- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
Adama bak hele sanki silah zoruyla evlenmiş gibi davranıyor.Sizin şuanda hamile olduğunuzu ve ona bir şekilde mecbur olduğunuzu düşünüyor.Bu tavırlara ve hakaretlere katlanmak zorunda değilsiniz.Size bu şekilde davranamaz.Açıkça konuşun ayrılmak istiyorsa ayrılırsınız.Doğuma kadar nasıl sabredebilirsiniz bu duruma bilmiyorum ama,evinizi şimdilik terk etmemelisiniz diye düşünüyorum.Sonrasında bir karar verir ve uygulamaya geçersiniz.Adamın değişip sevgi pıtırcığına dönüşmesini beklemeyin ama,size ve çocuğuna karşı olan görevlerini yapmak zorunda.Kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin.Bir süre onunla en asgari iletişim şekli nasıl olabilirse öyle olun.Allah yardımcınız olsun.Arkadaslar bneim de esimin de 2.evliligi benim cocugum yok onun var.
Size evliligimde yasadiklarimi anlatmak istiyorum ve sizce ne yapmaliyim yardim cunku konusacak yol gosterecek kimsem yok..
Kayinvalidem en cok bu oglunu sevdigi icin ve de hasta oldugu icin 1 aydir bende bundan rahatiz olmamaya calistim yetet ki esim mutlu olsun diye ama yaptigim iyilik yuzume carpildi esim tarafindan.hamileyim ve riskli durumlarım var yatmam gerek.esimbu duruma cildiiryor eve gelenlere yol yordam goster kalk diyor hatta eski karim misagirin etrafinda dort donerdi cok iyi yonleri vardi diyor.hamile halimle mi dort doneyim misafir etrafinda dedim hamileligini s.....yim dedi
Bana asla sarilmaz opmez dokunmaz.ben arsizlikla yaklasirim zor zoruna kendini bana birakir adeta tecavuze ugruyormus da bir an once bitmesini bekloyormus gibi bir hali vardır.
Beni fizik olarak begenmez cok irisin erkek gibisin birbirimize uymuyoruz der.
Bir kadinin hem huyu kotu hem de fizigi kotuyse var o erkegin haline der.
Beni surekli ama surekli elestirir.her hareketimi elestirir seninle nasil gececek omur der
Biz birbirimize uygun degiliz bana cok aykirisin der.
Birkac kez yuzume sevmedigini soyledi.
Cinsel hayatimiz yok oldugu zamanlarda da hep ben zorladim onu.
Ben fedakarlik gorursem severim der.yoksa sevmem der.surekki fedakarlik bekler akliniza gelebilecek her konuda.
En son dun olay yasadik.eski esim misafirin etrafinda fir donerdi soyle boyle iyiydi demisti ve hamileligini s...yim demisti ben de evde gorumce ve kaynana olmasina ragmen evden ciktim kiz arkadasimda kaldim.simdi eve donuyorum.tum.sulalesi de beni sucluyor evden gittim.diye.benim ailem yok ayrilar baba olu.kimseyle gorusmuyorum dogru duzgun.NE YAPAYİM KENDIMI MI OLDUREYIM.DAYANAMIYORUM
TUM SULALESINI ARAMIS BOSANACAM BUNDAN DEMIS.
DEGERIM YOK ARKAMDA BIR ERKEK VARLIGINI HISSETMIYORUM.NE YAPACAGIMI SASIRDIM
ALLAH. DOGMAMIS YAVRUMU da BENI DA ALSIN YANINA ISTIYORUM.
Boşuna kosmuşsun peşinden. Eski karısı da yapmış onca fedakarlık da bir işe yaramış mi?Bense surekli tum bunlara ragmen ona yaranmaya calisiyorum.caba sarfediyorum sevilmek deger gormek icin.bir gun duzelir umuduyla yasiyorum bilmiyorum ne derece dogru.
keske arkadsina gitmeseydin annene gitseydin kuzum ya. ama bosanmak istiyorsa cani cehenneme dun bu sekilde anlatmmaistinz. bizdr yanlis yorum yaptik k bakmayin ne deyim. cok iyidi karisi niye bosanmislar. sen caresiz degilsin eger seni istemiyorsa yapacak bisey yok annenizin yanina gidin dogumdan sonra calisip evladiniza bakarsiniz suan ki kaos ortamini dusunebiliyorm herkes seni haksiz ediyordur. bu adami sende sevmiyorsun kuzum inan. ki. ne diyecegimi sasirdim en tehlikeli sey. bir kadin bekarsa ve esinin ikinci evliligi ise surekli kiyaslanma yapilir lutfen bu dedigimi yanlis anlamyin. suc esinizdeArkadaslar bneim de esimin de 2.evliligi benim cocugum yok onun var.
Size evliligimde yasadiklarimi anlatmak istiyorum ve sizce ne yapmaliyim yardim cunku konusacak yol gosterecek kimsem yok..
Kayinvalidem en cok bu oglunu sevdigi icin ve de hasta oldugu icin 1 aydir bende bundan rahatiz olmamaya calistim yetet ki esim mutlu olsun diye ama yaptigim iyilik yuzume carpildi esim tarafindan.hamileyim ve riskli durumlarım var yatmam gerek.esimbu duruma cildiiryor eve gelenlere yol yordam goster kalk diyor hatta eski karim misagirin etrafinda dort donerdi cok iyi yonleri vardi diyor.hamile halimle mi dort doneyim misafir etrafinda dedim hamileligini s.....yim dedi
Bana asla sarilmaz opmez dokunmaz.ben arsizlikla yaklasirim zor zoruna kendini bana birakir adeta tecavuze ugruyormus da bir an once bitmesini bekloyormus gibi bir hali vardır.
Beni fizik olarak begenmez cok irisin erkek gibisin birbirimize uymuyoruz der.
Bir kadinin hem huyu kotu hem de fizigi kotuyse var o erkegin haline der.
Beni surekli ama surekli elestirir.her hareketimi elestirir seninle nasil gececek omur der
Biz birbirimize uygun degiliz bana cok aykirisin der.
Birkac kez yuzume sevmedigini soyledi.
Cinsel hayatimiz yok oldugu zamanlarda da hep ben zorladim onu.
Ben fedakarlik gorursem severim der.yoksa sevmem der.surekki fedakarlik bekler akliniza gelebilecek her konuda.
En son dun olay yasadik.eski esim misafirin etrafinda fir donerdi soyle boyle iyiydi demisti ve hamileligini s...yim demisti ben de evde gorumce ve kaynana olmasina ragmen evden ciktim kiz arkadasimda kaldim.simdi eve donuyorum.tum.sulalesi de beni sucluyor evden gittim.diye.benim ailem yok ayrilar baba olu.kimseyle gorusmuyorum dogru duzgun.NE YAPAYİM KENDIMI MI OLDUREYIM.DAYANAMIYORUM
TUM SULALESINI ARAMIS BOSANACAM BUNDAN DEMIS.
DEGERIM YOK ARKAMDA BIR ERKEK VARLIGINI HISSETMIYORUM.NE YAPACAGIMI SASIRDIM
ALLAH. DOGMAMIS YAVRUMU da BENI DA ALSIN YANINA ISTIYORUM.
Hamile kaldigimda cocuk duserse bosanalim dedi.ayrica cocugun ölmesi icin dua da etmis.Adam size kalbende mantıkende bağlı değil. Zaten dile getirmiş defalarca. Evliliğiniz çoktan bitmeliydi. Çocuk olunca buna cesaret edemedi muhtemelen. Belli ki çocuğu isteyende o değil, sizsiniz.
Eşinizle anlaşın, doğum ve sonrasında bir süre toparlanana kadar boşanma davasını erteleyin. Yaklaşık 2-3 ay. Sonrasında başınızın çaresine bakacaksınız maalesef.
Adli dengesi yerinde miymis nasil bir duadir o.Hamile kaldigimda cocuk duserse bosanalim dedi.ayrica cocugun ölmesi icin dua da etmis.
Böyle bir adama çocuk verme sebebinizin biraz zorla, biraz da “benim bi çocuğum olsun, ne olur ne olmaz” niyetiyle olduğunu düşünüyorum ben. Hem adamın hem çocuğun hakkına giriyorsunuz böyle. Kendinize ettiğiniz eziyette ayrı. Ayrılabilmek için her şeyi yapıyor adam. Madem bi çocuk var, baba tarafından da pek istenmiyor; mecbur boşanacaksınız.Hamile kaldigimda cocuk duserse bosanalim dedi.ayrica cocugun ölmesi icin dua da etmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?