Bosanma 8 aylik gebelik..

Sen bir kere boşanmış, boşanmanın ölüm olmadığını deneyimlemiş bir kadınsın.
Şansına ikincide de yüzün gülmemiş.
Çok zor haklısın.
İnsan darmaduman olur.
Ama ölmek isteyecek kadar ne bu çaresizlik?

Bir kere mesleğin var.
Bu evliliğe devam et baskısı gösterecek bir ailen yok.
Tamam destek yok belki ama köstek de yok.
En önemlisi seni her şekilde iten bir ayı var.
Bir de mutlu edemeyip sülük gibi yapışan herifler var malum..

Anlaşmalı boşansan bebeğine paşa paşa bakabilecek güçtesin.
Sen artık annesin.
Silkelen ve ayağa kalk.

Adama bak hele sanki silah zoruyla evlenmiş gibi davranıyor.Sizin şuanda hamile olduğunuzu ve ona bir şekilde mecbur olduğunuzu düşünüyor.Bu tavırlara ve hakaretlere katlanmak zorunda değilsiniz.Size bu şekilde davranamaz.Açıkça konuşun ayrılmak istiyorsa ayrılırsınız.Doğuma kadar nasıl sabredebilirsiniz bu duruma bilmiyorum ama,evinizi şimdilik terk etmemelisiniz diye düşünüyorum.Sonrasında bir karar verir ve uygulamaya geçersiniz.Adamın değişip sevgi pıtırcığına dönüşmesini beklemeyin ama,size ve çocuğuna karşı olan görevlerini yapmak zorunda.Kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin.Bir süre onunla en asgari iletişim şekli nasıl olabilirse öyle olun.Allah yardımcınız olsun.

Pis herif madem seni beğenmiyor,madem ona göre değilmişsin, madem hiç uymuyormuşsunuz birbirinize ne diye evlenmiş seninle? Ne diye çocuk yapmış ?
Sen niye sana böyle davranan heriften hamile kalıyorsun canım neden korunmuyorsun ? Ne olacak şimdi hemde hamılesın ,bu adamla ömür de geçmez pislik herif.

ben boyle bi adamla nasil evlendiginizi merak ettim.yani severekmi evlendiniz.
cinsellikde yokmus bana adam supheli geldi.
kuzenim ikinci evliligini yapmisti gecen yil.benzer sorunlar vardi.
sonra esini bi erkekle yakaladi.
yani adam gay imiş.
ve bu adam cok saygin bir is adami.
ona demis ki sen benimle davetlere katilacak goruntuye guzellige sahipsin.herseyini karsiliyorum bu bildiklerini kimseye aktarma.
perdesin sen benim icin demis.
tabi kuzenim boşandi.
yani konuyu okurken nedense aklima bu ihtimal geldi.
dogumunuza az kalmiş.
ben diger yorumcular gibi kal demeyecegim dogumun olana kadar.
ailen yokmu.onlarin yanina git dogumunu yap.
bebeginle yeniden basla hayata

Işte varsa kaderinde kader mi dersin karma mi dersin ne dersin 4.ye de evlensen şansın yoksa yok
Evlilik sans meselesi
Güzellik,yakışıklılık, zenginlik,para pul,ozveri,fedakarlik vs vs hepsi boş
Sen iyi olsan da karşındaki pislikse malesef degismiyor bazi şeyler.
Ne kadar terbiyesiz ukalaymis esin. Bu kadar az cinsel birliktelige ve afedersin de istemsiz istemsi olan seksle nasil cocuk sahibi oldunuz demekki ruhu varmis yaşayacak ömrü var desene boyle kötü seyler düsünmeyin lütfen
Ölüm molum.
O adama yol verin
Yani boşanın

Mesleğiniz varmış elinizde ne güzel. Neden çekiyorsunu ki bu adamı? Yüzünüze sizi sevmediğini apaçık söyleyen dahası hiçbir saygısı olmayan bir adamdan ne beklentiniz var? Kendi hayatınıza bakın, bebeğinize kendinize odaklanın. Bırakın ne hali varsa görsün, terbiyesiz herif

Reactions: 000
Bak canım davanı aç kadın sıgınma evleri var şayet nafaka vermezse aile sosyal politika bakanlıgı baglıyor git görüş

keske arkadsina gitmeseydin annene gitseydin kuzum ya. ama bosanmak istiyorsa cani cehenneme dun bu sekilde anlatmmaistinz. bizdr yanlis yorum yaptik k bakmayin ne deyim. cok iyidi karisi niye bosanmislar. sen caresiz degilsin eger seni istemiyorsa yapacak bisey yok annenizin yanina gidin dogumdan sonra calisip evladiniza bakarsiniz suan ki kaos ortamini dusunebiliyorm herkes seni haksiz ediyordur. bu adami sende sevmiyorsun kuzum inan. ki. ne diyecegimi sasirdim en tehlikeli sey. bir kadin bekarsa ve esinin ikinci evliligi ise surekli kiyaslanma yapilir lutfen bu dedigimi yanlis anlamyin. suc esinizde

Adam size kalbende mantıkende bağlı değil. Zaten dile getirmiş defalarca. Evliliğiniz çoktan bitmeliydi. Çocuk olunca buna cesaret edemedi muhtemelen. Belli ki çocuğu isteyende o değil, sizsiniz.

Eşinizle anlaşın, doğum ve sonrasında bir süre toparlanana kadar boşanma davasını erteleyin. Yaklaşık 2-3 ay. Sonrasında başınızın çaresine bakacaksınız maalesef.

Ogretmenmissin neden cekiyorsun bu adami? Neden hanzolara yaranmaya calisiyorsunuz. Resmen cikar evliligi yapmis seninle

Reactions: 000
Siz gelen kisiler tabak burda bardak burada yemeklik surada gostermıyormusunuz hakketten, gecen ki konudan boyle anladım. Nasıl oluyor peki,

Hamile kaldigimda cocuk duserse bosanalim dedi.ayrica cocugun ölmesi icin dua da etmis.

Hamile kaldigimda cocuk duserse bosanalim dedi.ayrica cocugun ölmesi icin dua da etmis.
Böyle bir adama çocuk verme sebebinizin biraz zorla, biraz da “benim bi çocuğum olsun, ne olur ne olmaz” niyetiyle olduğunu düşünüyorum ben. Hem adamın hem çocuğun hakkına giriyorsunuz böyle. Kendinize ettiğiniz eziyette ayrı. Ayrılabilmek için her şeyi yapıyor adam. Madem bi çocuk var, baba tarafından da pek istenmiyor; mecbur boşanacaksınız.

Bu adam diyemiyorum insan hiç diyemiyorum hayvan desem hayvanlara hakaret olur bu yaratığın türü nedir Allahaşkına?! Drhal karantinaya alıp tecrit edilmeli.
O okyanusmavi1 kuzum hadi bu yaratıkla evlendiniz, hangi akla hizmet hamile kaldınız. Kınamıyorum yanlış anlamayın, anlamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…