Boşanma aşamasında eşimden gelen mektup

Ne gerek varmış mektuba bi de 8 sayfa canını acitmak için mi yazmış yazıklar olsun uzuldugune değmez o seni kaybettiğine yansın boşver Allaha havale et

Zavallı !!! İyi ki ayrılmışsın canım. Hic uzulme, sana onca lafi sayan adam zaten ömrü boyu muaffak olamaz ! Kuyruğuna fena basmissin demekki yediremeyip 8 sayfa yazmış :))) Sen değil o üzülsün!

Konunuza bakınca hatırladım aldatmıştı bir de karaktersiz. Hiç üzülmeye değmez

8 sayfa ugrasmis onemsemis diyecegim baska bir sey yazamiyorrum cirkinlesmek yerine baska seyler olabilseymis keske

Konunuza bakınca hatırladım aldatmıştı bir de karaktersiz. Hiç üzülmeye değmez
Güya oyun yapmış. Boşanma sırasında iyilik olsun diye kendini haksız beni haklı çıkarmak için numaradan bi kadınla mesajlaşıyo gibi yapmış onu da benim görmemi sağlamış:))

Amacı ayrılırken canınızı acıtmak, tipik karaktersiz erkek davranışı.
Kendinizi üzmeyin

Arkadaşım almış mektubu atmış çöpe, önemli bir şey yazmış miydin bilmem gereken? yaz suna ya :) elden mi verdi yoksa mektubu sana

Icine nasıl oturmuşsa 8 sayfa yazmis, yazdikca yazmis...
Sakin canini sıkma hatta ne kadar doğru bir karar verdigini kendine defalarca hatırlat!

Daha onceki konunuzdan hatirladim yanlis hatirlamiyorsam ikinci evliliginizdi ve ikinci kez ayrilmanin verdigi tereddut vardi

Acik konusayim bu konuyu ilk okuyunca acaba karsi tarafta ne turlu seylercyasadi ki 8 sayfayi doldurabilmis vs diye dusundum ama sonrasinda sizin daha once actiginiz konulari sorunlarinizi animdayinca dusuncenden dolayi utandim dogrusu

Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin insallah bence bu kadar dert etmeyin tabi demesi dile kolay ama boyle bir evliligi surdurup bu dusuncedeki bi insanla yasamaktan daha iyidir dogrusu ayrilik

Ne sanslisiniz ki elinizde mesleginiz var inanin oyle insanlar biliyorum ki siddeti aldatilmayi ve daha baska bir cok seyi sirf kendi ayaklarinin ustune basamadiklari hayattan korktuklari icin kabul edip siniyorlar

En azindan sizin elinizi ayanizi baglayan boyle bi durum yok insallah gervek mutlulugu bulmak nasip olur

Yeni hayatinizda basatilar ve mutluluklar dilerim

Bu Mektupla Ayrılmanın Ne Kadar Doğru Olduğunu Anlamışsınızdır

Şuna Şükredin Ve Farkedin Bence,Allah Boşanacağınızı Bildiğinden Ve Bu Beş Para Etmeyen Koca Bozuntusunun Baba Olamayacağını Bildiğinden Bebekleri Senden Geri Almış,Lütfen Üzülme

O Yazdıkları Mektupta Her Ne Varsa Emin Ol Onların Hepsi Kendine Dönecek,Canın Yanındaysa Senin Elbet Çıkacak Ondan

Geçmiş Olsun,Yalnız Kalmayın Bu Süreçte Sevdiğiniz İnsanlarla Vakit Geçirin

Bu kadar pislik bir adamı kafanızdan silip geçmişinizde bırakmanız hiç zor olmicak. Bir de o açıdan bakın derim.Bu kadar pis adamı bundan sonra arasanızda bulamazsınız, numunelik.

Can'ım ya üzme kendini . İçine oturmuş besbelli . Kendi yalnız kalacak asıl onun korkusu

bu mektubu mahkemede kesinlikle kullanmalısınız. üzüldüğünüzü asla belli etmeyin.eşiniz sizin aciz bir insan olduğunuzu düşünüyor güçlü olun ve aksini ona gösterin. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…