Boşanma aşamaları

sesieyes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
5
1
1
31
Merhaba 12 yıllık evliyim 2 çocuğum var bu evliliğimde aldatma hakaret tokat aşağılama ve aile tarafından doldurulup üstüme yürüme var ben herşeyi affettim hatta hep ayrılmayalım diye ben yalvardım çünkü babam kanser hastası benim yüzümden ona bişey olsun istemiyorum ama artık tak etti ya ne yapacağımı da bilmiyorum bana sürekli en ufak kavgada tartışmada git babanın evine diyo kovuldugum yerde durmak çok acı verici oğlum da sürekli agliyo gitme anne bende evden kaçarım diyo daha 10 yaşında ver bana 100 200 bin gideyim dedim çocukları da alamam çünkü aileme gitmek istemiyorum aynı mahalledeyiz aramizda 1 ev var yüzünü görmek istemem bosanirsam ne yapayım bilmiyorum bı akil verin bana

Çocukları alamam diyorsanız şiddeti kanitlayin ve çocukları sevgi evine verin belki oradan iyi ailelere giderler. Şiddet gösteren babaları ile yaşamazlar.

çocuklara sürekli kaçarım giderim mesajı mı veriyorsun, yazık günah çocuklara ya....onlarsız plan yapma. boşanacaksan eşşek gibi bakmak zorunda kocan sana da onlara da. babanın evine git demekle olmuyor öyle.

Merhaba 12 yıllık evliyim 2 çocuğum var bu evliliğimde aldatma hakaret tokat aşağılama ve aile tarafından doldurulup üstüme yürüme var ben herşeyi affettim hatta hep ayrılmayalım diye ben yalvardım çünkü babam kanser hastası benim yüzümden ona bişey olsun istemiyorum ama artık tak etti ya ne yapacağımı da bilmiyorum bana sürekli en ufak kavgada tartışmada git babanın evine diyo kovuldugum yerde durmak çok acı verici oğlum da sürekli agliyo gitme anne bende evden kaçarım diyo daha 10 yaşında ver bana 100 200 bin gideyim dedim çocukları da alamam çünkü aileme gitmek istemiyorum aynı mahalledeyiz aramizda 1 ev var yüzünü görmek istemem bosanirsam ne yapayım bilmiyorum bı akil verin bana
Siz niye gidiyorsunuz onu anlamadım.istemiyorsa o gitsin babasının evine.cocuklarin düzeni bozulmasın bence

O para size ne kadar yetecek. Şiddeti ispatlayın bence haklarınızı alın lütfen dik durun

Önce eşinizden gizli darp raporu alıyorsunuz. Sonra aldatma için kanıt topluyorsunuz. Boşanma avukatı bulup önce eşiniz için uzaklaştırma kararı çıkarıyorsunuz sonra da çekişmeli boşanma davası açıyorsunuz. Ve bu sırada eve aile konutu şerhi koyduruyorsunuz ki evi sizden habersiz satamasın veya birine devredemesin.

Sizde aldatma, darp, şiddet, hakaret vs varsa çocuklarınız da şahit olursa çok rahat davayı kazanırsınız. Hem de maddi ve manevi tazminat alırsınız. Ama burada kilit nokta, eşinize bu adımları atarken çaktırmamak. Böyle bir adam anlaşmalı boşanmayı hak etmiyor çünkü. Eşiniz anlaşmalı boşanmayı hak etse gidin konuşun anlaşın derdim ama değmez.

Evden o defolsun gitsin, siz niye gidiyorsunuz ki? Bu arada çocuklarınızı sizden alamaz, çocuklarınız pedagog eşliğinde mahkemede dinlenir ve sizde kalmayı seçerler. Korkmayın. Hem nafaka alırsınız hem de bir işe girip çalışırsınız.

Bu evlilik devam ederse siz de hasta olacaksınız tahminen. Kendinize bu zulmü yapmayın.

Son düzenleme:
Back
X