..Anlayış beklediğinizi ,zamanlamanın yanlış olduğunu,ortada sebep bile olmadığı nı, bunu ilerde evladına açıklayamıyacağını hatırlatın.Çoook üzüldüm.Allah eşinizi ıslah etsin:dua:.

Herşey olucağina varır yeni bebeğiniz olmuş boşverin eşinizi bebeginizle ilgilenin.sutu nasıl arttirabilirim, kaç saat uyuması lazım ,çok uyursa kan şekeri düşer geç uyanır sık sık emzireyim saati kurayım da sarılık olmasın fikirleri ile doldurun kafanizi. Zor bir durum ama bebeğin çok çabuk büyüyecek dertlerine kafa takarken kacirdigin güne üzülürsünüz.. Neden ayrılma. Kararı aldınız bilmiyorum ama inşallah hepiniz için hakkınızda hayırlısı olur .. bebeğiniz hayırlı olsun .

Ya inanamıyorum sizlere , kadın daha doğum yapalı bir gün olmuş.bunlarla uğraşmak mantıklımı.Allahınızı severseniz mantıklı olun ya.insan bebeği için sinirini erteleyebilir.koca nedir ya, zamanı geldiğinde kafa patlatır napcaksa yapar, ama bu doğumun ertesi günü deil,olmamalıda...
Yorumlarınızı okudum hayretler içerisindeyim. Konu sahibinin eşinin yaptığından ne fakı var yaptığınızın

Back
X