Bosanma 8 aylik gebelik..

Diger konularinizi okudum da zaten esiniz severek evlenmemis, sizde olaya mantık evliligi olarak bakmissiniz. ikiniz de mantik evliligi diye dunyanin en mantiksiz evliligini yapmis olabilirsiniz.
Çürük temele yapilan ev yikilmaya mahkumdur.

Size biri bir miktar paranız karsiliginda çürük bir temele ev yaptirip o evde oturmanizu istese hayatta paranizi vermezsiniz degil mi!! Bu buyuk bir israf ve aptallik olur dersiniz.

Neden hayatinizi dunyadaki en paha bicilemez degeriiniz olan yasantinizi, cürük temel uzerine kurdunuz !!

Yorum yapmama gerek kalmayan yorum..

yok öyle düşünmeyin bir teselliniz bile yeter.

En merak ettigimde bu adamlarin sonu gelecek mi acaba ? Yıl atlıyoruz cağ atlıyoruz baya ileri derecede imkanlarimizin olduğu,en önemlisi de egitimin fazlalastigi bir cağdayız. Heryer bilgi,heryer okul.. ne bileyim. Neden boyle anlam veremiyorum
Dedikleriniz cok dogru. Sanki hayat arkadaşı olmak icin evlenmemiste kendisine hizmet edilsin diye evlenmis
Adam bastan aşağı sorunlu. Allah yardımcısı olsun hamile bir de su yasadiklarina bak
Insan dusmanina bunu yapmaz

Ogretmenim ama annemle kendimi bildim bileli anlasamam annem bir secenek degil
Ogretmensiniz ve bu adama katlaniyorsunuz lutfen ya esiniz ne is yapiyor bu denli sizi uzmesine lutfen izin vermeyin bosanin emin olun biyerden gelir guzel seyler ama ilk once cocugunuzu dogurun bu adam degismez sizi kimseyle kiyaslamaya hakki yok siz sizsiniz !

eğitim dediğin nedir ki? merhamet eğitimle elde edilmez. uzay teknolojisini öğretirsin de bir kadını sevmeyi öğretemezsin o içten gelen bir şey

Benim de aklımdan bu geçti.
Çünkü bende 31 yaşındayım bu psikolojiyi anlayabiliyorum, konu sahibi de 33 yaşında ve sanırım benimde bir çocuğum olsun anne olayım diye bu evlilikte ısrar etti gibi geldi.
Anne sahibi olmak çok doğal ve güzel bir istek.
Eğer çocuğunun babası düzgün bir adamsa güzel bir şey..

Konu sahibine şunu demek istiyorum O okyanusmavi1
Mesleğiniz var, siz birine hizmetçi olmak için evlenmediniz.
Hayatınızı paylaşmak, sevmek ve sevilmek için evlendiniz.
Çok üzgünüm ama açık olacağım eşiniz sizi sevmiyor o yüzden size psikolojik hakaret uyguluyor.
Bazı şeyler olmuyorsa olmuyor, yanlışın neresinden dönseniz kar.
Bu adamı bırakın sizi hak etmiyor.
Ve çocuğunuzu da hak etmiyor, ölmesi için dua ettim ne demek?! O çocuk kendi kanından, nasıl bunu diyebilir??
Tamam eşler ayrılabilir ama insan kendi çocuğu için ölsün der mi?!
Bu adamı çekmeyin çocuğunuz da çekmesin, yolları ayırın..
Bu arada Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin..

eğitim dediğin nedir ki? merhamet eğitimle elde edilmez. uzay teknolojisini öğretirsin de bir kadını sevmeyi öğretemezsin o içten gelen bir şey
E orasi öyle tabi bi kelime var kani bozuk diye konu sahibinin durumu icin söylemiyorum ama bu tiplere kani bozuk deniyor galiba

Annenizle anlaşamaz mısınız?
Bu öküzle anlaşıp çocuk yaptığınıza göre , anneniz bir melektir sanıyorum ki kocanızın yanında.....

Biz ne yapabiliriz ki?
Sizi hicbir yondem begenmeyen hicbir yonden uyumlu olmadiginizi dusunen bu adamla neden evlendiniz?

Hadi evlwndiniz neden hamilesiniz?

Yani hersey mukemmeldi de hamile kalimca mi bu kadar canavarlasti bu adam?

Evt.derseniz inanmam.kusurabakmayin.

Allah Peygember aski icin bizim yapacagimiz birsey yok

Bosanin kurtulum

Öğretmensin ne güzel. Çık git kurtar kendini.

Bunu yapan kadın sayısı gittikçe artıyor sanırım:/
Burda amaç: bencilce çocuk sahibi olma(!) isteğinin tatmin olması sadece.

Bir insan 7sinde ne ise 70 inde de o olur.
Bu adami degistiremezsin ,adam etmeye calissanda elinde kalir ,bence hic ugrasma degmez ...
Bu adam sonradan boyle olmadi heralde

Boyle bir adama neden cocuk peki ?

Ogretmensin ve hâlâ orayı bekliyorsun yerinde olsam tayin ister giderim başka bir ile o adamdan koca olmaz Allah yardımcın olsun çok uzuldum gerçekten neler var şu hayatta üzülme işin varmış ne güzel kendine zarar verecek birşey sakın yapma maaşınla çocuğuna da gül gibi bakarsın evini de gecindirirsin

Bunu yapan kadın sayısı gittikçe artıyor sanırım:/
Burda amaç: bencilce çocuk sahibi olma(!) isteğinin tatmin olması sadece.
Olan çocuklara oluyor işte. Bu evlilikler nasıl gerçekleşiyor onuda anlamıyorum. Adam fiziksel olarak beğenmiyor, duygusu yok, paylaştıkları bir şeyde yok. Cinsellik desen zorla oluyor demiş konu sahibi. Nasıl ikna olup evlenmiş adam anlamadım.

Hamile kaldigimda cocuk duserse bosanalim dedi.ayrica cocugun ölmesi icin dua da etmis.
Size karşı diğer söledikleri de çok iğrenç ama bu laf kesinlikle kaldırılacak bir laf değil.Bence bunlar iyi günleriniz adam Ne dese kabul etmişsiniz kim bilir daha neler yapacak.Sizin eğitim verdiğiniz çocuklar adına da üzüldüm açıkcası...

Canım seni mutsuz edecek her şeyden uzaklaşman lazım. Karnındaki bebeğe bile kufredecek kadar ileri gidebilen birisi aklına gelebilecek her kötü şeyi yapmaktan geri durmaz. Diğer arkadaşlar gibi bu durumlarda kötü giden bir evliliği hep kurtarma taraftarı olurdum ama elle tutulur hiçbir yanı yok ki anlattigin kadarıyla.
Ben de öğretmenim ve ikinci evliliğimi yaptim. Boşandigimda iki çocuğum vardı. Bavullarimizi alıp çıktık çocuklarımla sıfırdan başladım. Gelecek seni korkutmasin Allah biz kadınları onlardan daha güçlü yaratmış.
Şu aşamada onunla devam edip etmeyeceğine karar ver. Eksileri artilarini yaz hangisi ağır basiyorsa ona göre davran.

Neden boyle bir seref yoksunu icin kendininve bebeginin ölümünü isyyrsun canm benbbak ben sana su kadarini soylryim karar senin ama eger bosanacaksan esinle mesajlas bebegi bebegi istiyor musun onu sevecek misin beni istemiyor musun gbi sorular sor insallah ooda sinirle onuda istemiyrm falan gbi cumleler kullanirsa eger o mesajlarssakla hattahciktisini al kanit olsrak dursun 1. Si davada kullanrsin 2. Si ilerde bebegini sana karsi dolduracaklardir ona da gosterrsin yasadiklarn cok zor bu seklde hayat gecmez insallah insallah Rabbim hskkinda en hayrlisini versin br dde bol bol dualar oku smdi burda cok ayrntiya giremiyrm banlaniyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…