Boşanıyoruz..

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
36
Damdan düşeni ancak damdan düşen anlarmış ya.. nedenini yazmak sizce boşanmak için nasıl bir neden diye sormak istemiyorum. Bugün aldık kararı... İki aylık bebeğim var. Nedense ona her baktığımda ağlamak geliyor içimden. Vicdanım mı buna sebep bilmiyorum. Bebeğim için özellikle çok üzülüyorum. Hissetti kuzum.. çok huzursuzdu akşam. Sütümde azaldı bi anda. Rabbim güç kuvvet versin bana... beni neler bekliyor bilmiyorum. Şuan ücretsiz izindeyim. Maddi manevi zor günler mi yoksa daha ferah günler mi gelecek bilmiyorum. Allahım tüm aman dileyenlerin yardımcısı olsun. Yuvamın yıkılmaması için dua edin arkadaşlar... şimdiden Allah razı olsun.

Damdan düşeni ancak damdan düşen anlarmış ya.. nedenini yazmak sizce boşanmak için nasıl bir neden diye sormak istemiyorum. Bugün aldık kararı... İki aylık bebeğim var. Nedense ona her baktığımda ağlamak geliyor içimden. Vicdanım mı buna sebep bilmiyorum. Bebeğim için özellikle çok üzülüyorum. Hissetti kuzum.. çok huzursuzdu akşam. Sütümde azaldı bi anda. Rabbim güç kuvvet versin bana... beni neler bekliyor bilmiyorum. Şuan ücretsiz izindeyim. Maddi manevi zor günler mi yoksa daha ferah günler mi gelecek bilmiyorum. Allahım tüm aman dileyenlerin yardımcısı olsun. Yuvamın yıkılmaması için dua edin arkadaşlar... şimdiden Allah razı olsun.
Belli ki ayrılmak istemiyorsun.
Nedenini söylersen gelecek yorumlarla belki için ferahlar.
Umarım hakkında hayırlısı olur

neden? bence eşinin lafını sözünü dinleyeceği birini devreye sokabilirsin, istemiyor gibisin ayrılmayı

neden? bence eşinin lafını sözünü dinleyeceği birini devreye sokabilirsin, istemiyor gibisin ayrılmayı
Kesin konuştu. Ailesi buna sebep. Bundan sonraki süreç korkutuyor beni. Boşanmak ve sonrası...

Kesin konuştu. Ailesi buna sebep. Bundan sonraki süreç korkutuyor beni. Boşanmak ve sonrası...
İnsanlar iyice vicdansız olmuş, 2 aylık bebek var ortada, bu acele niye, gelin üzülmesin bebek küçük diye düşüneceklerine bir de oğulları boşansın istiyorlar.,Allah ıslah etsin

Şimdilik yapabiliceğin şey bebeğinin yaşıcağı zorlukları eşine uzun ve sakince anlatman. Ancak ozaman kararından vazgeçer bence. Ama o istiyır sen istemiyorsun, problem gördüğü sen misin evliliğinizmi yolunda gitmiyor?

Eski konulara bi baktım da eşinin ailesi daha gelinlikten, gelin başından başlamış, asalaklikla devam etmis ama cok bisey de yapmamislar ya. Sen de demissin iyilerdir diye. Anlatmadiysan bilmiyorum ama.

Sorun şu ki eşin seni kabullenememis, evliliğe alışamamis gibi görünüyor. Daha evlenmeden once evlenme korkusu varmış zaten ve seni hep peşinden koşturmus, ayrılıp durmuş. "Ikimizde çok çekici degiliz kasmayalim" tarzı lafları da sacma ve itici. Sanki siz de kiskanc olduğunuzdan (ben de öyleyim) daha hi uzaklaşmış. Rahat olma istegi var sanki. Tirnak içindeki cümle öyle hissettirdi bana. Hala evlilik korkusu geçmemis. Bence kaybedince anlayacak değerini.

eşimle ayrı şehirlerde idik tanıştığımızda. Ve ben aşık oldm ilk görüşte. Telefonla ve bikaç kez yüzyüze gmrüşme sonraası evlilik korkularından vs dem vurdu ayrıldı. Bir süre sonra tekrar döndü.. sorgulamadan kabul ettm. Sonra tekrar kessti görüşmeyi tekrar söndü tekrar tekrar.. her seferinde acı çeken ben oldm ama kabul eden de..

Bence artik bu adamin peşinden koşma. Barismayi konuşmayi eminim ki teklif etmissindir. biraz da o uğraşsin.

Tabi konuların dışında başka yeni olaylar gelistiyse bilemiyorum.

Sağolun arkadaşlar. Bayramda eşimin memlekwtine gittik bebeğim küçük. Bayram gezmesine çıkalım dediler. Üç beş ev gezdk sonra bebeğim huysuzlandı uyuyamadı vs. Siz devam edin bizi eve bırakın dedik. Biz bayram sonu eve döndükten sonra arayıp bizi rezil etti bizimle gezmedi zaten memnun edemiyoruz gbii sözlerlw ağlamış babası. Açıkcası eşim maddi kaynakları idi. Torun morun derken kendilerşne para akışı azaldı. Görümcenin çocuklarına hediywler harçlıklar azaldı. Vs boşandırma derdindeler. Yoksa birgün önce gayet iyiydi aramız hiçbir sorunumız yoktu

Sağolun arkadaşlar. Bayramda eşimin memlekwtine gittik bebeğim küçük. Bayram gezmesine çıkalım dediler. Üç beş ev gezdk sonra bebeğim huysuzlandı uyuyamadı vs. Siz devam edin bizi eve bırakın dedik. Biz bayram sonu eve döndükten sonra arayıp bizi rezil etti bizimle gezmedi zaten memnun edemiyoruz gbii sözlerlw ağlamış babası. Açıkcası eşim maddi kaynakları idi. Torun morun derken kendilerşne para akışı azaldı. Görümcenin çocuklarına hediywler harçlıklar azaldı. Vs boşandırma derdindeler. Yoksa birgün önce gayet iyiydi aramız hiçbir sorunumız yoktu

Çok garip insanlar mış bugün olmazsa yarın boşatır bunlar zaten. Boşanmasanızda huzursuz ederler. Bence siz maddi anlamda ölçüp tartın bir şekilde kendinize ve bebeğinize yetmeye çalışın

e ohaaaa
sonuç olarak evlenmiş barklanmış adam
ne demek görümcenin çocuklarına para hediye falan
e yuh yaaa daha neler
ne bencil insanlarmışş!!!!
Allah yardımcın olsun ya üzüldüm..
ama sanırım çalışıyorsun yani maddi olarak bi sıkıntın olmaz inşallah
ooff Allah'ım kendileri gelin olmamış mı ya kendileri evlenmemiş mi
böyle insanlardan nefret ediyorum!!
anlayışsız kalitesiz bencil yaratıklar
çok sinirlendiim ya nedir bu arkadaş erkek ailelerinin kadınlar üzerindeki baskısı!!!!

Ya daha el kadar yavrusu babasız bırakan insanlar da mı var.. ne diyeyim..
Gerilim olabilir dönem dönem eşler arasında , evliliğini ayakta tutmaya çalış derim bebeğin için. . Ona yazık. .

Back
X