- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
Sanane nası dil seçtiğinden ya okumadıysan gereksiz yorum da yapmasaydın! Derdini paylaşma platformu burası neyi nasıl anlatacağına karışmayın kimsenin boş yerede kalabalık yapmayın!Siz buyuk harf kullanmadan da biz okuyabiliyoruz. Ayrica Allah Peygamber hakki icin yardim edin nedir ya bunu gorunce vazgectim okumadim kusura bakmayin. Inancli olmadigimdan degil bu dili sevmedigimden!
Eski karisi bu kadar supermis de neden bosanmis?
Hala eski karisindan mi bahsediyor?
Ve bir de kufur ediyor?
O eve donmek haya olur. O sizi bosamadan siz onu bosayin. Pislik bencil ruhsuz adam. Cekilir dert degil.
Oyle bir sey yok. Takilar kadinindir. Davayi kimin actigi onemli degil. Dugun cd si ya da bir fotograf yeterli takilari gosteren.Ama iste bazi işteler var sanirim konu sahibinin aklında. 1 tanesi gebe olmasi doğumunun yanasmasi 2.si gidicek yeri olmamasi
Bir de kadin bosarsa erkegi sanırım altinlari alamiyormus oyle bisey varmi ya merak ediyorum sahiden.
Oyle bir sey yok. Takilar kadinindir. Davayi kimin actigi onemli degil. Dugun cd si ya da bir fotograf yeterli takilari gosteren.
Istenilmeyen eve donmek zulum gibi gelir insana. Adam her haliyle bitirmek istedigini bir ilan etmedigi kalmis. Konu sahibi donerse adam "zaten gidecek yeri yok,mecbur dondu bana, muhtac" diye dusunup daha kotu davranabilir, hatta siddet bile uygulayabilir. Kadin dernekleri var, onlardan yardim istenebilir. Mor cati ya da ne biliyim kadin siginma evleri var. Sosyal hizmetler var. Aile bakanligindan yardim isteyebilir. Onlar gerekeni yapacaktir. Ancak su halde donmesi daha kotu olur. Once gecici de olsa kendine bir yer bulmali. Sonrasinda ona gore duruma bakmali. Ama bu evlilik bitmeli. Bu adamla olmaz. Hamile bir kadina bu yapilmaz. Bir insanda merhamet vicdan yoksa ondan insanlik beklemek dogru degildir.
Annen bu durumda sana lüks aslında , eşinden daha mı kötü ?Ogretmenim ama annemle kendimi bildim bileli anlasamam annem bir secenek degil
Sanane nası dil seçtiğinden ya okumadıysan gereksiz yorum da yapmasaydın! Derdini paylaşma platformu burası neyi nasıl anlatacağına karışmayın kimsenin boş yerede kalabalık yapmayın!
Takilar kadinda degilse, esine ya da kayinvalidesine falan verdi ise ve geri alamadiysa mahkeme yoluyla geri alabiliyor. Mesela ev almak icin de kadin esine verse de bosanirken geri alabiliyor.Ben pek bilmedigim için sordum bende oyle.oldugunu biliyordum dugunde kim takarsa taksin kadina aittir takilan takilar eger bozdurulmussa da para iadesi yapilmasi lazimmis hatta duydugum bide erkek bosarsa diye biseydi
Ben ettigi hakaretlere cok uyuz oldum adamın pislik ya
Ilk karisindan ne diye bosanip başkasının canini yakiyor ahhh böyleleri var ya yatacak yeri yok ama etme bulma dünyası derler ya kocasida gun gelir gorur gününü.
Bide galiba konu sahibi çalışıyormuş
Bu iyi bisey aslinda kendine bakabilir yeni gordum bende diger sayfalarda
konu sahibi çaresizliğini kendi dilince belirtmiş. dini bir ifade kullandı diye okumaktan vazgeçmeyin çaresizliğin dili evrenseldir.Siz buyuk harf kullanmadan da biz okuyabiliyoruz. Ayrica Allah Peygamber hakki icin yardim edin nedir ya bunu gorunce vazgectim okumadim kusura bakmayin. Inancli olmadigimdan degil bu dili sevmedigimden!
konu sahibi çaresizliğini kendi dilince belirtmiş. dini bir ifade kullandı diye okumaktan vazgeçmeyin çaresizliğin dili evrenseldir.
+ Ve niye cocuk yaptınız?Bu adamla neden evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?