Boşanma arefesi

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
32
Boşanma aşamasındayım çok zor geliyor ama eşimin umrunda değil gibi bir haftadır arayıp sormuyor sanki hayat bitmiş gibi . Oğlum var 1,5 yaşında onla güçlü durmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyorum ve çekişmeli boşanma hep böyle mi sürecek bu kötü hissetme hali zoruma giden diğer durum da eşimin ailesinin umrunda değil

Boşanma aşamasındayım çok zor geliyor ama eşimin umrunda değil gibi bir haftadır arayıp sormuyor sanki hayat bitmiş gibi . Oğlum var 1,5 yaşında onla güçlü durmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyorum ve çekişmeli boşanma hep böyle mi sürecek bu kötü hissetme hali zoruma giden diğer durum da eşimin ailesinin umrunda değil
adam zaten ilgisiz sorumsuz diye boşanıyorsunuz ama aramasını ilgi göstermesini bekliyorsunuz enteresan 🤔

Bir ruh hastası için mi üzülüyorsunuz ?
Hemen kurban kesin bence, bu pislikten kurtulduğunuz için. Lütfen travesti ile olan ilişkisini de kanıtlayın da öyle kafasına esince çocuğu alıp götüremesin. Böyle birine asla güvenemem.

Travestiyle aldatma ve şiddet ilgisiz sorumsuzluk

Su anda zor bir sürec yasadiginiz normal degil mi? Bunca travmatik durumlar yasamissiniz. Iyilesmeniz zaman alacaktir. Muhtemelen esiniz zaten paravan evlilik yapmis. Onun icin bilmesine pek üzülmez. Ama o herif önemli degil zaten. Önemli olan sizin ve bebeginizin huzurlu bir hayat sürmesi. Imkaniniz varsa psikolojik destek alin. Insallah cok güzel kapilar acilir size bundan sonra ❤

Boşanma sebepleriniz aldatma ve ilgisizlik
İlgisiz diye boşanmaya kalktığınız adamdan ilgi göstermesini beklemeniz biraz ütopik değil mi?
Bi de ailesinin nasıl ve niye umrunda olsun?
Ne yapmalılar yani umursadıklarını göstermek için
Sonuçta iki yetişkinsiniz
Yoksa amacınız gözdağı vermek miydi boşanmaya kalkarken? 🤦‍♀️

Umursamaz davranması size kendinizi değersiz hissettiriyor sanırım.böyle bi değer ölçüsü zaten olmaz da eşiniz gibi birinden değe görmek ister miydiniz? Aynı şeyi bi arkadaşınızın yaşadığını düşünün değerini böyle bi adam üzerinden tanımlasa ne düşünürdünüz? Çok yeni kafanızın karışık olması çok normal. Biraz zamana bırakın ve karşı tarafı izlememeye çalışın

Güçlü durmak bazen gerçekten zor sıkıntılı bir durumdasın gerçekleri şuanda net göremiyorsun bazen hepimiz yaşıyoruz bunları eşinin ailesi evlenirken seni istemedi ise kına yakıyordur umurlarında olmayı bırak bence

Yıllardır düşündüğüm şeyi 17 yılın sonunda gerçekleştirip, anlaşmalı boşanan biri olarak sana söyliyeceğim şey bu hissettiklerin gayet normal. 2 aydır aynı hislerdeyim, bi öfkeli bi derin düşünceler.
olumsuz konuşan kimseyi takma, elbet normale döneceğiz. ama bence psikolojik destek almamız şart.
evladına sarıl ve sadece kendi mutluluğunu düşün yoksa içinden çıkılmaz bir hal alıyor canım.

Back
X